Halo: Combat Evolved Anniversary

الان تو لایو بری خود به خود یه آپدیت 6 مگی رو کنسولت نصب میشه و دیگه نمیتونی اکثر بازی های جدید و AP25 رو هم اجرا کنی . البته برای بعضی از بازی های جدید یه سری راه پیدا شده اما تعدادشون کمه . ارزش نداره نرو تو لایو شروین

به همه اینایی که داستان هیلو رو دنبال می کنن شدیدا پیشنهاد میکنم ترمینال ها رو ببینن. پیدا کردنشون هم سخت نیست، کافیه بگذارید رو Easy و از روی گاید برید، کلشون رو در عرض یکی دو ساعت پیدا میکنید (80 تا هم تقریبا اچیومنت داره:|:دی)

چیزهای خیلی حیاتی میگن. مثلا الان ترمینال مرحله 343 Guilty Spark رو دیدم، کاملا قضیه اینکه Flood چرا زنده مونده و تو هیلو هستن رو گفت و روشن کرد. ترمینال مرحله آخر هم که اصلا یه اشارات حیاتی به هیلو 4 داشت:دی خیلی جالب بود.

خوب به ما هم بگو ؟ زبانمون ضعیفه :d
یکی از فوررانرها اصرار داشت که یه گونه کوچک Flood رو هیلو نگه دارن برای آزمایش. تا شاید نهایتا بتونن یه راهی برای نابودیش پیدا کنن. این یکی از Gap های داستانی بود که بالاخره 343 پُرش کرد:دی البته خیلی کاملتر توضیح میده خودش. آدم با دیدن انیمیشن بهتر میفهمه:|

• Like
Reactions: .:Soheil:.
یا خدا !
مرحله ی آخر روی درجات سختی بالاتر از نرمال چقدر طاقت فرسا میشه !!!! خستم کرد دوباره گذاشتم روی نرمال ! :دی
خداییش بازی شیرینیه آدم نمی تونه ازش دل بکنه یه کاری کرد انتظار برای هیلو 4 سخت تر بشه !

---------- نوشته در 08:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 AM ارسال شده بود ----------

میگم این بازی نسبت به Reach چقدر سختتر شده . همون مرحله اول تو یک محیط بسته 5 6 تا الیت میپریدن سرت لت و پار میکردن .:d

این حرفا چیه !؟ شما Reach رو بذار روی بالاترین درجه سختی یه بار از اول تا آخر برو اصلاً گریه ی آدم رو در میاره !!!
من تمام نسخه های هیلو رو بازی کردم از نظر داستان بهترینشون هیلو 2 بود و از نظر گیم پلی هم Reach ...

یا خدا !
مرحله ی آخر روی درجات سختی بالاتر از نرمال چقدر طاقت فرسا میشه !!!! خستم کرد دوباره گذاشتم روی نرمال ! :دی
خداییش بازی شیرینیه آدم نمی تونه ازش دل بکنه یه کاری کرد انتظار برای هیلو 4 سخت تر بشه !

---------- نوشته در 08:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:26 AM ارسال شده بود ----------

این حرفا چیه !؟ شما Reach رو بذار روی بالاترین درجه سختی یه بار از اول تا آخر برو اصلاً گریه ی آدم رو در میاره !!!
من تمام نسخه های هیلو رو بازی کردم از نظر داستان بهترینشون هیلو 2 بود و از نظر گیم پلی هم Reach ...

بله .:d من رفتم که دارم این حرفارو میزنم . یک دو سه باریم رو Legendary رفتم . تو Reach تو همه جا یکی دوتا یار ثابت داری که هیچ وقت نمیمیرن . واسه همین بازی تا حدودی اسون تر میشه . در ضمن اینی که دارم میگم بازی سخت شده چون روی Legendary دارم میرم میگم . تو Legendary با دوتا الیت شاخ به شاخ بشی نابودت میکنن . حالا فکر کن تو همون مرحله اول اونم تو یک محیط بسته که راه فراری نیست 5 6 تا الیت جلوتو بگیرن .

همون مرحله اول یک زهره چشم گرفت که منتظر بدتر از اینا باشم .:d

امروز تا مرحله 9 بازی رفتم . نظرمم تقریبا عوض شد. از اونچه که انتظار داشتم واقعا بهتر بود

گفتم بهت نیما !!!
تمام خاطرات 10 سال پیشم امد جلوی چشام !
دیگه خود ت حساب کن ی جاهای گیر کرده بودم داداشم می گفت باید از اینجا بری و فلا ن کار بکنی :d
خیلی حال میده !

بله .:d من رفتم که دارم این حرفارو میزنم . یک دو سه باریم رو Legendary رفتم . تو Reach تو همه جا یکی دوتا یار ثابت داری که هیچ وقت نمیمیرن . واسه همین بازی تا حدودی اسون تر میشه . در ضمن اینی که دارم میگم بازی سخت شده چون روی Legendary دارم میرم میگم . تو Legendary با دوتا الیت شاخ به شاخ بشی نابودت میکنن . حالا فکر کن تو همون مرحله اول اونم تو یک محیط بسته که راه فراری نیست 5 6 تا الیت جلوتو بگیرن .

همون مرحله اول یک زهره چشم گرفت که منتظر بدتر از اینا باشم .:d

خب ببین فرقش با ریچ تو این هست که اینجا نارنجک زیاد داری و ضمناً باید از اسلحه ها خیلی خوب استفاده کنی و حساب شده ! مطمعن هستم با این حساب از ریچ ساده تر میشه تمومش کرد روی درجه آخر ! چون روی درجه یکی مونده به آخر که رفتم واقعاً ساده بود بازی ! نه اینکه ساده باشه ولی اگر با قواعد بازی کنار بیای فوق العاده راحت میشه تموم کرد مراحل رو ! AR هم که شده یه ماشین گان برا خودش و این خودش یه پوئن خیلی بزرگ و مثبت به حساب میاد ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or