Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
دیگه این اداهای (:دی) نوستالژی پرستی همه جا جواب نمیده! کی آخه الان میره Halo 3 بازی می‌کنه؟ 😆 طرفدار سری آره اون بحثش فرق داره، ولی کسی که تازه می‌خواد شروع کنه شاید ۵ دقیقه هم دوام نیاره :دی اونی که تازه می‌خواد شروع کنه الان همین نسخه ریمیک یه گزینه عالی هست، بعدش هم Halo Infinite، بقیه رو باید بزارید دوباره ریمیک بشن.
مثل اینه الان به یکی بگی برو ترمیناتور 2 و پارک ژوراسیک و استاروارز ببین جلوه های ویژشون خداس :D دقیقا مثل همینه که میان میگن برو هیلو های 20 سال پیشو بازی کن گیم پلیشون عالیه.

تو ادا غرق شدن خیلیا :D

• Smile
Reactions: m.d.makan
دیگه این اداهای (:دی) نوستالژی پرستی همه جا جواب نمیده! کی آخه الان میره Halo 3 بازی می‌کنه؟ 😆 طرفدار سری آره اون بحثش فرق داره، ولی کسی که تازه می‌خواد شروع کنه شاید ۵ دقیقه هم دوام نیاره :دی اونی که تازه می‌خواد شروع کنه الان همین نسخه ریمیک یه گزینه عالی هست، بعدش هم Halo Infinite، بقیه رو باید بزارید دوباره ریمیک بشن.
کل پروژه‌ی Master Chief collection و موفقیتش روی استیم نقض این حرفه :دی

1000211848.png

این امتیازات و فروش روی پلتفرمی که اساسا بخشی از هویتش حرکت روی لبه‌ی تکنولوژی هست، نشون می ده بعضی بازی ها اگرچه با گذر زمان قدیمی می‌شن اما کهنه نمی‌شن.
Old but Gold

انصافا بچه ها چون خودشون nسال پیش بازی کردن ، فکر میکنن بازیها واقعا قدیمی شده.
یه بازی وقتی قدیمی و غیرقابل بازی کردن میشه که از لحاظ گیم پلی حرفی برای گفتن نداشته باشه و بیشتر ویژگیهاش به اندازه کافی عمر نکرده باشه.
از زمان 4-3 تا نسخه اول مجموعه تا حالا سبک FPS چه پیشرفت خفنی داشته که بخوایم بگیم گیم پلی اونها دیگه قدیمی شده و اون نسخه ها قابل بازی کردن نیستن و باید ریمیک بگیرن؟

چرا ، تو اون نسخه ها بخشهایی وجود داره که رنگ قدیمی گرفته باشه ولی انصافا تو کلیت رو که نگاه میکنی شاید بیشتر از 15-10 درصد اون بازی رو هم شامل نشه.
میخوام بگم جاهای خوب و فوق العاده اونقدری درشون هست که اون بخشهای کهنه اصلا به چشم نیاد.

من خودم شاهد زندم :D
برای اولین بار 2019 یک نسخه از مجموعه رو بازی کردم ، تا کلش رو تموم کنم 3-2 سالی طول کشید.

این امتیازات و فروش روی پلتفرمی که اساسا بخشی از هویتش حرکت روی لبه‌ی تکنولوژی هست، نشون می ده بعضی بازی ها اگرچه با گذر زمان قدیمی می‌شن اما کهنه نمی‌شن.
Old but Gold
بزار بنویسن Master Chief collection ولی میخونیم Masterpiece collection:))

دیر رسیدی ماله اینکه متا ریمیک از ۹۷ به ۸۱ رسیده این بود که ریمیک یک‌ به یکه هیچی تغییر نکرده همونه با گرافیک جدید :D

