Halo: Combat Evolved Anniversary

قابلیت ها کینکت بازی باحال بود یعنی خوب شد فراتر از این حرفا نیست شاد شد روحمون :d
راستی بازی گلد شد دیگه؟:d
haloanniversarygold_610.jpg

آره دیگه ! قابلیت های کینکتش بنظرم اصلاً جالب نیست ( بجز آنالایزش که اونهم خیلی چیز آسی بنظر نمیاد ) ولی در کل برای اولین تماس بین کینکت و هیلو بد نبود !! :دی

این 2 تا ویدئو جدید هست یکی off-screen یکی هم رسمی ! گفته بودم Forza 4 که بیاد روی هیلو CEA فکوس میکنن ! :-b تحویل بگیرین ! :دی

این Vid doc جدید بازی هست خیلی از قسمتهای کمپینگ رو داره ! :دی :

http://halo.xbox.com/en-us/intel/fe...campaign/8a902cd8-dc45-4a35-88ae-39ba04ba8a41

واقعاً حیفم میاد که نمیتونم با این گرافیک توی این مپ بازی کنم ! :(( :

http://kotaku.com/5850416/lets-watc...action-using-halo-reach-graphics-and-gameplay

آخرین ویرایش:
کلاً انگار این Halo روی ساخت یه Draw Distance خوف همیشه جزو نفرات برتر هست !

تو Reach هم اگه یادتون باشه همینطور بود ، یادمه پارسال موقع که بازی رو گرفتم گذاشتم تو کنسول همون اولش محو تماشای دورنمای بازی شده بودم . اینم با اینکه مپ مالتی هست ( هست دیگه ؟ :دی ) واقعاً فوق العاده ساختنش ...

پ.ن : نمیدونم چرا این تاپیک انقدر خلوته کلاً ... مثلاً غول ترین FPS تمامی ادوار داره یه سریش رو دوباره ریمیک میکنه ولی خب نسبت به بازیهای دیگه نمیدونم چرا تاپیک اون شور و حرارت رو واسه یه عنوان به تاپی هیلو نداره :|

این مَپ Hang 'em high رو واقعا قشنگ ریمیک کردن. اصلا اون دورنماش رو میبینی کف میکنی:biggrin1:
این چه منظره محشری داره ! :دی من که با مولتی Halo حال نمیکنم هم هوس کردم فقط بیام منظره هاش رو نگاه کنم ! :دی

پ.ن : نمیدونم چرا این تاپیک انقدر خلوته کلاً ... مثلاً غول ترین FPS تمامی ادوار داره یه سریش رو دوباره ریمیک میکنه ولی خب نسبت به بازیهای دیگه نمیدونم چرا تاپیک اون شور و حرارت رو واسه یه عنوان به تاپی هیلو نداره :|
به قول خودت مثلا!!!

اوه اوه! این تریلرو ببینید تا دقیقا بفهمید چه ارتقای وحشتناکی به گرافیک دادند!! لینک یوتیوب هم برای کیفیت پایینترشه! یا خدا، شاخ درآوردم:o

جالبیش اینه از گرافیک برای بهتر کردن گیم پلی بازی هم استفاده کردن. مثلا مرحله Library که شاید بشه گفت منفورترین مرحله بازیه (به خاطر پیچ در پیچ بودن و هجوم Flood ها و Sentinel ها به صورت همزمان) رو برداشتن یه سری Light Source تو جاهای مختلفش اضافه کردن و طراحی و تکستچرهای محیط رو مشخص تر کردن تا راحت تر بشه مسیر رو پیدا کرد. برای مرحله 343 Guilty Spark هم همین کارو کردن دقیقا. یعنی کاملا از تکنولوژی های این نسل نهایت بهره رو بردن، هم برای مسائل بصری هم گیم پلی و هم اتمسفر.

برای Co-opـش هم برداشتن اول بازی دو تا Pod برای هر نفر طراحی کردن:eek: دو تا مسترچیف اول بازی از خواب بیدار میشن!!

04518756816207411257.jpg

توجهشون به جزئیات بازی فراتر از حد انتظار بود!

ویرایش: دوستان این تریلری که امین گذاشت مال مَپ مولتی نیستا:دی کاملا برای خود سینگل پلیر و بازیه.

آخرین ویرایش:
اوه اوه! این تریلرو ببینید تا دقیقا بفهمید چه ارتقای وحشتناکی به گرافیک دادند!! لینک یوتیوب هم برای کیفیت پایینترشه! یا خدا، شاخ درآوردم:o

جالبیش اینه از گرافیک برای بهتر کردن گیم پلی بازی هم استفاده کردن. مثلا مرحله Library که شاید بشه گفت منفورترین مرحله بازیه (به خاطر پیچ در پیچ بودن و هجوم Flood ها و Sentinel ها به صورت همزمان) رو برداشتن یه سری Light Source تو جاهای مختلفش اضافه کردن و طراحی و تکستچرهای محیط رو مشخص تر کردن تا راحت تر بشه مسیر رو پیدا کرد. برای مرحله 343 Guilty Spark هم همین کارو کردن دقیقا. یعنی کاملا از تکنولوژی های این نسل نهایت بهره رو بردن، هم برای مسائل بصری هم گیم پلی و هم اتمسفر.

برای Co-opـش هم برداشتن اول بازی دو تا Pod برای هر نفر طراحی کردن:eek: دو تا مسترچیف اول بازی از خواب بیدار میشن!!

04518756816207411257.jpg

توجهشون به جزئیات بازی فراتر از حد انتظار بود!

ویرایش: دوستان این تریلری که امین گذاشت مال مَپ مولتی نیستا:دی کاملا برای خود سینگل پلیر و بازیه.

همونی هست که بهت دادم لینکش رو ولی Silver Light بود ! :دی گرافیک خفن شده واقعاً نمیدونم با این طراحی هنری جدیدی هم که چشانیش کردن چجور باید تحمل کرد این مدت !! :دی البته اگر باز ضد حال نزنن با سیستم رایت بازی ! :((:|

یعنی چی میتونه آدم بگه امسال هرچی FPS اومده بزار کنار واقعا 343 چی کار که نکرده تازه داره رو میکنه چی ساخته(آدم نمیتونه بگه ریمیک/ریمستر بوده) این Co-op چقدر جالب شد :d
این مَپ Hang 'em high رو واقعا قشنگ ریمیک کردن. اصلا اون دورنماش رو میبینی کف میکنی
از کف گذشته این 343 مطمئنه بازی از اول نساخته؟من دارم شک میکنم این مپ وحشتناک وسوسه کننده است ادم بره توش فقط یک ساعت نگاه کنه و لذت ببره جای بازی کردن :d
تکنولوزی و فناوری به نحو احسن استفاده شده امیدوارم به قول محسن تو رایتش گند نزنند
گرافیک Halo:CEA انقدر شاخ و بالا هست گرافیک Halo 4 چجوریه؟میخواند ملت سکته بدن؟:d

پ.ن : نمیدونم چرا این تاپیک انقدر خلوته کلاً ... مثلاً غول ترین FPS تمامی ادوار داره یه سریش رو دوباره ریمیک میکنه ولی خب نسبت به بازیهای دیگه نمیدونم چرا تاپیک اون شور و حرارت رو واسه یه عنوان به تاپی هیلو نداره
yahoo_22.gif

فکر می کنم دلیلش مشخص باشه. HALO متاسفانه در کشور ما خیلی مورد بی مهری قرار می گیره که همیشه برای من عجیب بوده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or