Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
اگر CE نگرفتت، برو سراغ Halo 3. رو دستش نیست. نه ریمیک شده نه تغییری کرده اما بعد از ۲۰ سال مثل جواهر می‌درخشه
آخه نگرانیم از اینه از داستانش جا بمونم. میخوام روی ترتیب شماره هاش برم روی داستان و جهانش سوار بشم. این ریمیک رو حتما بازیش میکنم. نمایش هاش برای من حداقال خیلی جذاب بود.

• Like
Reactions: Love Console
امیدوارم منو با دنیای halo آشتی بده😁. واقعا عجیبه که من هیچوقت نتونستم با این فرنچایز ارتباط بگیرم. یه چیزی توی بازی هست که مانع لذت بردنم ازش میشه، حالا چی هست خدا میدونه. وگرنه من عاشق ژانر fps علی الخصوص sci fi هستم. شاید آرت استایلشه.
ولی حالا به نقداش کاری ندارم اما من از نمایش هاش خیلی خوشم اومده انصافا. ضعیف کار نکردن به نظرم حالا نمیدونم باز متتقدای دوزاری مسخره بازیشون گرفته احتمالا.
میده آقا ، حتما آشتی کنون دارین :D
من اولین نسخه ای که از Halo بازی کردم تو 2019 بود(شمسیش رو یادم نیست ولی میلادیش بنا به دلایلی یادمه :D ) ، دقیقا همیشه نسبت بهش همین حس خودت رو داشتم.
اون نسخه های ویندوز لانگهورن/ویستا رو هم که اومده بود نهایتا چند دقیقه بازی کردم و شیفت دیلیت :))
تازه بدتر از اون میگفتم این FPS کنسولی اورریتد چیه که همه اینقدر هایپش میکنن؟
کلا خیلی سال طول کشید تا یه پس گردنی بخورم:Punish:

مثل اون غذاییه که تو بچگی نمیخوردی و بزرگتر میشی تستش میکنی میگی من چقدر اسکل بودم این رو نمیخوردم؟
در مورد من فسنجون بود(شیرین:x) و همینطور میرزاقاسمی/کشک بادمجون و بعد Halo:))

آخرین ویرایش:
میده آقا ، حتما آشتی کنون دارین :D
من اولین نسخه ای که از Halo بازی کردم تو 2019 بود(شمسیش رو یادم نیست ولی میلادیش بنا به دلایلی یادمه :D ) ، دقیقا همیشه نسبت بهش همین حس خودت رو داشتم.
اون نسخه های ویندوز لانگهورن/ویستا رو هم که اومده بود نهایتا چند دقیقه بازی کردم و شیفت دیلیت :))
تازه بدتر از اون میگفتم این FPS کنسولی اورریتد چیه که همه اینقدر هایپش میکنن.
کلا خیلی سال طول کشید تا یه پس گردنی بخورم:Punish:

مثل اون غذاییه که تو بچگی نمیخوردی و بزرگتر میشی تستش میکنی میگی من چقدر اسکل بودم این رو نمیخوردم
در مورد من فسنجون بود(شیرین:x) و همینطور میرزاقاسمی/کشک بادمجون و بعد Halo:))
زدی به هدف، خودشه😁.
احتمالا الان قضیه خیلی فرق کنه برام. اینو شروع میکنم و بازیش میکنم حتما👌👌👌

آخه نگرانیم از اینه از داستانش جا بمونم. میخوام روی ترتیب شماره هاش برم روی داستان و جهانش سوار بشم. این ریمیک رو حتما بازیش میکنم. نمایش هاش برای من حداقال خیلی جذاب بود.
خب ویژگی اصلیِ Halo 3 اینه که یه قُلاب خیلی بزرگ داره که تقریبا به هر گیمری با هر سلیقه‌ای گیر می‌کنه و اون رو رسماً واله و شیدای خودش می‌کنه؛ نتیجه؟ اینکه مخاطب حالا برمی‌گرده و از شماره اول استارت میزنه و این وسط دوباره H3 رو تجربه می‌کنه و دیگه تا انتها میره!

دوستمون راست میگه؛ تنها راه‌حلِ کارآمد برای کسی که به هر دلیلی نتونسته با Halo ارتباط بگیره، استارت زدن با Halo 3 ـه! البته بعید می‌دونم که همین Campaign Evolved رو هم پسند نکنی.

