Halo: Combat Evolved Anniversary

دقیقا ! خیلی ها رو تو فروم های خارجی هم دیدم که میگن گرافیک خود Halo 1 هنوزم قابل قبوله.
البته خُب طبیعیه:biggrin1: Halo 1 بهترین گرافیک کنسولی سال 2001 بود (البته Halo 2 هم بهترین گرافیک کنسولی 2004 بود:biggrin1:). جالبه بدونید Halo 1 اولین بازی در کنسول ها بود که نورپردازی داینامیک و پیشرفته داشت! مثلا من همین الان بازی میکنم، پرتوی نور خورشید از لابلای درختا نفوذ میکنه که آدم کف میکنه بانجی چجوری تو یه بازی سال 2001 (اونم به عنوان لانچ تایتل یه کنسول) همچین چیزی درآورده.
یعنی اگه فقط HDـیش میکردن هم باز قابل قبول بود، ولی حالا 343 اومده در اولین حضورش یه حالی بده:biggrin1:
تآیید میشه ! :دی اون موقع مثل الآن نبود که اسم این افکت ها رو بدونیم و بریم سراغ رزولوشن و فریم ریت و ... ! ولی من اولین بار که Halo رو دیدم کف کردم ! :دی یعنی کلآ یه حالت خاصی داشت نسبت به بقیه بازیها ! مخصوصآ نورپردازیش و چراغ قوه ـش و محیط های وسیعش با اون کیفیت و ... ! 2 هم همین طور ! با اینکه زمانی اومد که دو تا سلطان تکنیکی روی PC اومدن (Doom 3 , HL2) ولی باز عالی عمل کرد و خیلی حرفا برای گفتن داشت !

• Like
Reactions: Dreadlord
یه 20-30 تایی ویدیو جدید اومده، IGN منفجر کرد:دی اصلا نمیدونم کدومو بگذارم! فعلا اینو ببینید:دی

اول از همه یه Wallpaper بسیار زیبا از بازی

حالا خبر خوب اینه که مدل جدید چیف رو نشون دادند. خیلی عالی شده. اصلا قابل مقایسه با اون مدل زشتی که تو E3 نشون دادن نیست.
80375683024516518768.png

11642686007837570536.png

33565561052532415826.png

خودشه لعنتی:دی
ویدیو رو ببینید. انیمیشن چیف خیلی خیلی بهتر شده، یعنی شاید اصلا از موشن کپچر هم استفاده کرده باشن! دیگه فکر نمیکردم انیمیشن هم تغییر بدن:دی
یه ویدیو ترمینال جدید هم اومده که توش فوررانرها رو نشون میده. لینک

خودشه لعنتی:دی
ویدیو رو ببینید. انیمیشن چیف خیلی خیلی بهتر شده، یعنی شاید اصلا از موشن کپچر هم استفاده کرده باشن! دیگه فکر نمیکردم انیمیشن هم تغییر بدن:دی
یه ویدیو ترمینال جدید هم اومده که توش فوررانرها رو نشون میده. لینک
این فوررانرها اولین بار نشونشون دادند ؟:-/
چرا اینقدر ضعف جسمانی دارند ؟:d

11642686007837570536.png

اُه ! این همونجا بود که Flood برای اولین بار میان ؟!! :دی

آریا اینجا یکی از بهترین قسمت دوران زندگی من بود که بازی کردم !! :دی خیلی فاز میداد ( البته هنوز میده :دی )
لامصب Flood ـها میریختن خیلی می چسبید !!!

این فوررانرها اولین بار نشونشون دادند ؟:-/
چرا اینقدر ضعف جسمانی دارند ؟:d
ینی چی !!؟؟:دی فکر می کنم اولین ترمینالی هم که نشون دادن فوررانر ها بودن !!
یه دو قسمت از انیمه Halo Legend هم درباره ی فوررانر ها هستش !! ( البته در باره ی تاریخچه هیلو هستش ولی به فوررانر ها اشاره میشه !! )

آخرین ویرایش:
دقیقا ! خیلی ها رو تو فروم های خارجی هم دیدم که میگن گرافیک خود Halo 1 هنوزم قابل قبوله.
البته خُب طبیعیه:دی Halo 1 بهترین گرافیک کنسولی سال 2001 بود (البته Halo 2 هم بهترین گرافیک کنسولی 2004 بود:دی). جالبه بدونید Halo 1 اولین بازی در کنسول ها بود که نورپردازی داینامیک و پیشرفته داشت! مثلا من همین الان بازی میکنم، پرتوی نور خورشید از لابلای درختا نفوذ میکنه که آدم کف میکنه بانجی چجوری تو یه بازی سال 2001 (اونم به عنوان لانچ تایتل یه کنسول) همچین چیزی درآورده.
یعنی اگه فقط HDـیش میکردن هم باز قابل قبول بود، ولی حالا 343 اومده در اولین حضورش یه حالی بده:دی
خیلی خوشحال شدم !
فکر میکردم من مشکل دارم که از گرافیکش خوشم اومد !