جدا از شوخی چرا الان یکی نتونه هیلوها قدیمی بازی کنه ؟ اگر کسی با گرافیک قدیمی مشکل نداشته باشه چرا نتونه بازیش کنه ؟ موسیقی شاهکار ، گیم پلی شاهکار ، داستان عالی ، گان پلی هم که نگم بازی ها امروزی هنوز بهش نریسدن .
این هیلو ۳ هم که مسخره کردی حتی مشکل لول دیزاین قدیمی یک و دو هم نداره برای گیمر امروزی بهترین گزینست .
ماله؟ 😯 همون متا ۹۷ که انحصاری بوده، این یکی که مولتی‌پلتفرمه 😆 :دی شما همین نقدهای ریمیک رو بخونی عموما اشاره کردن که مکانیزم‌های گیم‌پلی قدیمی هستن که کاملا هم درسته. هر چیزی یه تاریخ انقضایی داره، این شامل Halo هم میشه. اتفاقا من خودم همین چند سال پیش Halo 3 رو دوباره بازی کردم، لذت بردم، ولی کلیت کار دیگه قدیمی بود و مطمئن هستم خیلی‌ها نمی‌تونن تحمل کنن.
مثل اینه الان به یکی بگی برو ترمیناتور 2 و پارک ژوراسیک و استاروارز ببین جلوه های ویژشون خداس :D دقیقا مثل همینه که میان میگن برو هیلو های 20 سال پیشو بازی کن گیم پلیشون عالیه.

تو ادا غرق شدن خیلیا :D
والا من چند دور همه نسخه‌ها رو رفتم، از همون عرضه اولیه و حتی دمو Combat Evolved روی PC واسه هزار سال پیش تا Master Chief Collection. همون Halo 2 Anniversary رو با اینکه خیلی کیف کردم باهاش، ولی یه سری جاهاش سرطان خالص بود 😆 :دی

View attachment 414917

Old but Gold
ربطی نداره :دی این شامل شونصد تا بازی هست که یکی دو تاش هم ریمیکه و هی هم محتوا اضافه میشه و قیمتش هم عالیه.

• Like
Reactions: He!n3ger
ماله؟ 😯 همون متا ۹۷ که انحصاری بوده، این یکی که مولتی‌پلتفرمه 😆 :دی شما همین نقدهای ریمیک رو بخونی عموما اشاره کردن که مکانیزم‌های گیم‌پلی قدیمی هستن که کاملا هم درسته. هر چیزی یه تاریخ انقضایی داره، این شامل Halo هم میشه. اتفاقا من خودم همین چند سال پیش Halo 3 رو دوباره بازی کردم، لذت بردم، ولی کلیت کار دیگه قدیمی بود و مطمئن هستم خیلی‌ها نمی‌تونن تحمل کنن.

والا من چند دور همه نسخه‌ها رو رفتم، از همون عرضه اولیه و حتی دمو Combat Evolved روی PC واسه هزار سال پیش تا Master Chief Collection. همون Halo 2 Anniversary رو با اینکه خیلی کیف کردم باهاش، ولی یه سری جاهاش سرطان خالص بود 😆 :دی
تو داری از ریورس سایکولوجی استفاده میکنی که ما بیایم از بازی تعریف کنیم :D
برو آقا.
به قول شاعر:
دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم ... :))

جدای از شوخی ، انصافا این مواردی که میگی تو بازی هست ولی اصلا در اون حد نیستن که بگیم این نسخه ها قابل بازی کردن نباشن.
==========
ربطی نداره :دی این شامل شونصد تا بازی هست که یکی دو تاش هم ریمیکه و هی هم محتوا اضافه میشه و قیمتش هم عالیه.
آخر این کالکشن یعنی خوبه یا بده؟:))

• Smile
Reactions: m.a.t
من خودم شاهد زندم :D
برای اولین بار 2019 یک نسخه از مجموعه رو بازی کردم ، تا کلش رو تموم کنم 3-2 سالی طول کشید.
تو هاردکور گیمر به حساب میای خب به خاطر تجربه ای که داری میتونی انتظاراتتو هماهنگ کنی با بازی. ولی غالب گیمر ها اینطور نیستن.
البته با چیزایی که دیدم باهاشون حال میکنی halo بیست پیش جلو اونا سایبرپانک 2077 ـه :D

من خودمم با halo 3 با مجموعه آشنا شدم و شماره اولشو تازه بعد از reach بازی کردم. در کل باهاش اوکی بودم ولی همون موقعم نسبت به هیلو های دیگه واقعا تو ذوق میزد. چه برسه الان دیگه.

