Halo: Combat Evolved Anniversary

این دو تا عکس Off Screen رو نگاه کنین تا متوجه عمق فاجعه بشین :دی (فاجعه از اون نظر منظورمه :دی)

halo-combat-evolved-anniversary-new-look-540x334.JPG

halo-combat-evolved-anniversary-old-look-540x334.JPG

• Like
Reactions: 619
البته گرافیکش به Reach که هیچی، به هیلو 3 هم نمیرسه، البته قرار هم نیست برسه چون موتورش برای 10 سال پیشه. اما خدایی به عنوان یه ریمستر واقعا عالیه:دی

کلا واسه من که خیلی گرافیکش مهم نیست، فقط میخوام زودتر بیاد اچیومنت هاش رو بخورم:دی

• Like
Reactions: BROXIGAR
البته گرافیکش به Reach که هیچی، به هیلو 3 هم نمیرسه، البته قرار هم نیست برسه چون موتورش برای 10 سال پیشه. اما خدایی به عنوان یه ریمستر واقعا عالیه:دی

کلا واسه من که خیلی گرافیکش مهم نیست، فقط میخوام زودتر بیاد اچیومنت هاش رو بخورم:دی
لول :دی به نظر من از ریچ هم زیباتره :دی در ضمن ریمستر هم نیست ریمیکه :دی دلیلش هم به خاطر هزار تا چیز :دی

:|

چرا من رو تو این موقعیت قرار میدی ؟! :-/

کلآ این یه چیزی بین ریمیک و ریمستر هست ! :دی اگه صنعت فیلم بود میشد بهش گفت Shot for Shot (فیلم هایی که همه چیزش عین هم هست و حتی پلکان فلان قسمت فیلم هم مثل هم هست ولی بازیگرها فرق دارن :دی)
ولی منم با فرخ موافقم در مورد گرافیکش ! حالا از نظر تکنیکی نمیدونم ولی از نظر هنری و زیبا بودن به نظرم خیلی از H3 بهتره !

یعنی بازی رو میخواید فقط به خاطر اچیومنتاش انجام بدید؟

البته من نمیدونم به این چی میگن ، چون خیلی تخصصش رو ندارم ، اما توی مصاحبه ها تیم سازنده شدیدا تاکید میکنه که بازی از دو انجین ساخته شده که میتونین شیفت کنین بینشون ... یکی اون قدیمیه و یکی هم ...
حالا در باب دستور زبان به قضیه نگاه کنیم میدهد ریمیک بودن را ... چون یه انجین جدید درست کردن .
این تریلر رو دیدم اشک توی چشام جاری شد :((
http://trailers-ak.gametrailers.com...ersary_campaignbehindts_1280x720_3500_h32.mp4

کمپینگ بازی رو ریمستر کردن با همون هوش مصنوعی و همون انیمیشن ها و محیطها و سیستم تیر اندازی و ... در عین حال گرافیک بازی مثل افکت ذرات و آب و نور پردازی و بافتها و پلیگون ها و سایر افکتها در کنار افکتهای صوتی جدید و موسیقی های جدید و انیمیشن های جدید در Cutscene ها و بخش Co-op و برخی استفاده ها از کینکت ( طوری که هم قابل استفاده باشه و نه به گیم پلی اصلی بازی صدمه ای بزنه ) و طراحی بخش 3D متناسب با بازی از جمله کارهایی هست که انجام دادن ! در کنار اینها همون گرافیک قدیمی رو هم بصورت HD ساپورت میکنن و همون رو هم ارتقاء دادن یعنی همون قسمت با گرافیک قدیمی رو هم اگر که بازی کنید انگار یکی از بازیهای ریمستر شده حال حاظر رو دارید بازی میکنید !

در کل با زبان ساده میشه گفت گیم پلی ریمستر هست و سایر قسمتها ریمیک شده !

