Halo: Combat Evolved Anniversary

جالبه این همه سال اصلا دقت نکرده بودم! تو بازی وقتی چند ثانیه کلا به هیچ دکمه ای دست نزنی، چیف اسلحه رو یه بررسی میکنه. مثلا Assault Rifle رو اینور اونور میکنه یا مگنوم رو پیچش رو سفت میکنه:دی یه ریزه کاری هایی که تو بازیهای الانم دیده نمیشه.
واقعا حالا که بعد از چند سال دارم دوباره بازی میکنم میفهمم بازی واقعا از زمان خودش خیلی جلوتر بوده، خیلی! اصلا انگار نه انگار برای نسل قبله:دی

اقا ارتقاء گرافیکی چی بگم اخه ؟:دی همین الان انداختم تا مرحله شبش رفتم جلو از لحاظ زیبایی گرافیک بصری و هنری ( تکنیکی نه ) تو این نسل از هر بازی دیدم زیباتر هست ! تومحیط شبش رسما فکم خورد زمین نورپردازی به صورت فوق العاده ای زیبا ستاره های درخشان اسمان رنگی تو محیط جزئیات و تکسچر ها اصلا فراتر از انتظارم بود دمه 343 گرم گل کاشته اساسی :دی
گیم پلی هم که هیچی بعد 10 سال دوباره تجربه کردن تازه 2 ریالیم افتاده که بازم براحتی از 90 درصد این اول شخص امروزی به مراتب بهتر و جذابترو کاملتره :دی
به قول بابک هرکی تجربه نکنه کلاه گشادی رفته تو سرش :دی

آخرین ویرایش:
جالبه این همه سال اصلا دقت نکرده بودم! تو بازی وقتی چند ثانیه کلا به هیچ دکمه ای دست نزنی، چیف اسلحه رو یه بررسی میکنه. مثلا Assault Rifle رو اینور اونور میکنه یا مگنوم رو پیچش رو سفت میکنه:دی یه ریزه کاری هایی که تو بازیهای الانم دیده نمیشه.
واقعا حالا که بعد از چند سال دارم دوباره بازی میکنم میفهمم بازی واقعا از زمان خودش خیلی جلوتر بوده، خیلی! اصلا انگار نه انگار برای نسل قبله:دی
Black اگه بازی کرده باشی همچین چیزایی توش فت و فراوونه :دی ! مثلا سر Reload کردن اگه تو یه محیط خلوت و خالی از دشمن باشی ، گلوله شات گان رو در میاره و باهش بازی میکنه (:دی!) بعد میندازه تو اسلحه :دی !
اقا ارتقاء گرافیکی چی بگم اخه ؟:دی همین الان انداختم تا مرحله شبش رفتم جلو از لحاظ زیبایی گرافیک بصری و هنری ( تکنیکی نه ) تو این نسل از هر بازی دیدم زیباتر هست ! تومحیط شبش رسما فکم خورد زمین نورپردازی به صورت فوق العاده ای زیبا ستاره های درخشان اسمان رنگی تو محیط جزئیات و تکسچر ها اصلا فراتر از انتظارم بود دمه 343 گرم گل کاشته اساسی :دی
گیم پلی هم که هیچی بعد 10 سال دوباره تجربه کردن تازه 2 ریالیم افتاده که بازم براحتی از 90 درصد این اول شخص امروزی به مراتب بهتر و جذابترو کاملتره :دی
به قول بابک هرکی تجربه نکنه کلاه گشادی رفته تو سرش :دی
مرحله شب گفتی ؛ بانجی توی Reach خیلی سعی کرده بود با Night Fall نوستالوژی مرحله شب هیلو 1 رو بندازه تو جون فن ها و تا حدودی هم موفق بود :دی ! اما به نظرم باز هم مرحله شب هیلو 1 ، چیز دیگه ایه لامصّـــب :دی !

من عاشق این سوئیچ کردنش شدم انقدر تو هر صحنه سوئیچ کردم میترسم 360 فردا پس فردا به فنا بره بهترین قابلیت بازی :d
ولی مراجل تاریکش حرف نداره انگار وسط شب واقعا داری بازی میکنی حس شب میده به آدم خیلی فاز میده
میخواستم در مورد گرافیکش بگم ولی گفتم ولش کن ولی وقتی مدالی که GS داد دیدم چشمام اشتباه ندیده بود واقعا گرافیکش عالیه کلا چیزی فراتر از حد انتظار
درنهایت این همه FPS امسال اومد همه متوسط رو به پایین بودن و هیچ لذتی به من ندادن ولی این با اینکه 10 سال پیش ساخته شده و یک ریمسترش فقط کردن چنان فازی به ما داد که کلی از 343 و اوکانر قدردانی میکنیم دمشون گرم گل کاشتن از الان منتظر Halo 4 شدم 100% میترکونند کلا انتظارت من یکی از 343 یه 10-20 برابر شد بعد این نسخه :d

جالبیش این هست که تو تیتراژ پایان بازی Saber و CA لیست های بلند بالایی دارن و 343 شاید به 15-20 تا اسم هم نرسه ! یعنی انگار فقط نقش نظارتی داشتن ! اصل کار برای 2 تا استدیو دیگه بوده !

