Halo: Combat Evolved Anniversary

هیلو رو فقط باید بازی کرد و لذت برد! من تا اینجا 3 و ریچ رو بازی کردم که فوق العاده بودن والبته ODSD رو نتونستم بازی کنم یعنی کلا نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم.... ریچ فوق العاده بود و یه مقدار توقع من رو بالا برده ولی CEA رو انتظار ندارم در حد و اندازه های ریچ باشه هرچند تا الانم خیلی به روز و عالی کار کردن! حالا اینکه بابک بشدت دنبال مقایسه ریچ و CEA هست بنظرم دلیلش اینه که بابک هم مثل من توقعش زیادی بالا رفته:d وگرنه CEA یه ریمیک یا ریمستر یا هر کوفته دیگه:d است.

بابک یه بیماری نادری داره به نام "هر نوع Halo ای خفن بینی ":دی که حتی یه برهه ای به ODST را goty بینی هم تبدیل شده بود ! :دی

حالتون خوب نیست:دی

صفحه قبل بچه ها اومدن گفتن گرافیکش از ریچ بهتره و من میگفتم نیست. حالا یه سری عکس پیدا کردم که اینو ثابت کنم. خوب میشید ایشالا:دی

البته بگم گرافیک بازی تو محیط های بیرون واقعا زیباست. با وجود اینکه دستشون به خاطر موتور بازی بستست، ولی یه ترفندهایی زدن آدم لذت میبره:دی

آقا هرچی بحث کنید Halo:CEA ریمستر/ریمیک هست و طبیعی هست در عمل گرافیکش از ریچ پایین تر باشه(شایدم بیشتر باشه) من با بابک بیشتر موافقم
ولی هروقت موقع Halo 4 رسید کل گرافیک بزارید چون CEA اول و آخرش ریمستر هست و پایه بند گرافیک 10 سال پیش و 343 هم نمیخواد کل فضای بازی را عوض کنه و میخواد همون فضا را تداعی کنه

دیگه رسما دارم خفه میشم تا بشینم بازی کنم 3 گانه رو :دی لامصب اصلا خود بازی خیلی واسم مهم نی ، من فقط ندیده دیوونه اون داستانش شدم :دی از ریچ به این ور تو کفم ببینم این چیف شخصیتش چطوریه ، با دوبلرش که خیلی حال کردم قشنگ لیاقت جان رو نشون میده که مستر چیف شدنش الکی نی :دی

من اصلا سری هیلو رو نرفتم ارزش داره از اول همه رو برم ؟؟ ( با اینکه شماره دومش گرافیکش دیگه قدیمی شده ؟))

ارزش که داره منتها به سلیقه خودت هم بستگی داره...سری هیلو فوق العاده جذاب و زیبا است من خودم 3 و ریچ رو بازی کردم و شدیدا منتظرم که CE رو هم بازی کنم تا داستان شماره های قبلی رو هم متوجه بشم.

5mnrh63drgn2gqkvbynn.png

:|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or