Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
اگر ریمیک خوب باشه همون متا بالا قبلیش رو میگیره نمونش ریمیک های کپکام RE2 و RE4 که بالا ۹۰ شدن ریمیک ها سونی demon souls و SOTC که بالا نود شدن حتی ریمیک Tlou part 1 که این همه جو منفی پشتش بود ۸۹ شد ریمیک های نینتندو هم که نگم دیگه حتی ریمیک silent hill 2 هم متاش بالا شد با اینکه استودیو پشتش قبلش فقط زباله ساخته بود . وقتی متا از ۹۷ به ۸۱ میرسه یعنی یک مشکلی این وسط هست .
ریمیک هایی که گفتی دقیقا یه بازسازی کامل بودن و گیم پلیشون هم مدرن شده بود :D تو باید فرم بازی رو هم در نظر بگیری. مثلا یه بازی اپن ورلد بعد از 15 سال واقعا قدیمی میشه و غیر قابل تحمل. اما بازی های خطی و اسکریپت شده مثل tlou خیلی بیشتر عمر میکنن. هرچند همونم باز به 90 نرسید باز. اون حواشی هم پشت نسخه پی سی بود نه پی اس. SOTC هم که کلا گیم پلی محور نبود که بخواد تو طول زمان تغییر خاصی بکنه. بیشتر تجربه محوره اون. دیمنز سولزم بله به نظرم الکی اون نمره رو دادن دقیقا :D

ویرایش: من الان رفتم نگاه کردم قیمت بازی 50 دلاره مثل اینکه. خب الان شرایط متفاوت میشه به نظرم :D واقعا الکی نمره ازش کم کردن. چون بازی فول پرایس نبوده که بخوایم به عنوان یه بازی مستقل و کامل بهش نگاه کنیم.

دیمنز سولزم بله به نظرم الکی اون نمره رو دادن دقیقا :D
واقعا برای ریمیک دیمن سولز زدن بازی میازاکی رو از لحاظ هنری ترکوندن ولی منتقدها بهشون جایزه هم دادن :))
==========
ولی خب این متای پایین برای Halo یعنی نظر اکثر منتقدها روی این بوده که هسته بازی کهنست و برای الان چیزی برای ارائه نداره.
به نظرم میشه گفت این حتما یه ضعفه ولی ایراد تعیین کننده ای تو موفقیت یک بازی نیست.
مثل Oblivion Remastered که همون هسته گیم پلی رو از 2009 آوردن به 2025 و خب متاش از 94 اومد به 80.
این روندیه که برای این نوع از ریمیکهای بازیهای خیلی قدیمی که گیم پلی محور هستن میتونه اتفاق بیفته.
(Halo برای 25 سال پیشه).
برخی از لول دیزاینها ، Enemey Placement و یکسری طراحی ها درش به کار رفته که برای نسل شش یا حتی پنجمه.
منتقدها هم حق دارن که برگشت این موارد به 2026 رو با نمرات بالا دادن نخوان جشن بگیرن.

ولی به نظرم این بازی هم میتونه روند Oblivion Remastered رو تکرار کنه و پلیرها خیلی تحویل بگیرنش.

خیلی در گیر و دار متا نباشید! ریمیک یکی از خفن ترین شوترای اول شخص بازار اومده و متای خوبی هم گرفته. چندتا بازی این سبکی داریم الان؟ قیمتشم که فول پرایس نیست‌. بازی کنین و لذت ببرین.
من فقط امیدوارم بتونیم یه نسخه جدید آبرومند ببینیم! IP هیلو داره تلف میشه و حیفه که عنوانی در حد و اندازه ساخته های بانجی و حتی نسخه چهارم نمیبینیم!

واقعا برای ریمیک دیمن سولز زدن بازی میازاکی رو از لحاظ هنری ترکوندن ولی منتقدها بهشون جایزه هم دادن :))
==========
ولی خب این متای پایین برای Halo یعنی نظر اکثر منتقدها روی این بوده که هسته بازی کهنست و برای الان چیزی برای ارائه نداره.
به نظرم میشه گفت این حتما یه ضعفه ولی ایراد تعیین کننده ای تو موفقیت یک بازی نیست.
مثل Oblivion Remastered که همون هسته گیم پلی رو از 2009 آوردن به 2025 و خب متاش از 94 اومد به 80.
این روندیه که برای این نوع از ریمیکهای بازیهای خیلی قدیمی که گیم پلی محور هستن میتونه اتفاق بیفته.
(Halo برای 25 سال پیشه).
برخی از لول دیزاینها ، Enemey Placement و یکسری طراحی ها درش به کار رفته که برای نسل شش یا حتی پنجمه.
منتقدها هم حق دارن که برگشت این موارد به 2026 رو با نمرات بالا دادن نخوان جشن بگیرن.

