Halo: Combat Evolved Anniversary

تموم شد:crying1: چقدر حال داد خدایی، واقعا این شعارش حقیقته: The Campaign of the Decade
ماشالا چقدر هم Creditsـش طولانی بود:دی حدود یه ربع تا 20 دقیقه طول کشید!! اسم اعضای بانجی، Sabre و Certain Affinity و خود 343 رو همگی نوشت:دی
دوستان حتما ترمينال Captain Keyes رو بخونيد. خيلي جالب بود
البته ببینیم:|:دی
من ترمینال اول و آخری رو دیدم فقط:دی الان که بازی تموم شد میرم همش رو درمیارم. گایدش تو سایت رسمی بازی هست. میگن خیلی hint های جالبی برای هیلو 4 داره. حالا آنالیز نهایی رو بعدا که همه رو دیدم انجام میدم:دی
دوستان بخش Campain بازی چند ساعت هست حدودا؟ متنوع هست؟
از بازیهای الان خیلی طولانی تره! حدودا 10 ساعت فکر میکنم.
هنوزم یکی از به یاد ماندنی ترین Campaign های تاریخ بازیهای FPSـه، هرکی بازی نکنه چیز بزرگی رو از دست داده خلاصه:دی

• Like
Reactions: s.1
داخل مرحله ی دوم گیر کردم

دوستان من مرحله ی دوم گیر کردم همه رو ازاد کردم همه هم کشتم اما تموم نمی شه باز می گه بگرد شاید یه چیزی پیدا کنی:d
الان توی pc اون قسمت رو چند ماه پیش برای بار هزارم رد کردم چرا نمی شه؟

ولی با اینکه حس 1ـشو بهم نداد ولی باید بگم یکی از (یکی از **)بهترین بازی های امسال 360 ـه!(بعد از همه اونایی که اومدن!*
حتا میتونم بگم بهترین بازی اول شخصه!

داخل مرحله ی دوم گیر کردم

دوستان من مرحله ی دوم گیر کردم همه رو ازاد کردم همه هم کشتم اما تموم نمی شه باز می گه بگرد شاید یه چیزی پیدا کنی:d
الان توی pc اون قسمت رو چند ماه پیش برای بار هزارم رد کردم چرا نمی شه؟
من بدون مشکل رد کردم چندجا باید بری و آزاد کنی قسمت آخر از همش سخت تره و شلوغ تره تو یک تونلی هست که 2طرفش راه داره اگه اشتباه نکنم باید همه را بکشی بعد سفینه خودمون میاد همه را سوار میکنه از جمله خودمون
فروش روز اولش چقدر بود ؟

برای منم سوال شده هیچ خبری نیست من حتی خبر ندارم فورزا 4 چفدر فروخته یا گیرز 3 بعد 3 میلیون نسخه دیگه چقدر فروخته چرا آمار فروش انحصاری ها انقدر کم میاد :-/

همون ، نميدونم چرا گفتم بخونيد ، تو بازي هاي قبلي بايد يه سري لاگ ميخونديم برا همون گفتم :d.
اين جاي Skull ها هم تو سايت بازي هست؟
اونی که تو سایتش هست یه گاید پولیه که یه سایت دیگه ردیف کرده:دی
تو نت سرچ کنی هست، مثلا اینو پیدا کردم بد نیست.

من بدون مشکل رد کردم چندجا باید بری و آزاد کنی قسمت آخر از همش سخت تره و شلوغ تره تو یک تونلی هست که 2طرفش راه داره اگه اشتباه نکنم باید همه را بکشی بعد سفینه خودمون میاد همه را سوار میکنه از جمله خودمون

برای منم سوال شده هیچ خبری نیست من حتی خبر ندارم فورزا 4 چفدر فروخته یا گیرز 3 بعد 3 میلیون نسخه دیگه چقدر فروخته چرا آمار فروش انحصاری ها انقدر کم میاد :-/

ببین می رم توی یه محیط باز جنگلی که چندین تا راه داره یه ابشارم وسطش هست راه ها هم با دو تا led نشون داده شده یه سری ادم سوار سفینه کردم که من باهاش نرفتم بعدشم یه سری ادم کشتم اما الان کسی نمیاد دنبالم

• Like
Reactions: .:Soheil:.
ماشالا چقدر هم Creditsـش طولانی بود:دی حدود یه ربع تا 20 دقیقه طول کشید!! اسم اعضای بانجی، Sabre و Certain Affinity و خود 343 رو همگی نوشت:دیا
بعد از تموم شدن Credits طبق سنت هيلو بازم چيزي نشون داد يا نه به منوي اوليه ي بازي برگشت !؟

ببین می رم توی یه محیط باز جنگلی که چندین تا راه داره یه ابشارم وسطش هست راه ها هم با دو تا led نشون داده شده یه سری ادم سوار سفینه کردم که من باهاش نرفتم بعدشم یه سری ادم کشتم اما الان کسی نمیاد دنبالم
خب باید چندجا بری اخرین جا هم یک محیط بازی رو به دره هست که اونجا آخرین مکان هست البته راه پیدا نکنی فکر کنم خودش نشون میده بعد یک مدتی

• Like
Reactions: s.1
بعد از تموم شدن Credits طبق سنت هيلو بازم چيزي نشون داد يا نه به منوي اوليه ي بازي برگشت !؟
مثل همون هیلو 1 ـه دیگه.
نشون میده 343 Guilty Spark داره تو فضا میره واسه خودش:دی یعنی نمرده.
چرا تو مولتی بازی قدرت پرواز با دویدن نیست؟
مگه میشه؟:-/ مولتی همون ریچ ـه دیگه. مگه اینکه یه سری مُدهایی رو گذاشته باشی که Armor Ability نداشته باشه، مثل Slayer Classic

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or