همونطور که بابی عرض کرده بود پریدنا کمی کوتاه تر شده و سرعت دویدن کمتر و همچنین قابلیت دو اسلحه همزمان دیگه وجود نداره
خط سلامتی هم در بازی فرق کرده که حال و حوصله ی توضیحش رو ندارم در مورد نشستن که من چیزی نشنیدم
دلیلش هم اینه که شما الان مثل مستر چیف spartan II نیستی و کمی ضعیف تر از اونایی یعنی spartan III
برو تو صفحه اصلی از اونجا پیشنمایش بازی رو بخون
از همین تریلر اخیر و صحبت های دیوانه کننده دکتر هالزی (الان میفهمم معنی اون حرفهاش چی بوده)، یه سری نظریه ها داده شده که خیلی احتمال درست بودنشون هست. فقط مشکل اینه که من الان بیام توضیح بدم سرتون گیج میره و البته احتمال اسپویل شدن هم وجود داره.
فقط در همین حد بگم که مطمئن باشید کم اهمیت ترین نکته تو داستان بازی، دفاع از Reach است! مسئولیتی که Noble Team داره (و احتمالا آخر هم Noble Six انجامش میده) خیلی مهمتر و خفنتر از این حرفاست! در واقع هالزی انقدر باهوش هست که همون اول فهمید Reach سقوط میکنه. پس به جای دفاع از اینجا، یه ماموریت خیلی مهم به Noble Team میده که انجام دادن این ماموریت تازه باعث به وجود اومدن داستان سه گانه Halo میشه! البته اینا همه نظریه و حدس است.
ولی فقط در همین حد بگم که اگر این نظریه ها درست باشه، (خطر اسپویل!)
داستان مستقیما به خود مسترچیف و کورتانا منتهی میشه!
دوستانی که به noble six رای دادن،علتش رو میتونن به من بگن؟
از همین تریلر اخیر و صحبت های دیوانه کننده دکتر هالزی (الان میفهمم معنی اون حرفهاش چی بوده)، یه سری نظریه ها داده شده که خیلی احتمال درست بودنشون هست. فقط مشکل اینه که من الان بیام توضیح بدم سرتون گیج میره و البته احتمال اسپویل شدن هم وجود داره.
فقط در همین حد بگم که مطمئن باشید کم اهمیت ترین نکته تو داستان بازی، دفاع از Reach است! مسئولیتی که Noble Team داره (و احتمالا آخر هم Noble Six انجامش میده) خیلی مهمتر و خفنتر از این حرفاست! در واقع هالزی انقدر باهوش هست که همون اول فهمید Reach سقوط میکنه. پس به جای دفاع از اینجا، یه ماموریت خیلی مهم به Noble Team میده که انجام دادن این ماموریت تازه باعث به وجود اومدن داستان سه گانه Halo میشه! البته اینا همه نظریه و حدس است.
ولی فقط در همین حد بگم که اگر این نظریه ها درست باشه، (خطر اسپویل!)
داستان مستقیما به خود مسترچیف و کورتانا منتهی میشه!
اگه الان اون چیزهایی که من فهمیدم رو بدونید، همتون بلا استثناء به Noble Six رای میدید الان من به شدت پشیمونم که به Emile رای دادم!
تو روحتون،چیزی رو نگیدا(اون اسپویلر رو جمش کن،ما خودمون نمیریم تحقیق کنیم،شما میاید more details میدید)!بزارید بازی تموم شد بعدش اینا رو براش تاپیک بزنید و داستان رو بیان کنید.:d
یعنی اگه تا الان فکر میکردم ،الان مطمئنم یکی از نامزد های اصلی GoTY هست.
خُب امین جون، اون رو عمه من هم دربارش حدس زده بود چیز خیلی سختی نیست!
موضوع اینه که چجوری به اونجا منتهی میشه، که این طور که از شواهد معلومه، فرای هر چیزی است که تا حالا فکر میکردم اصلا کلا plot داستانی، ما فوق تصورم بوده! الان هر چی بیشتر به صحبت های هالزی تو این تریلر گوش میکنم، موهای بدنم بیشتر سیخ میشه که بانجی چه طرحی واسه داستان ریخته!