• Smile
Reactions: m.a.t and m.d.makan
تو داری از ریورس سایکولوجی استفاده میکنی که ما بیایم از بازی تعریف کنیم :D
برو آقا.
به قول شاعر:
دست تو رو شده برام قصه هاتو بلد شدم ... :))

جدای از شوخی ، انصافا این مواردی که میگی تو بازی هست ولی اصلا در اون حد نیستن که بگیم این نسخه ها قابل بازی کردن نباشن.
==========

آخر این کالکشن یعنی خوبه یا بده؟:))
خب مشکل شما اینه سریع جبهه می‌گیرید 😆 :دی من دارم میگم اونی که تازه می‌خواد شروع کنه این نسخه‌های قدیمی جالب نیستن. وگرنه یکی ممکنه همون نسخه ۲۰۰۱ رو بازی کنه و کلی هم لذت ببره ولی خب این میشه استثنا! :دی وگرنه بعید می‌دونم هیچ کدوم اندازه من فن این بازی باشید و به اندازه من بازی کرده باشید :دی

خب مشکل شما اینه سریع جبهه می‌گیرید 😆 :دی من دارم میگم اونی که تازه می‌خواد شروع کنه این نسخه‌های قدیمی جالب نیستن. وگرنه یکی ممکنه همون نسخه ۲۰۰۱ رو بازی کنه و کلی هم لذت ببره ولی خب این میشه استثنا! :دی وگرنه بعید می‌دونم هیچ کدوم اندازه من فن این بازی باشید و به اندازه من بازی کرده باشید :دی
قطعا من جزو فنهای جدیدترم ، خودمم که میگم.

نه اتفاقا جبهه چرا؟
منم میگم بعضی از ویژگیهای بازی تو اون نسخه ها حتما نسل 5 و ششمیه ، این رو تو کامنت یکی دوصفحه قبلم هم نوشتم.
دوست داشتن یه بازی باعث نمیشه که نقصهاش رو هم نبینیم ولی میخوام بگم این بخش ها نسبتشون به کیفیت بازی کامل خیلی کمه.
چرا فکر میکنیم نسل جدید با اون نسخه ها کنار نمیان؟
مگه FPS تو این سالها چه پیشرفت خاصی بیرون از ویژگیهای گرافیکی کرده که به اون هیلوها بگیم تاریخ گذشته؟

Ai پیشرفت انقلابی داشته؟
لول دیزاین هیلوها آشغاله ، این بازیهای جدید لجندرین؟
و...

تو یکسری از زمینه ها حتما پیشرفتی داشتیم ولی میخوام بگم نباید صفر و صدی دید.

همین صفحه استور مسترچیف کالکشن رو باز کن ، اسکرول کن برو پایین و Display نظرات رو بزار روی Recent.
شاید همین امروز نزدیک به 20تا نقد مثبت گرفته.
همه اینها که پلیر قدیمی و فن دو آتیشه نیستن که میان روزانه کامنت خوب میزارن.

قطعا من جزو فنهای جدیدترم ، خودمم که میگم.

نه اتفاقا جبهه چرا؟
منم میگم بعضی از ویژگیهای بازی تو اون نسخه ها حتما نسل 5 و ششمیه ، این رو تو کامنت یکی دوصفحه قبلم هم نوشتم.
دوست داشتن یه بازی باعث نمیشه که نقصهاش رو هم نبینیم ولی میخوام بگم این بخش ها نسبتشون به کیفیت بازی کامل خیلی کمه.
چرا فکر میکنیم نسل جدید با اون نسخه ها کنار نمیان؟
مگه FPS تو این سالها چه پیشرفت خاصی بیرون از ویژگیهای گرافیکی کرده که به اون هیلوها بگیم تاریخ گذشته؟

Ai پیشرفت انقلابی داشته؟
لول دیزاین هیلوها آشغاله ، این بازیهای جدید لجندرین؟
و...