امیدوارم منو با دنیای halo آشتی بده😁. واقعا عجیبه که من هیچوقت نتونستم با این فرنچایز ارتباط بگیرم. یه چیزی توی بازی هست که مانع لذت بردنم ازش میشه، حالا چی هست خدا میدونه. وگرنه من عاشق ژانر fps علی الخصوص sci fi هستم. شاید آرت استایلشه.
ولی حالا به نقداش کاری ندارم اما من از نمایش هاش خیلی خوشم اومده انصافا. ضعیف کار نکردن به نظرم حالا نمیدونم باز متتقدای دوزاری مسخره بازیشون گرفته احتمالا.
نمیخوام ناامیدت کنم ولی اگر 20 سال پیش نتونستی باهاش ارتباط بگیری الان غیرممکنه بتونی :D کلا halo به نظرم outdated شده همه چیش. منظورم فقط گیم پلی و گرافیک نیست کلیت فرنچایزه. از خود مستر چیف بگیر تا لور و انمی ها و ...

• Smile
Reactions: m.d.makan
نمیخوام ناامیدت کنم ولی اگر 20 سال پیش نتونستی باهاش ارتباط بگیری الان غیرممکنه بتونی :D کلا halo به نظرم outdated شده همه چیش. منظورم فقط گیم پلی و گرافیک نیست کلیت فرنچایزه. از خود مستر چیف بگیر تا لور و انمی ها و ...
از این کامنت میشه برق تولید کرد.

بعد میاید میگید گیمرا نفهم شدن فلان بازی نفروخت :D اعتقادی به انقضا ندارید :D
آخه واقعا نشده هنوز.
مثل اینکه بگی Starwars منسوخ شده چون 50 ساله دارن ازش میسازن ، خب نمیشه.
یکی از دلایل مهمش هم دنیاسازی و لور عظیم این مجموعه هاست.
نمیخوام بگم استارواز مثلا همسنگ هیلو هست و فلان...

منظورم اینه که این دنیا هم به طور وحشتناکی پتانسیل ساخت داره.
چه بازی ، چه فیلم و سریال و...

انصافا هیلو اینفینیت خیلی بازی خوبی بود ، شاهکار نبود ولی نسخه خوبی بود.
حتی مولتی پلیرش هم اون مدتی که بازی میکردم سرگرم کننده بود.

اما خب آره ، تو نسخه جدید باید یکسری تغییرات و نوآوری حتما داشته باشیم.
================
================
DF

Halo Campaign Evolved Review: An Outstanding Reimagining Of A Stone-Cold Classic​

انصافا هیلو اینفینیت خیلی بازی خوبی بود ، شاهکار نبود ولی نسخه خوبی بود
باور کن ماکان گیم پلیش به خصوص گرپلینگ هوک همچنان رو دست نداره
واقعا به جرات بهترین گیم پلی FPS رو داشت بین تمام نسخه های فرانچایز

باور کن ماکان گیم پلیش به خصوص گرپلینگ هوک همچنان رو دست نداره
واقعا به جرات بهترین گیم پلی FPS رو داشت بین تمام نسخه های فرانچایز
مشکل Infinite دور شدن لول دیزاینش از Halo 3 و نزدیک شدن به FarCry بود‌ و گرنه از نظر داستان و گیم پلی فوق العاده بود.

مشکلات Lore رو حل کرد، کورتانا رو برگردوند و پایان بندی فوق العاده‌ای داشت. دوربین وان‌شاتش‌ ابهت مسترچیف رو احیا کرد و قلابش در کلاس سپر یا نیزه doom یه لایه به گیم پلی Halo اضافه کرد.

هنوز تعجب می کنم چرا برای پیاده کردن مپ وسیع و open world باید فرمول اوریجینال Halo رو ول کنن و برن سراغ فرمول نخ نمای بازی های یوبی سافت و این طور پتانسیل بازی‌ رو برای تبدیل شدن به چیزی مثل Halo 3 هد‌ر‌ بدن، با توجه به اینکه قطعا شبیه ترین Halo به شماره ۳ همین infinite هست.

از هیلو ریچ شروع کن داستان رو هم از دست نمی دی

• Like
Reactions: uriel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or