لولالبته گرافیکش به Reach که هیچی، به هیلو 3 هم نمیرسه، البته قرار هم نیست برسه چون موتورش برای 10 سال پیشه. اما خدایی به عنوان یه ریمستر واقعا عالیه
کلا واسه من که خیلی گرافیکش مهم نیست، فقط میخوام زودتر بیاد اچیومنت هاش رو بخورم![]()
البته گرافیکش به Reach که هیچی، به هیلو 3 هم نمیرسه، البته قرار هم نیست برسه چون موتورش برای 10 سال پیشه. اما خدایی به عنوان یه ریمستر واقعا عالیه
کلا واسه من که خیلی گرافیکش مهم نیست، فقط میخوام زودتر بیاد اچیومنت هاش رو بخورم![]()

تنها کسی که میگه ریمیک در کل صنعت بازی، چنابعالی هستی که حرف سازنده و تمام سایت ها رو رد میکنی :dلولبه نظر من از ریچ هم زیباتره
در ضمن ریمستر هم نیست ریمیکه
دلیلش هم به خاطر هزار تا چیز
![]()
البته گرافیکش به Reach که هیچی، به هیلو 3 هم نمیرسه، البته قرار هم نیست برسه چون موتورش برای 10 سال پیشه. اما خدایی به عنوان یه ریمستر واقعا عالیه

تقریبا و اکثرا خیلی از سایت از واژه ریمیک استفاده میکنند تا ریمستر هرچند از ریمستر هم استفاده کنند اشتباه کردندتنها کسی که میگه ریمیک در کل صنعت بازی، چنابعالی هستی که حرف سازنده و تمام سایت ها رو رد میکنی :d
یعنی یه بازی رو یا واسه گرافیک بازی میکنن یا اچیومنت؟یعنی بازی رو میخواید فقط به خاطر اچیومنتاش انجام بدید؟
من این بازی رو 5-6 بار تموم کردم، الانم میخوام همراه با گرفتن اچیومنت تمومش کنم، و البته با گرافیک بهترانجین پایه بازی (یعنی انجینی که گیم پلی و فیزیک و هوش مصنوعی و اینجور چیزا) توش Run میشه همون هیلو 1ـه، یعنی کلا بازی همون هیلو 1ـه، فکر نکنید بازی جدید درست کردن. فقط برداشتن یه لایه گرافیکی جدید روش گذاشتن که انقدر خفن کار کردن یکی مثل فرخ میاد میگه ریمیکهدر کل با زبان ساده میشه گفت گیم پلی ریمستر هست و سایر قسمتها ریمیک شده !
نه آقا جان، جدی میگم. دو تا تریلر ازش ببینید، حداقل از لحاظ کیفیت بافت ها اصلا قابل مقایسه با هیلو 3 نیست. کلا از لحاظ تکنیکی پایینتره. هرچند کسی هم انتظار نداره اینا بیان با موتور 10 سال پیش مثلا بهترین گرافیک سال بشنکلا بابک یه چیزی گفت فضا عوض شه.:biggrin1:
از لحاظ نورپردازی که ریچ هم به هیلو 3 نمیرسهاز هیلو 3 هم حداقل از نظر نورپردازی و AA خیلی بهتره.![]()