Halo 5 Guardians معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hero_halo5.jpg
مایکروسافت امروز از عنوان جدید سری Halo رونمایی کرد، Halo 5: Guardians قرار است پاییز 2015 عرضه شود.
همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد بازی در انحصار Xbox One خواهد بود و با توجه به سخنان Bonnie Ross رئیس استدیو 343 Industries در ساخت Halo 5 موتور کاملا جدیدی استفاده شده است. نکته قابل ذکر دیگر در سخنان Bonnie Ross آغاز سفر ما در دنیای هیلو از سال 2014 است که می تواند به این معنی باشد که Halo 2 Anniversary هم به زودی رونمایی خواهد شد.
مایکروسافت قول داده است که در E3 اطلاعات بیشتری از Halo 5 منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
=)) پسرم شما اگه سرجمع 10 تومن واسه این بازی خرج کردی باید بهت بگم که من دوتا نسخه ی آخرشو اوریج گرفتم و هنوزم دارم درصورتیکه از انحصاری های PS3 فقط TLOU رو نگه داشتم پس اول مخاطبتو بشناس بعد خوشمزگی کن :)
انصافا تا حالا کسی دلیل به این محکمی برام نیاورده بود ... افلاطون رو ، رو سفید کردی :lol:

هیلو فن ها چنان پوستی از 343 بکنن که خودشون استودیوشون رو منفجر کنن ! شخصیت جدیدی که رو کاور ها عکسش بیاد ؟ حتی کورتانا رو روی کاور ها نبود ! تازه اون کورتانا بود . . . فقط خدا به دادشون برسه و این بازی رو خراب نکنن (من که میگم خرابه !) اگه کوچکترین سعیی بخوان بکنن برای اینکه کورتانا رو با یه شخصیت جدید جایگزین کنن ، فن بوی ها نابودشون میکنن !! وقتی یه شخصیت معرفی نشده رو اینطوری کنار چیف قرار میدن توی اولین عکس رسمی بازی ، تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که چیف قراره یه سرخر همیشه همراهش باشه !!!!!!! در حالی که چیف همیشه lone wolf بوده و هست ! هیچ کس دنبال چیف نیست یا هیچ کس همراه چیف کمک نمیکنه ! چیف همیشه خودش به تنهایی دنیا رو نجات میده (به استثنای کورتانا ، کورتانا تنها استثنا هست !) !! Reach که نیست که براش Partner بزارن ! من که خودم یادم نیست توی بازی های اصلی بجز چیف spartanــه دیگه ای وجود داشته باشه که کار خاصی بکنه ، همیشه تمرکز روی چیف هست !! خدا کنه این چیزا یادشون باشه !

هیلو فن ها چنان پوستی از 343 بکنن که خودشون استودیوشون رو منفجر کنن ! شخصیت جدیدی که رو کاور ها عکسش بیاد ؟ حتی کورتانا رو روی کاور ها نبود ! تازه اون کورتانا بود . . . فقط خدا به دادشون برسه و این بازی رو خراب نکنن (من که میگم خرابه !) اگه کوچکترین سعیی بخوان بکنن برای اینکه کورتانا رو با یه شخصیت جدید جایگزین کنن ، فن بوی ها نابودشون میکنن !! وقتی یه شخصیت معرفی نشده رو اینطوری کنار چیف قرار میدن توی اولین عکس رسمی بازی ، تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که چیف قراره یه سرخر همیشه همراهش باشه !!!!!!! در حالی که چیف همیشه lone wolf بوده و هست ! هیچ کس دنبال چیف نیست یا هیچ کس همراه چیف کمک نمیکنه ! چیف همیشه خودش به تنهایی دنیا رو نجات میده (به استثنای کورتانا ، کورتانا تنها استثنا هست !) !! Reach که نیست که براش Partner بزارن ! من که خودم یادم نیست توی بازی های اصلی بجز چیف spartanــه دیگه ای وجود داشته باشه که کار خاصی بکنه ، همیشه تمرکز روی چیف هست !! خدا کنه این چیزا یادشون باشه !
از اون جالب تر اینه که چیف زیره شخصیت جدیده ـست :دی یعنی نقش اون جدیده میتونه بیشتر باشه ( این چیزی بود که از کاور میشه استنباط کرد البته شاید با اصل قشیه فرق داشته باشه :-" )

از اون جالب تر اینه که چیف زیره شخصیت جدیده ـست :دی یعنی نقش اون جدیده میتونه بیشتر باشه ( این چیزی بود که از کاور میشه استنباط کرد البته شاید با اصل قشیه فرق داشته باشه :-" )
شاید مستر چیف لباس جدیدی بر تن میکنه:dپایینی لباس قدیمی چیف هست و بالایی لباس جدید چیف:d

شاید مستر چیف لباس جدیدی بر تن میکنه:dپایینی لباس قدیمی چیف هست و بالایی لباس جدید چیف:d
خداکنه شخصیت جدیده بمیره ( کورتانا نباشه لطفا :دی ) و چیف تنها باشه :| ! اصلا شاید دشمنه چیفه :| !یه دشمن درحد خودش !!( یا شاید کورتانا باز دیوانه میشه :| )

من که زیاد خوشم نیومد. بیشتر شبیه Killzone و Dead Space میمونه تا هیلو :| حداقل باید جای Chief و اون یکی رو تو عکس عوض می کردن :d
از اولش هم معلوم بود که با رفتن بانجی این بازی بیشتر از ریشه های خودش فاصله می گیره

آخه مساله هم اینه که توی تمام بازی هایی که یه همچین عکسی دارن ، همیشه شخصیت بالایی مثبت هست و شخصیت پایینی حالت منفی داره (تقریبا همیشه ، شخصیت پایینی کاملا برعکس بالایی هست) ، بازی هایی که عکس های اینجوری دارن کم نیستن !

تو که دیگه بدترش کردی ! یادت نیست چه خونی به پا شد دفعه قبلی که لباس چیف رو یکم تغییر توش ایجاد کردن ؟

I BELIEVE IN 343
:x
تگا رو عوض کنید مایکروفنا
در مورد HALO 4 هم این حرفا بود ولی ثابت کرد قابلیتاشو
خیلی از افراد بانجی الان تو 343 کار میکنن
DS و شباهتا هم بی خیال:d
یاد E3 پارسال افتادم شباهت با MGS:| نگاه اولتون تو حلقم میشه با نگاه دومتون ببینید؟

من که ایکس باکس ندارم و دوست دارم اینو بازی کنم سرمو به کدوم دیوار بکوبم؟
احتمالا خیر سرش ماکروسافت جهت حمایت از ویندوز نمیخاد رو PC ارائه بکنه؟
:(

دیگه ندیده بودیم Halo رو به تقلید متهم کنن که دیدیم شکر خدا اونم تقلید از بازی های اوریجینالی مثل Killzone , Resistance , Dead Space

کلا هر چی از بازی دیدیم تم شرقی میزنه. از تیزر E3 پارسال، تا این کاور معرفی و حتی این کانسپت آرته.

lCMc.jpg

nCMc.jpg

mCMc.jpg

یه قالیچه پرنده کم داره فقط :دی

از این لحاظ واقعا انتخاب خوبی کردن ! هم اینجوری یه تنوع خوب به بازی دادن و یک اتمسفری که تا حالا نداشته و در کنارش کاملا اصالت بازی هم حفظ شده ! اینجور محیط ها هم پتانسیل خوبی برای آزادی عمل و یک Sand Box عالی دارن !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or