Halo: Combat Evolved Anniversary

این چهار تا ویدیو جدید از بازی که 343 گذاشته و ارتقا فوق العاده صداگذاری رو نشون میده. ضمنا از Build جدید بازی هم هست و مدل اسلحه ها Placeholder اسلحه های ریچ نیست. دیدنشون به شدت پیشنهاد میشه، مخصوصا آخریه:دی

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Magnum

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Needler

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Plasma Rifle

Halo: CE and Halo: Anniversary Sound Comparison: Rocket Launcher

لینک دانلود مستقیم رو هم پیشنهاد میدادی خو ! :|

من ویدئو هارو دیدم واقعا جالب بود . بازی تو این سالها چه پیشرفتی کرده :-*

میدونم به این تاپیک مربوط نیست اما برای اینکه دوستان بتونن ویدئوهارو از یوتیوب دان کنن میخوام یه افزونه که به فایر فاکس یا اکسپلورر اضافه میشه رو معرفی کنم . بهترین روش برای دانلود از یو تیوب و سایتهای مانند اون هست. من ماههاست دارم استفاده میکنم و مشکلی هم ندارم
برین به این ادرس http://www.ant.com/video-downloader و افزونه رو دانلود کنید بعد به راحتی میتونید ویدئوهارو از نت بگیرید
امیدوارم به دردتون بخوره

• Like
Reactions: MehradCreed
برای مقایسه عکس گرفتم :

Magnum

Needler

Plasma Rifle

Rocket Launcher

البته صداشون مهم تر هست توی این ویدئوها ولی اون رو دیگه خودتون باید بشنوین ! :دی صداها خیلی عالی شده و طراحی ها هم همین طور فقط من از طراحی Magnum قبلی بیشتر خوشم میاد ! بین این 4 تا Rocket Launcher از همه جالب تر بود چه از نظر طراحی چه صداگذاری !

• Like
Reactions: Captain America
دوستان برام دوتا سوال پیش اومده لطفاً راهنمایی کنید :
1- نسخه های halo wars و halo odst مربوط به قبل از این نسخه هستند یا قبل از Reach یا بعد از نسخه ی سوم !؟ ( برام خیلی مهمه لطفا ً دقیق جواب بدید )
2- من halo wars و odst رو بازی نکردم لطفا ً یه توضیح مختصری در مورد داستان و بخصوص کیفیتشون بگید ( تو رو خدا فقط هایپ نکنید و منطقی باشید )
3- چرا در مورد halo wars اینقدر اطلاعات کمه !؟ من توی هیچ سایتی ( فارسی ) حتی نتونستم یه نقد یا یه داستان درست و حسابی در موردش پیدا کنم !
ممنون ...

• Like
Reactions: .:Soheil:.
دوستان برام دوتا سوال پیش اومده لطفاً راهنمایی کنید :
1- نسخه های halo wars و halo odst مربوط به قبل از این نسخه هستند یا قبل از Reach یا بعد از نسخه ی سوم !؟ ( برام خیلی مهمه لطفا ً دقیق جواب بدید )
2- من halo wars و odst رو بازی نکردم لطفا ً یه توضیح مختصری در مورد داستان و بخصوص کیفیتشون بگید ( تو رو خدا فقط هایپ نکنید و منطقی باشید )
3- چرا در مورد halo wars اینقدر اطلاعات کمه !؟ من توی هیچ سایتی ( فارسی ) حتی نتونستم یه نقد یا یه داستان درست و حسابی در موردش پیدا کنم !
ممنون ...

1.داستان wars قبل از ریچ و بقیه نسخه های halo و مربوط به جنگای اولیه انسان با کاوننتهاست.ODST هم داستانش همزمان با شماره ی 3 ولی یه مکان دیگه با شخصیتای دیگه
2.والا منم wars بازی نکردم ولی ODST ارزش یه بار بازی رو داره هرجند اصلا در حد 3 یا ریچ نیست!
3.چون سبک بازی RTS که رو کنسول زیاد طرفدار نداره!!

ٌWoW

یه فیلم از بخش چند نفره بازی ! با اینکه کیفیت زیادی نداره ولی طراحی هنری جدید بازی ( علی رغم اینکه روی یک طرح از پیش تعیین شده قدیمی انجام شده ) و نور پردازی ارتقا یافتش خود نمایی میکنن ! رنگها هم زنده تر بنظر میرسن ! تازه این همون انجین ریچ هست ! :دی

http://www.youtube.com/watch?v=va8dMCZAv7U&feature=related

• Like
Reactions: kayne and Dreadlord
کجا استقبال نشد بسیار هم استقبال شد چرا خودت دست کم میگیری :d
کلا بازی کیفیتش همینجوری داره میره بالا این بخش چند نفره اش خیلی جالب بود خیلی خوشم اومد
اون ویدئو آخری که گذاشتی عجیب گرافیکش نشون میداد این نسخه که تازه ریمیک هم هست انقدر گرافیکش بالا هست و شاخه میخواند با Halo 4 چیکار کنند :d
ولی خداییش جز معدود بازی هایی هست که هایپ اصلا و عمرا نداره هرچی ازش گفتن عین واقیعت بوده

http://www.gamersyde.com/stream_halo_combat_evolved_anniversary_gc_ms_presentation-22920_en.html

این همه ویدئو گذاشتم استقبال نشد . . . اما این یکی یه چیز دیگست ! :دی حتماً ببینید ! شدیداً خوشم اومد از ارتقاء گرافیکی بازی !
اوه! اینو ببینید حتما، خیلی عالیه.

آخرش هم یه ترمینال کاملا جدید نشون میدن که به شدت جالبه:دی واقعا فوق العاده کار شده این ترمینال ها. واسه اون ترمیناله هم که شده ببینید:دی

آخرین ویرایش:
بچه ها این ویدیو ها رو لینک دانلودشونو میدین !!؟؟ :دی ( چیز پی انم تمام شده نمی تونم ببینم :دی )

اینم دیدم !! کفم برید !! خیلی قشنگ بود :دی
این ترمینالش کف بُر تر بود :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Captain America

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or