ولی به نظرم این بازی هم میتونه روند Oblivion Remastered رو تکرار کنه و پلیرها خیلی تحویل بگیرنش.
کلا بازیای فرام سافتور چون وحشتناک اتمسفریک هستن واقعا هیچ استدیو ثالثی نباید به این وسعت ریمیکشون کنه. هرچند اصلا بلوپوینت به نظر من یه استدیو فنی بود بیشتر تا هنری. از اولم اشتباه کردن دیمنز سولز رو دادن بهشون :D شاید اون بازی ای که خواستن ریمیک کنن و اجازه ندادن بلادبورن بوده.

درمورد halo هم اوکی کهنس ولی فول پرایس نبوده که بخوان نمره کم کنن. صرفا یه بازسازی بصری بوده. اگه میگفتن بازسازی کامله و 70 دلار پول میگرفتن آره حق داشتن از روش رد شن.
آبلیوین هم جدای اینها مسائل فنیش هم فکر کنم تاثیر داشت تو افت نمرش. هرچند اونو گند زده بودن کلا :D باز هیلو رو تمیز درآوردن.

• Like
Reactions: m.a.t and m.d.makan
متای خوبی گرفته، دیگه این سبک اشباع شده و نمی شه از این ریمیک انتظار بیشتری داشت، FPSها که دو نسله درجا می زنن. منتقدین هم حرف بیجایی نمی زنن، برای عناوین شوتر در این دوره چون مخاطبش عامه مردمه بهتر بود تغییراتی اعمال می کردن که بازی جذابتر بنظر برسه چون هسته بازی روی این مورد بنا شده

درمورد halo هم اوکی کهنس ولی فول پرایس نبوده که بخوان نمره کم کنن. صرفا یه بازسازی بصری بوده. اگه میگفتن بازسازی کامله و 70 دلار پول میگرفتن آره حق داشتن از روش رد شن.
آبلیوین هم جدای اینها مسائل فنیش هم فکر کنم تاثیر داشت تو افت نمرش. هرچند اونو گند زده بودن کلا :D باز هیلو رو تمیز درآوردن.
بیشتر منظورم اینه که وقتی این حجم از منتقدها ایراد تقریبا یک شکل میگیرن واقعا باید دید که دلیلش چی بوده.
هیتر ، دشمنی و... باشه تهش تو چندتا نقد بشه ثابتش کرد(بعضی هاشون که خودشون مستقیما میگن ما هیترهستیم و اینهم 7 و 6 :D ) ، نه این تعداد بالا.
این تعداد بالا که نمره کم میدن حتما حق بازی همین بوده.
انتظار 90 به بالا که نه ولی انتظار این نمره لب مرزی روی 80 رو هم نداشتم ولی میتونم بفهمم که چرا نمره پایینی گرفته و خب به منتقدها حق میدم.
=====
نکته مثبتش اینه که خود بازی همونیه که باید باشه و فقط برای تجربه پلیرها از لحاظ فنی و ویژوال مدرن شده.
دوستانی که بازی نکردن و هیلو اولی هستید... بشینین لذتش رو ببرین و جفت پا بپرین تو یکی از جذابترین دنیاهای سایفای که تا حالا ساخته شده.
با نسخه های بعدی جذابتر و کتابها/کامیکهای فوق العاده تر که شما رو از لحاظ لور ، دنیاسازی ، شخصیتها و... سیراب میکنه.
نمیدونید تا به حال چی رو از دست دادین.

همچنان میخوام از رو نرم و برای بار چندم این رو مثل تاپیکهای دیگه اینجا هم ریپلای کنم:D

اگه بعد از تجربه بازی یک درصد به دنیاش علاقه مند شدید و چیز بیشتری ازش خواستید، این هم مجموعه کتابهای Halo:
شاید کمی سرمایه گذاری روی لور بازی ، دنیا ، شخصیتها ، فکشنها و نژادهاش چاره کارت باشه که از اون طریق جذب بازی بشی.
یه دونه کتاب که خیلی سریع میتونی بخونی بهت پیشنهاد میکنم که تضمینی کارت رو راه میندازه:
Fall of reach
به نظرم این کتاب رو هر طرفدار Haloایی باید بخونه.
بعدش هم میتونی دوباره نسخه اول رو بازی کنی و اگه خواستی انتخابی First strike رو بخونی و بعد بازی دوم و... رو بازی کنی.