گرافیک بازی از نظر تکنیکی مشکل داره اما ! لود شدن بافتها تو مرحله یکی مونده به آخر خیلی بیش از حد زیاد هست ! افت فریم هم تو مرحله آخر ! اما از نظر بصری تو همین مرحله واقعاً زیبا هست ! یا مرحله ای 3 تا مونده به آخر فکر میکنم به اوج خودش میرسه گرافیک ! یا مثلاً مرحله شب برفی واقعاً چشم نواز هست و زیبا کار شده !

باید دید با هیلو 4 چیکار میکنن ! این انجین مشکل های خاص خودش رو داشت ولی همین که 343 عمده نیروی خودش رو گذاشته برای هیلو 4 و موتور مخصوص به خودش امیدوار میکنه من رو !

بجز 2-3 تا مرحله میانی که مدام یسری کارها رو باید تکرار کنیم باقی مراحل خیلی جس خوبی رو بهم منتقل کردن ! واقعاً تجربه لذت بخشی بود !

عالي ، عالي بازي مثل قديم حرف نداره.
من خودمو با اين سويچ كشتم :d . ياده زمون بچگي ها ميفتم به شدت. اين موزيك بازيست كه منو در خودش فرو ميبره. باريك

اگه اشتباه نکنم فرانچایز هیلو باز هم یه نوآوری رو تو صنعت گیم بوجود آورد،همین قابلیت سوییچ کردن...
حالا دیگه به احتمال زیاد به یه استاندارد واسه ریمیکها تبدیل بشه...
(جالبه تو حالت کلاسیک نور چراغ قوه از یه fps پر سر و صدا که همین سه روز پیش تموم کردم بهتر کار شده،صنعت گیم فقط شده کری خوندن و قومپز در کردن)

دوستان اگه بعد از تموم کردن مدرن وارفیر3 بخوام برم سراغ این بازی ضد حال نمی خورم؟
آخه من کلاً به Halo3 ارادت خاصی داشتم خیلی بهم حال داد.میخوام بدونم اگه این هم مثل اون هستش برم سراغش!

بازی چند تا ترمینال داره؟من یکی پیدا کردم اگه بازم باشه بخش دیگه ای از داستان نشون میده؟ :-/ البته کمی به داستان Halo 4 پی بردم فکر کنم اوضاع حطریه :d
دوستان اگه بعد از تموم کردن مدرن وارفیر3 بخوام برم سراغ این بازی ضد حال نمی خورم؟
آخه من کلاً به Halo3 ارادت خاصی داشتم خیلی بهم حال داد.میخوام بدونم اگه این هم مثل اون هستش برم سراغش!
بهترین نسخه Halo هست و در یک کلام تکرار مکررات نیست :d
آقا ، مگه قرار نبود از كينكت پشتيباني كنه ؟ پس چي شد ؟
چی چی شد خب میکنه فقط بخش صدا و اینا فکر کنم باید لایو بشی تا قابلیتش برات بیاره کلا چیز زیاد مهمی نیست

بنظر من گرافیکش خوبه ولی صورتها خوب نیستند زیاد!
نمیدون چرا اون حسی که شماره 1 اصلی بهم داد رو این بهم نداد
خُ معلومه نميده. بعدشم يه چيز خيلي مهم اينه كه حالا من خودمو ميگم من هيلو يك رو برروي TV ـه 21 اينچ بازي كردم يه چيز هيولايي بود :d
الان كه رو 40 اينچ بازي ميكنم حسه اون 21 رو نميده . ولي بازم خيلي خوبه

دمشون گرم خیلی عالی روی بازی کار کردن ! :دی گرافیک زیر و رو شده رسمآ ! هر چند دقیقه یه بار هم باید دکمه رو بزنم و یادی از قدیم بکنم و یه مقایسه ای هم بین گرافیک قدیم و جدید انجام بدم ! :دی گیم پلی بازی هم واقعآ لذت بخشه و هنوز حسی که بهم میده از اکثر FPS ها بهتره !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or