اینقدر از سونی نفرت دارین که خود به خود تو ذهنتون تقصیر همه چیز رو گردن سونی میندازین

درسته شما خیلی وقته نزدیک هیچ بازی ای نشدید حداقل همون امیر گیم شو رو دنبال میکردید میدونستید Gears of war : Reloaded روی ps5 که بازم بازی مایکروسافت گیمینگه برای split-screen و کو آپ افلاینش نتنها پلاس نمیخواد بلکه لینک اکانت برای یوزر دوم هم نمیخواد این که هیلو اینطوریه تصمیم halo studios و مایکروسافته نه سونی .
خب احیانا شما که نزدیک به بازیها شدید نمیدونید Gears of War: Reloaded ریمستر یه بازی نسل هشتیه که بخش مولتی/Coop و تلفیقش با سرویسهای مایکروسافت بر اساس تصمیمهای اون زمان و امکانات اون نسل ساخته شده بوده؟
اون بازی اصلا نه برای COOP که کلا نیاز به لینک کردن اکانت برای خود بازی هم نداره و اختیاری میشه این کارها رو انجام داد.
بخش اسپلیت اسکرین Halo و Coop این بازی چه لوکال و چه آنلاین جزو سرویسهای مولتی پلیر بازی به حساب میاد و مثل بازی Forza Horizon باید برای دسترسی به این بخشهای مولتی پلیر باید اکانت لینک بشه که خب همه اینها نیاز به پلاس هم داره.
من چون کنسول ندارم ، نمیدونم ، اگه اشتباه میکنم تصحیح کن ولی اینها بخشهاییه که کراس پلی ،کراس پراگرشن رو شامل میشه که خب برای استفاده از این ویژگیها مگه نباید پلاس داشت؟
من نمیگم اینکه پلیرها باید جفتشون پلاس داشته باشن تا لوکال Coop بازی کنن یه چیز طبیعیه یا اصلا ویژگی جذابیه.
بحث اینه که مایکروسافت خواسته ملت اکانتهاشون رو تو این حالت هم لینک کنن که کراس پلی ، کراس پراگرشن و... رو پیوسته روی پلتفرمهای دیگه هم داشته باشن و...
حالا استفاده برای دسترسی به این ویژگیها خب نیازه که پلاس این وسط وجود داشته باشه ، این وسط که پولی تو جیب مایکرو نمیره.
وگرنه من اگه خودم PS5 داشتم از خدام بود که مایکرو این ویژگی رو انتخابی کنه یا سونی یه راه حلی برای این مورد ارائه بده.
حتما از نظر پلیرها همه این موارد دست و پا گیر هستن.
ما خودمون روی PC هم عاشق این نیستیم که بدو بدو nجا اکانتهامون لینک بشه ، حالا اینکه این وسط یکی به خاطرش ازمون پول هم بخواد که دیگه واقعا ظلمه.
ولی حرف من اینه که درخواست لینک کردن اکانت از سمت مایکرو خب حقشه ، همه کمپانی ها این حق رو دارن.
این لینک کردن اکانت برای آمارگیری جامعه ایکس باکس ، مقدار پلیرها ، نحوه بازی و... انجام میشه.
این حق مایکروست که بتونه این آمار رو جمع آوری کنه حتی روی یک بازی تماما سینگل پلیر.
ولی این محدودیتی که الان برای این بازی وجود داره از سمت سونیه خب.
در هر صورت امیدوارم یه هماهنگی انجام بدن و این مشکل رو بردارن.
بازی که تماما مولتی پلیر نیست و اگه مایکروسافت توجیه خاص دیگه ای برای این حرکت نداشته باشه که برای ما روشن نیست و یا سونی هم برای رفع این محدودیت راهکاری نداشته باشه...
خب خود مایکرو بهتره که این موارد رو انتخابی کنه و بزاره به ععهده پلیر.