اگه خواستی بخونی اینجا آپلودشون کردم همرو:

Halo Infinite

+ این آخری Halo_Encyclopedia
دانلود

🔸تحلیل 7/10 - IGN
بازی Halo: Campaign Evolved گواه جاودانگیه این سریه و چند تا ماموریت جدید دندون گیر هم تو چنته داره، ولی تهش یه تجدید خاطره ی جمع‌ ـو جوره که بیشتر حکم یه دست گرمی رو برای آینده ی هیلو با موتور آنریل داره.

🔸تحلیل 10/10 - VGC
شاهکار آنریل انجین 5 تو دستای Halo Studios، نسخه ی اصلی رو به اوج رسونده. این بازی با جلوه های بصری خیره‌ کننده، ریزه کاری های هوشمندانه و یه احترام تمام‌ قد به طراحی و حس ـو حال ـه گیم پلی نابی که هیلو رو اینقدر عزیز کرده، باعث شده حسابی ارتقا پیدا کنه.

🔸تحلیل 8.5/10 - Game Informer
با اینکه گرد پیری رو تن استخون بندی بازی نشسته و یه جاهایی بدجور خودنمایی میکنه، اما اصلا نمیشه منکر این شد که اون جادوی نابی که سالها پیش این فرمول رو به اوج رسونده هنوزم که هنوزه دست نخورده باقی مونده.

🔸تحلیل 8/10 - Gamespot
هنوزم که هنوزه، تجربه بازی کردن Halo روی کنسول پلی استیشن حس عجیبی داره. اگه از جردن نوجوون میپرسیدی، همون بچه ای که صدها ساعت از عمرش رو تو بخش چند نفره Halo 3 و Halo Reach با رفیقاش به خنده و ریسه رفتن میگذروند، که آیا یه روزی پای هیلو به کنسول سونی باز میشه یا نه، تو چشمات زل میزد و میگفت محاله! ولی خب، میبینی که شد! حالا بعد از ربع قرن، داستان بازی Halo: Combat Evolved هنوزم به شدت شاهکار و درگیر کننده ـست.

🔻نقاط قوت:
✅ اولین ماجراجویی مستر چیف هیچوقت تا این حد چشم نواز و خوش گرافیک نبوده.
✅ داستان Combat Evolved هنوزم یه اکشن ماجراجویانه و علمی تخیلی نفس گیره.
✅ موسیقی هیلو همچنان ماندگار و افسانه ایه.
✅ بازآفرینی داستان در Campaign Evolved، خیلی قشنگ تر و منطقی تر اتفاقات رو به نسخه دوم (Halo 2) وصل میکنه.

🔻نقاط ضعف:
⛔️ کاراکترهای کاملا جدید در سه ماموریت پیش درآمد، حیف شدن و اونطور که باید ـو شاید به کار گرفته نشدن.
⛔️ سیستم چک پوینت بازی یه نمه رو اعصابه و بگیر نگیر داره.

روی PC چرا اینقدر وضعش خرابه؟
76 واقعا؟!!
درسته هنوز 20تا نقد هم نشده برای PC ولی این خیلی بده.
=========
یه نگاه به نقدها انداختم ، کیفیتش رو همه اذعان میکنن ولی کلا میگن هسته بازی همون قدیمیست و این جوابگوی این نسل نیست.
نمیدونم از این ریمیک یک به یک انتظار چی رو داشتن.
امیدوارم منو با دنیای halo آشتی بده😁. واقعا عجیبه که من هیچوقت نتونستم با این فرنچایز ارتباط بگیرم. یه چیزی توی بازی هست که مانع لذت بردنم ازش میشه، حالا چی هست خدا میدونه. وگرنه من عاشق ژانر fps علی الخصوص sci fi هستم. شاید آرت استایلشه.
ولی حالا به نقداش کاری ندارم اما من از نمایش هاش خیلی خوشم اومده انصافا. ضعیف کار نکردن به نظرم حالا نمیدونم باز متتقدای دوزاری مسخره بازیشون گرفته احتمالا.

امیدوارم منو با دنیای halo آشتی بده😁. واقعا عجیبه که من هیچوقت نتونستم با این فرنچایز ارتباط بگیرم. یه چیزی توی بازی هست که مانع لذت بردنم ازش میشه، حالا چی هست خدا میدونه. وگرنه من عاشق ژانر fps علی الخصوص sci fi هستم. شاید آرت استایلشه.
ولی حالا به نقداش کاری ندارم اما من از نمایش هاش خیلی خوشم اومده انصافا. ضعیف کار نکردن به نظرم حالا نمیدونم باز متتقدای دوزاری مسخره بازیشون گرفته احتمالا.
اگر CE نگرفتت، برو سراغ Halo 3. رو دستش نیست. نه ریمیک شده نه تغییری کرده اما بعد از ۲۰ سال مثل جواهر می‌درخشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or