bayern_vahid
Loyal Member
:

به قول خودت مثلا!!!پ.ن : نمیدونم چرا این تاپیک انقدر خلوته کلاً ... مثلاً غول ترین FPS تمامی ادوار داره یه سریش رو دوباره ریمیک میکنه ولی خب نسبت به بازیهای دیگه نمیدونم چرا تاپیک اون شور و حرارت رو واسه یه عنوان به تاپی هیلو نداره![]()
اوه اوه! این تریلرو ببینید تا دقیقا بفهمید چه ارتقای وحشتناکی به گرافیک دادند!! لینک یوتیوب هم برای کیفیت پایینترشه! یا خدا، شاخ درآوردم

دو تا مسترچیف اول بازی از خواب بیدار میشن!!
اوه اوه! این تریلرو ببینید تا دقیقا بفهمید چه ارتقای وحشتناکی به گرافیک دادند!! لینک یوتیوب هم برای کیفیت پایینترشه! یا خدا، شاخ درآوردم
جالبیش اینه از گرافیک برای بهتر کردن گیم پلی بازی هم استفاده کردن. مثلا مرحله Library که شاید بشه گفت منفورترین مرحله بازیه (به خاطر پیچ در پیچ بودن و هجوم Flood ها و Sentinel ها به صورت همزمان) رو برداشتن یه سری Light Source تو جاهای مختلفش اضافه کردن و طراحی و تکستچرهای محیط رو مشخص تر کردن تا راحت تر بشه مسیر رو پیدا کرد. برای مرحله 343 Guilty Spark هم همین کارو کردن دقیقا. یعنی کاملا از تکنولوژی های این نسل نهایت بهره رو بردن، هم برای مسائل بصری هم گیم پلی و هم اتمسفر.
برای Co-opـش هم برداشتن اول بازی دو تا Pod برای هر نفر طراحی کردندو تا مسترچیف اول بازی از خواب بیدار میشن!!
![]()
توجهشون به جزئیات بازی فراتر از حد انتظار بود!
ویرایش: دوستان این تریلری که امین گذاشت مال مَپ مولتی نیستاکاملا برای خود سینگل پلیر و بازیه.

از کف گذشته این 343 مطمئنه بازی از اول نساخته؟من دارم شک میکنم این مپ وحشتناک وسوسه کننده است ادم بره توش فقط یک ساعت نگاه کنه و لذت ببره جای بازی کردن :dاین مَپ Hang 'em high رو واقعا قشنگ ریمیک کردن. اصلا اون دورنماش رو میبینی کف میکنی
پ.ن : نمیدونم چرا این تاپیک انقدر خلوته کلاً ... مثلاً غول ترین FPS تمامی ادوار داره یه سریش رو دوباره ریمیک میکنه ولی خب نسبت به بازیهای دیگه نمیدونم چرا تاپیک اون شور و حرارت رو واسه یه عنوان به تاپی هیلو نداره![]()