تو یکسری از زمینه ها حتما پیشرفتی داشتیم ولی میخوام بگم نباید صفر و صدی دید.

همین صفحه استور مسترچیف کالکشن رو باز کن ، اسکرول کن برو پایین و Display نظرات رو بزار روی Recent.
شاید همین امروز نزدیک به 20تا نقد مثبت گرفته.
همه اینها که پلیر قدیمی و فن دو آتیشه نیستن که میان روزانه کامنت خوب میزارن.
ببین حرف ما مخاطب به صورت کلی هست. خیلی ساده بگم اگر همون Halo قدیمی قرار بود مخاطب رو راضی کنه که این همه ریمیک و اینا نداشتیم. الان این به نوعی دومین ریمیک نسخه اول هست دیگه، نسخه دوم هم یه دور ریمیک شده. بعدش من خودم یکی از آرزوهام اینه نسخه سوم رو ریمیک کنن بعد میگی همون نسخه قدیمی اوکی هست. نه آقا اوکی نیست 😆 :D

این ریمیک نسخه اوله؟

توی Halo The Master Chief Collection یه نسخه داریم به نام Halo Combat Evolved Anniversary
هر دو یه نسخه هستن؟

برای منی که کلا Halo بازی نکردم از این شروع کنم بهتره یا نه؟

این ریمیک نسخه اوله؟

توی Halo The Master Chief Collection یه نسخه داریم به نام Halo Combat Evolved Anniversary
هر دو یه نسخه هستن؟

اگر MCC رو داری همون رو می‌تونی شروع کنه. ولی یه مرحله‌ای هست به اسم Guilty Spark 343 که بتونی اون رو رد کنی دیگه بقیه هیلوها رو هم می‌تونی راحت بازی کنی! :دی نه اینکه سخت باشه، بلکه به شدت روی اعصابه.

ببین حرف ما مخاطب به صورت کلی هست. خیلی ساده بگم اگر همون Halo قدیمی قرار بود مخاطب رو راضی کنه که این همه ریمیک و اینا نداشتیم. الان این به نوعی دومین ریمیک نسخه اول هست دیگه، نسخه دوم هم یه دور ریمیک شده. بعدش من خودم یکی از آرزوهام اینه نسخه سوم رو ریمیک کنن بعد میگی همون نسخه قدیمی اوکی هست. نه آقا اوکی نیست 😆 :D
عجبا ، منم که نمیگم اون نسخه ها عالین:D
حرف اینه که غیرقابل بازی هم نیستن ، به کسی که بخواد بازی کنه نمیگم بازی نکن قدیمی شده.
یا صبر کن ریمیکش بیاد.
چون کیلومترها با یه همچین شرایطی فاصله دارن.

این ریمیک نسخه اوله؟

هر دو یه نسخه هستن؟

بله هردو یک نسخه هستن.
از همین ریمیک جدید شروع کن ، اون نسخه Anniversary عملا یه ریمستره که خیلی از لحاظ هنری خیلی کارشون بد بوده.
الان که ریمیک هست ، همین رو بازی کن.

• Like
Reactions: hitman68
عجبا ، منم که نمیگم اون نسخه ها عالین:D
حرف اینه که غیرقابل بازی هم نیستن ، به کسی که بخواد بازی کنه نمیگم بازی نکن قدیمی شده.
یا صبر کن ریمیکش بیاد.
چون کیلومترها با یه همچین شرایطی فاصله دارن.

بله هردو یک نسخه هستن.
از همین ریمیک جدید شروع کن ، اون نسخه Anniversary عملا یه ریمستره که خیلی از لحاظ هنری خیلی کارشون بد بوده.
الان که ریمیک هست ، همین رو بازی کن.
بازی هزار سال پیش هم غیر قابل بازی نیست :دی ولی آیا تجربه‌ای نزدیک به همون دوران داره؟ نه. آیا برای شروع کار خوبه؟ بازم نه :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or