Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
آخه واقعا نشده هنوز.
مثل اینکه بگی Starwars منسوخ شده چون 50 ساله دارن ازش میسازن ، خب نمیشه.
یکی از دلایل مهمش هم دنیاسازی و لور عظیم این مجموعه هاست.
نمیخوام بگم استارواز مثلا همسنگ هیلو هست و فلان...

منظورم اینه که این دنیا هم به طور وحشتناکی پتانسیل ساخت داره.
چه بازی ، چه فیلم و سریال و...

انصافا هیلو اینفینیت خیلی بازی خوبی بود ، شاهکار نبود ولی نسخه خوبی بود.
حتی مولتی پلیرش هم اون مدتی که بازی میکردم سرگرم کننده بود.

اما خب آره ، تو نسخه جدید باید یکسری تغییرات و نوآوری حتما داشته باشیم.
================
================
DF

Halo Campaign Evolved Review: An Outstanding Reimagining Of A Stone-Cold Classic​

الان یه Quake یا UT جدید با حفظ کامل هویت نسخه های قدیمی بیاد به نظرت کسی آدم حسابشون میکنه؟ اصلا نیازی نیست جواب بدی چون ۱۵ ساله ملتی دارن زور میزنن اون ژانر رو احیا کنن ولی کسی اهمیت نمیده :دی Doom با اون ابهتش هفتصد بار پوست انداخت تا بتونه محبوبیت خودشو حفظ کنه
Halo به این خاطر تاریخ مصرفش گذشته که نسخه کنسولی همون بازی هاست. هر وقت یه نفر تونست یه arena shooter کلاسیک رو به موفقیت برسونه هیلو هم میتونه برگرده :D

View attachment 414870

تعداد زیادی نسخه پریمیوم رو خریدن و روی استیم مشغول بازی هستن. واسه یه بازی تماما سینگل پلیر آمار بدی نیست
پس این هم از لحاظ پرفورمنس داغونه که همچین ریختن سرش.
طبق معمول بعد از کلی آپدیت باید بازیش کرد ، حداقل روی PC.
الان یه Quake یا UT جدید با حفظ کامل هویت نسخه های قدیمی بیاد به نظرت کسی آدم حسابشون میکنه؟ اصلا نیازی نیست جواب بدی چون ۱۵ ساله ملتی دارن زور میزنن اون ژانر رو احیا کنن ولی کسی اهمیت نمیده :دی Doom با اون ابهتش هفتصد بار پوست انداخت تا بتونه محبوبیت خودشو حفظ کنه
Halo به این خاطر تاریخ مصرفش گذشته که نسخه کنسولی همون بازی هاست. هر وقت یه نفر تونست یه arena shooter کلاسیک رو به موفقیت برسونه هیلو هم میتونه برگرده :D
حقیقتش برای بخش مولتی پلیر آره نوآوری خیلی سخته و نیاز داره استودیو راه های جدیدی رو بره.
ولی برای بخش سینگل پلیر خیلی خیلی پتانسیل داره.

آخرین ویرایش:
پس این هم از لحاظ پرفورمنس داغونه که همچین ریختن سرش.
طبق معمول بعد از کلی آپدیت باید بازیش کرد ، حداقل روی PC.
من ویدیو های بنچمارک روی یوتیوب رو دیدن و پرفورمنس مشکل خاصی نداره. تهش یکی دو تا آپدیت میدن و درست میشه هر مشکلی هم داشته باشه

• Like
Reactions: m.d.makan
من ویدیو های بنچمارک روی یوتیوب رو دیدن و پرفورمنس مشکل خاصی نداره. تهش یکی دو تا آپدیت میدن و درست میشه هر مشکلی هم داشته باشه
آخه از 637 نفر روی استیم کمتر از 60 درصد راضی بودن ، این بده ها.
خیلیهاشون هم میگن کرش ، استاتر ، شیمرینگ و... داریم.
DF هم که تو ویدئوش کلی قربون صدقش رفت و عشق کرده با بازی ولی آخرهاش گفت که کروماتیک آبرشن و Film Grain اجباری روشن هستن و نمیشه خاموششون کرد.
کاتسین ها 30 فریم هستن...

به نظرم کمی بیشتر از یکی دوتا آپدیت کار داشته باشه.

من که از خدامه ، چون خیلی منتظرم بیاد روی گیم پس بزنم بر بدن :D
=======
البته الان دیدم بعضی ها هم مشکل لاگین و لینک کردن و... دارن مثل اینکه سرورهاش اذیت میکنه.
4 روز دیگه بیاد ببینیم شرایطش چیه.
Screenshot 2026-07-24 025642.jpg

آخرین ویرایش:
به به
چند روز دیگه میاد
الکی خدایی نزنید رو سر بازی
انگار هر روز یک هیلو میاد بیرون
من فقط با اپن وردا کنار نمیام
گیم پلیش که به نظرم عالی بود
اسپلیت اسکرینم داره برای من عالیه
به نظرم اگه طوری نشد و تونستید ، بازی کنید
من اون زمانها که اکس باکس بود بازیش نکرده بودم بعدنها رو ۳۶۰ مقداری بازیش کردم اما این نسل به کل همشونو از ۳ به بعد رو کامل رفتم لذت بردم
سریالشم متاسفانه کنسل کردن که حیف شد
نمراتم که بالا ۸۰ بوده الان دیدم
الان دانلود کنیم باید روز اول پچ نصب کنیم ؟!
راستی تفاوت پی اس ۵ پرو با سریز لمس رو من متوجه نشدم شاید فرق داشته باشه اما چیزی نیست که بشه حداقل تو حالت نرمال متوجه ش شد
گیفت بخرم به اکانتم اضافش کنم😁😁

خوشم میاد هر بازی ای میاد متا زیر 90 باشه براتون حکم عن رو داره :D
اصلا اشتباه براتون جا افتاده موضوع ، به شخصه تعداد بی شماری بازی متا 80 ای برام فوق العاده بودن
یاد دوران xbox360 بخیر اصلا نمیدونستم متا چیه:D از رو شکل دیسکا بازی میخریدم و عشق میکردم ، الان متاشون چک میکنم میبینم عه چه عجیب چه کم
حالا انگار Halo هر ساله منتشر میشه مثلا.. بیخیال بابا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or