A.T.HELLBOY
کاربر سایت
اگه الان اون چیزهایی که من فهمیدم رو بدونید، همتون بلا استثناء به Noble Six رای میدید الان من به شدت پشیمونم که به Emile رای دادم!
هنوزم Emile رو عشقه :d . بعدشم Noble six
اگه الان اون چیزهایی که من فهمیدم رو بدونید، همتون بلا استثناء به Noble Six رای میدید الان من به شدت پشیمونم که به Emile رای دادم!
اگه متن انگلیسی یا ترجمش رو داری میتونی بزاری؟! صدای موسیقی زیاده منم نمیتونم دقیق بفهمم چی میگه!
اون قسمتی که گفت سرنوشت در درست 1 نفر و ایناست رو میگی(در اشاره به Noble six) ؟
خُب پس باید کلا موضوع رو بشکافماگه متن انگلیسی یا ترجمش رو داری میتونی بزاری؟! صدای موسیقی زیاده منم نمیتونم دقیق بفهمم چی میگه!
اون قسمتی که گفت سرنوشت در درست 1 نفر و ایناست رو میگی(در اشاره به Noble six) ؟
خُب پس باید کلا موضوع رو بشکافم
ببین، اولای تریلر میگه:
even in our darkest hours, hope remains, now who will protect it, show me noble team
الان موضوع اینه که منظور از it چیه؟ مسلما نمیتونه Reach باشه، چون همونطور که گفتم و جاهای زیادی هم گفته شده، هالزی همون اول فهمید که Reach نمیتونه دووم بیاره و سقوط میکنه. پس مسلما داره از یه چیز دیگه حرف میزنه که از Noble Team میخواد تا اون رو حفظ کنند! (دیگه هممون هم میدونیم که Reach سقوط میکنه، پس حرف زدن درباره محافظت ازش کار مسخره ایه!).
خُب بعد از اینکه تک تک درباره Noble Team توضیح میده میرسه به Noble Six. اول اینکه با یه لحن خیلی خاصی میگه Noble Six با توضیحاتی که دربارش میده متوجه میشیم که Noble Six یه فرد عادی نیست و توانایی هاش بیشتر از این حرفهاست. (مخصوصا اونجایی که میگه there's only one other spartan with that rating که احتمال زیاد منظورش مستر چیف بوده).
بعد مهمترین قسمت حرفهاش شروع میشه.
and only one of them can carry our last hope, only one can hold our faith in their hands*
آخرش هم که دیدی به جای اینکه به دوربین نگاه کنه، برگشت اون طرف رو نگاه کرد که به نظر می رسید داره با یکی دیگه حرف میزنه! و جمله آخر هم میگه:
so, you made your choice, great minds do things alike
و تریلر با آهنگی زیبا به اتمام میرسه
حالا یعنی چی اینها !
باید از اول شروع کنم تو پیش نمایش هم گفتم که کاونانت ها به خاطر یه آرتیفکتی که تو Reach هست به اونجا حمله میکنن. تو این ارتیفکت به زبان فوررانرزها مختصات یکی از 7 هیلو رو نوشته. تنها کسانی که میتونند این زبون رو بخونند (در بین انسان ها)، بعضی از هوش های مصنوعی هستند، که اگر اشتباه نکنم تو اون موقعیت فقط کورتانا هست که میتونه این کار رو بکنه (چون کورتانا از رو مغز خود هالزی هم ساخته شده و خیلی شاخه). حالا از اینطرف بعد از کلی جریانات چیف اون آرتیفکته رو پیدا میکنه و با کمک کورتانا هیلو رو پیدا میکنند (البته کاونانت ها هم تعقیبشون میکنند!). سکانس اول Halo 1 هم دقیقا چند دقیقه بعد از فرار مستر چیف از Reach اتفاق میفته که با کورتانا و کلی خدمه دیگه تو یه سفینه خیلی بزرگ به نام Pillar of Autmun هستند و دارن به Halo نگاه میکنن و به قولی کف کردن و تازه از اینجا داستان سه گانه شروع میشه!
حالا موضوع اینه که کورتانا چجوری رسیده دست چیف؟ چون قبل از داستان Halo 1 اصلا جای دیگه ای بوده! از اونور هم چیف بازم با توجه به کلی داستانها که توی کتابهاش گفته شده، میره هالزی رو پیدا میکنه تا نجاتش بده و اینها. حالا الان نظریه اینه که هالزی آخر این تریلر داشته با چیف حرف میزده مخصوصا اینکه آزمایشگاه هالزی زیر یه کوهی بوده که مثلا چشمه های آب و اینا توش زیاد میرفته و آخر تریلر هم سقف آزمایشگاه هالزی رو نگاه کنید، میبینید یه چیزی شبیه جریان آب داره میره پس اگه چیف اونجا بوده باشه، یعنی اینکه هالزی داشته با اون درباره Noble Team حرف میزده! و منظور از it هم دقیقا خود کورتانا است که باید توسط Noble Team پیش چیف آورده بشه، اونم تو اون هرج و مرج و جنگ!
حالا یه بار دیگه اون دیالوگهایی که بالا گذاشتم رو بخونید خودتون و تا تهش برید
البته باز هم میگم، تمام اینها حدسه، و شاید اصلا درست نباشه ولی اگه درست باشه باید بگم plot وحشتناکیه!