آریا اینجا یکی از بهترین قسمت دوران زندگی من بود که بازی کردم !! :biggrin1: خیلی فاز میداد ( البته هنوز میده :biggrin1: )
لامصب Flood ـها میریختن خیلی می چسبید !!!
کلآ این تیکه یه حسی داره که کسی نمیتونه از یاد ببره ! :دی مخصوصآ اگه تا اون لحظه ندونی دشمنی مثل Flood هم توی بازی هست و وقتی به این تیکه میرسی سورپرایز بشی ! :دی

یه سئوال: این بازی Remake هیلو 1 هست؟
من از 3 شروع کردم هیلو رو والبته شدیدا از فضای حماسی و جو بازی خوشم میاد....یه توضیحی برای من بدید صواب داره اریا... بابک....:d

یه سئوال: این بازی Remake هیلو 1 هست؟
من از 3 شروع کردم هیلو رو والبته شدیدا از فضای حماسی و جو بازی خوشم میاد....یه توضیحی برای من بدید صواب داره اریا... بابک....:d
آره دیگه همون Halo 1 هست با ارتقا گرافیکی :دی از لحاظ گیم پلی مطمئن باش بهترین Halo هست و به شدت از بازی لذت خواهی برد (البته اگه نسخه اول را بازی نکردی) حتی اگه بازی هم کرده باشی باز هم این عنوان جذابیت خیلی زیادی واسه همه داره :دی

آره دیگه همون Halo 1 هست با ارتقا گرافیکی :دی از لحاظ گیم پلی مطمئن باش بهترین Halo هست و به شدت از بازی لذت خواهی برد (البته اگه نسخه اول را بازی نکردی) حتی اگه بازی هم کرده باشی باز هم این عنوان جذابیت خیلی زیادی واسه همه داره :دی
مرسی محمد.....من 1 رو بازی نکردم ....ببینم 2 چی؟ برای 2 برنامه ای ندارن؟!
میخوام این فاصله رو یجوری پر کنم:dهرچند هرچقدر هم زور بزنیم اینقدر این کمیک ها و رمانها رو موقع ساخت بازی پس و پیش میکنن که اخرهم نیمفهمیم چی شد؟!:d

مرسی محمد.....من 1 رو بازی نکردم ....ببینم 2 چی؟ برای 2 برنامه ای ندارن؟!
میخوام این فاصله رو یجوری پر کنم:dهرچند هرچقدر هم زور بزنیم اینقدر این کمیک ها و رمانها رو موقع ساخت بازی پس و پیش میکنن که اخرهم نیمفهمیم چی شد؟!:d
واسه شماره 2 که فعلا خبری نشده، با توجه به اینکه Halo 4 هم در راهه احتمالا به این زودی خبری ازش نمیشه :دی
شماره اول را اگه بازی کنی کلا داستان و پیش زمینه و اینا را متوجه میشی :دی

واسه شماره 2 که فعلا خبری نشده، با توجه به اینکه Halo 4 هم در راهه احتمالا به این زودی خبری ازش نمیشه :دی
شماره اول را اگه بازی کنی کلا داستان و پیش زمینه و اینا را متوجه میشی :دی

خوب چه کاریه !!!
درباره هیلو 2 همون کاری رو بکنه که من کردم یعنی نسخه ی ویندوزش رو خرید اینترنتی کردم و همین یه ماه پیش زدم تو رگ !:دی
halo wars هم پیشنهاد میشه از دست دادنش حرامه !

چند تا آرت فوق العاده زیبا از بازی:

ـ
قسمت های برفی مال مرحله Assault on the control Roomـه. عاشق این مرحله ام:دی هنوز نشونش ندادن.

اینم آواتار Prop کورتانا:

18722964186400526994.jpg

61650689752240600928.jpg

آخرین ویرایش:
چند تا آرت فوق العاده زیبا از بازی:

ـ
قسمت های برفی مال مرحله Assault on the control Roomـه. عاشق این مرحله ام:دی هنوز نشونش ندادن.

اینم آواتار Prop کورتانا:

18722964186400526994.jpg

61650689752240600928.jpg

اینا رو موقع Gamescom دیده بودم ! واقعاً شاخن ! :دی مرحله برفیش میتونه واقعاً زیبا و متفاوت باشه ! خیلی دوست داشتم تو ریچ یه مرحله برفی درست و حسابی ببینم ولی نشد ! حالا با این یه دلی از عزا در میاریم ! :دی اجتمالاً افکت برف رو هم دوباره طراحی کرده باشن که نور علی نور میشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or