SOL!D 5NAK3
کاربر سایت
دوستان حتما ترمينال Captain Keyes رو بخونيد. خيلي جالب بود
اونجايي كه مستر چيف ميره تو سفينه ي كاوننت ها.
البته ببینیمدوستان حتما ترمينال Captain Keyes رو بخونيد. خيلي جالب بود

از بازیهای الان خیلی طولانی تره! حدودا 10 ساعت فکر میکنم.دوستان بخش Campain بازی چند ساعت هست حدودا؟ متنوع هست؟
داخل مرحله ی دوم گیر کردم
الان توی pc اون قسمت رو چند ماه پیش برای بار هزارم رد کردم چرا نمی شه؟دوستان من مرحله ی دوم گیر کردم همه رو ازاد کردم همه هم کشتم اما تموم نمی شه باز می گه بگرد شاید یه چیزی پیدا کنی:d
فروش روز اولش چقدر بود ؟

من بدون مشکل رد کردم چندجا باید بری و آزاد کنی قسمت آخر از همش سخت تره و شلوغ تره تو یک تونلی هست که 2طرفش راه داره اگه اشتباه نکنم باید همه را بکشی بعد سفینه خودمون میاد همه را سوار میکنه از جمله خودمون
برای منم سوال شده هیچ خبری نیست من حتی خبر ندارم فورزا 4 چفدر فروخته یا گیرز 3 بعد 3 میلیون نسخه دیگه چقدر فروخته چرا آمار فروش انحصاری ها انقدر کم میاد![]()
بعد از تموم شدن Credits طبق سنت هيلو بازم چيزي نشون داد يا نه به منوي اوليه ي بازي برگشت !؟ماشالا چقدر هم Creditsـش طولانی بودحدود یه ربع تا 20 دقیقه طول کشید!! اسم اعضای بانجی، Sabre و Certain Affinity و خود 343 رو همگی نوشت
ا
ببین می رم توی یه محیط باز جنگلی که چندین تا راه داره یه ابشارم وسطش هست راه ها هم با دو تا led نشون داده شده یه سری ادم سوار سفینه کردم که من باهاش نرفتم بعدشم یه سری ادم کشتم اما الان کسی نمیاد دنبالم
مثل همون هیلو 1 ـه دیگه.بعد از تموم شدن Credits طبق سنت هيلو بازم چيزي نشون داد يا نه به منوي اوليه ي بازي برگشت !؟
مگه میشه؟چرا تو مولتی بازی قدرت پرواز با دویدن نیست؟
مولتی همون ریچ ـه دیگه. مگه اینکه یه سری مُدهایی رو گذاشته باشی که Armor Ability نداشته باشه، مثل Slayer Classic