با این شات هایی که دیدم گرافیکش از ریچ بالاتر نباشه پایین تر نیست .:d این دفعه دیگه میتونم Halo Combat Envolved رو با خیال راحت تا آخر برم .:d

اچیومنتاشم که خوراکه !:d

به نظر من هم بازی ترکیبی از ریمستر و ریمک هست ریمستر تنها نیست :d گرافیکش از ریچ بالاتره این که مشخصه ولی خدایی 343 خیلی وحشتناک روش کار کرده یعنی اصلا کم کاری نکرده میشه گفت آرامش قبل از طوفان برای Halo 4 هست تو یک مقطع قرارت میده تا تو کف اصل کار بمونی :d
فقط تو این بخش Co-op موندم انگار صدای دل برادر ما را شنید که اصلا نمیزاشتم دست به مسترچیف بزنه :d

تنها کسی که میگه ریمیک در کل صنعت بازی، چنابعالی هستی که حرف سازنده و تمام سایت ها رو رد میکنی :d
تقریبا و اکثرا خیلی از سایت از واژه ریمیک استفاده میکنند تا ریمستر هرچند از ریمستر هم استفاده کنند اشتباه کردند :دی
وقتی هنوز معنی ریمستر و ریمیک را نمیدونی خب به من ربطی نداره :دی
مدلسازی ها کلا عوض شده و بهتر ! میزان پلیگان های به کار برده شده بسیار بیشتر ! به وجود اوردن نورپردازی حجمی و تقریبا داینامیک ! سایه زنی های دقیتر و و داینامیکتر . تکسچرهای به مراتب و بسیار بهتر ! وجود ابجکتهای بسیار بیشتر ! انفجار های کاملا درگون شده و بهتر ! افکتهای ابه جدیدتر و بهتر و دارای فیزیک بهتر . انیمیشنهای تغییر یافته و اضافه کردنه افکتهای ذره ای در بعضی مواقع و............
و همچنین اضافه کردنه قابلیت 3D که حتی 3D معمولی نیست ! بلکه از تکنیک انحصاری مایکروسافت بهره مند میشه .
اگر به اینها بگن ریمستر پس ریمیک به چی میگن ؟! شاید به قول خودتون کلا به بازی بگن ریمستر و درسته تره ولی گرافیک بازی کاملا ریمیک هست و تمام :دی

آخرین ویرایش:
یعنی بازی رو میخواید فقط به خاطر اچیومنتاش انجام بدید؟
یعنی یه بازی رو یا واسه گرافیک بازی میکنن یا اچیومنت؟:-/ من این بازی رو 5-6 بار تموم کردم، الانم میخوام همراه با گرفتن اچیومنت تمومش کنم، و البته با گرافیک بهتر:دی تازه از همه مهمتر منتظر اون 7 تا مَپ توش برای مالتی Reach هستم که جزو بهترین مَپ های سریه.

در مورد ریمیک و اینا هم همینی که محسن گفته تقریبا درسته:arrowd:
در کل با زبان ساده میشه گفت گیم پلی ریمستر هست و سایر قسمتها ریمیک شده !
انجین پایه بازی (یعنی انجینی که گیم پلی و فیزیک و هوش مصنوعی و اینجور چیزا) توش Run میشه همون هیلو 1ـه، یعنی کلا بازی همون هیلو 1ـه، فکر نکنید بازی جدید درست کردن. فقط برداشتن یه لایه گرافیکی جدید روش گذاشتن که انقدر خفن کار کردن یکی مثل فرخ میاد میگه ریمیکه:دی ریمیک یعنی کلا اون بازی رو دور بریزی، یکی جدید درست کنی (که عمرا همچین کاری نمیکنن بیان خاطرات چندین میلیون نفر رو خراب کنن).
کلا بابک یه چیزی گفت فضا عوض شه.:biggrin1:
نه آقا جان، جدی میگم. دو تا تریلر ازش ببینید، حداقل از لحاظ کیفیت بافت ها اصلا قابل مقایسه با هیلو 3 نیست. کلا از لحاظ تکنیکی پایینتره. هرچند کسی هم انتظار نداره اینا بیان با موتور 10 سال پیش مثلا بهترین گرافیک سال بشن:دی در همین حد هم شاهکار کردن.

کلا CEA رو باید با GoW Collection و ICO Collection و چمیدونم Splinter Cell Collection مقایسه کنید، نه با Reach. چون اینم مثل هموناست، منتها با این فرق که آپدیت گرافیکی اونا کجا و این کجا...:دی
از هیلو 3 هم حداقل از نظر نورپردازی و AA خیلی بهتره.
biggrin1.gif
از لحاظ نورپردازی که ریچ هم به هیلو 3 نمیرسه:دی

آخرین ویرایش:
جمعش کنید آقا، کار از ریمستر و ریمیک گذشته ...

بی شرفا یه چیز درست کردن با روحیات آدم بازی میکنه :|.

من چه طوری این همه نوستالوژی لعنتی رو یه جا بریزم و بازی کنم؟ مخم هنگ میکنه :(.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or