Fenris Wolf
کاربر سایت
سئوال ببخشید کمی بی ربطه
الان برم تو لایو بن میشم؟
یا اگه بازی خاصی رو بکنم بن میشم؟
اسم بازیشم بگین!
الان برم تو لایو بن میشم؟
یا اگه بازی خاصی رو بکنم بن میشم؟
اسم بازیشم بگین!
خب باید چندجا بری اخرین جا هم یک محیط بازی رو به دره هست که اونجا آخرین مکان هست البته راه پیدا نکنی فکر کنم خودش نشون میده بعد یک مدتی

تو این 10 سال بالاخره هیلو هم به سمت نوبیزیشن(!) رفتهمیگم این بازی نسبت به Reach چقدر سختتر شده . همون مرحله اول تو یک محیط بسته 5 6 تا الیت میپریدن سرت لت و پار میکردن .:d
خوب به ما هم بگو ؟ زبانمون ضعیفه :d

میگم این بازی نسبت به Reach چقدر سختتر شده . همون مرحله اول تو یک محیط بسته 5 6 تا الیت میپریدن سرت لت و پار میکردن .:d
یا خدا !
مرحله ی آخر روی درجات سختی بالاتر از نرمال چقدر طاقت فرسا میشه !!!! خستم کرد دوباره گذاشتم روی نرمال !![]()
خداییش بازی شیرینیه آدم نمی تونه ازش دل بکنه یه کاری کرد انتظار برای هیلو 4 سخت تر بشه !
---------- نوشته در 08:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 AM ارسال شده بود ----------
این حرفا چیه !؟ شما Reach رو بذار روی بالاترین درجه سختی یه بار از اول تا آخر برو اصلاً گریه ی آدم رو در میاره !!!
من تمام نسخه های هیلو رو بازی کردم از نظر داستان بهترینشون هیلو 2 بود و از نظر گیم پلی هم Reach ...
امروز تا مرحله 9 بازی رفتم . نظرمم تقریبا عوض شد. از اونچه که انتظار داشتم واقعا بهتر بود
بله .:d من رفتم که دارم این حرفارو میزنم . یک دو سه باریم رو Legendary رفتم . تو Reach تو همه جا یکی دوتا یار ثابت داری که هیچ وقت نمیمیرن . واسه همین بازی تا حدودی اسون تر میشه . در ضمن اینی که دارم میگم بازی سخت شده چون روی Legendary دارم میرم میگم . تو Legendary با دوتا الیت شاخ به شاخ بشی نابودت میکنن . حالا فکر کن تو همون مرحله اول اونم تو یک محیط بسته که راه فراری نیست 5 6 تا الیت جلوتو بگیرن .
همون مرحله اول یک زهره چشم گرفت که منتظر بدتر از اینا باشم .:d