Halo 5 Guardians معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hero_halo5.jpg
مایکروسافت امروز از عنوان جدید سری Halo رونمایی کرد، Halo 5: Guardians قرار است پاییز 2015 عرضه شود.
همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد بازی در انحصار Xbox One خواهد بود و با توجه به سخنان Bonnie Ross رئیس استدیو 343 Industries در ساخت Halo 5 موتور کاملا جدیدی استفاده شده است. نکته قابل ذکر دیگر در سخنان Bonnie Ross آغاز سفر ما در دنیای هیلو از سال 2014 است که می تواند به این معنی باشد که Halo 2 Anniversary هم به زودی رونمایی خواهد شد.
مایکروسافت قول داده است که در E3 اطلاعات بیشتری از Halo 5 منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
دوستان هیچگونه قصدی ندارم لطفاً حمله نکنین :d
اینو توی توییتر دیدم که کاور بازی خیلی به Resistance 2 شباهت داره

24107977450460086480.jpg
اونطوری بخوای حساب کنی کاور Resistance به Fable 2 شباهت داره از اونجایی که نزدیک دو هفته هم دیرتر ریلیز شده ( البته یادم نیست کدوم زودتر رونمایی شد )
به سفارش یکی از دوستان
Fable-Box-Art.jpg

Fable2XboxBOX.jpg

آخرین ویرایش:
فقط این نیست! اون لوگو Halo رو بردارند خیلی سخته تشخصی هیلو بودنش! شبیه Dead Space شده:d
والا لوگو هیلو رو هم بردارن باز من چیف رو می بینم می فهمم هیلوــه حالا شاید تو دد اسپیسی که شما بازی کردی چیف هم حضور داشته :d
اون نفر بالایی هم که آرمورش دقیقا تو کاستومایزر هم هیلو 4 و هم ریچ بوده . فقط درخشش آبی رنگش جدیده ...

اگه مراحل چیف با گیم پلی کلاسیک باشه و مراحل اسپارتانX با گیم پلی مدرن خیلی باحال میشه:d
دوستان هیچگونه قصدی ندارم لطفاً حمله نکنین
:d
اینو توی توییتر دیدم که کاور بازی خیلی به Resistance 2 شباهت داره
گفتن بزار از یکی از بهترین شوتر های ساخته شده کپی کنیم!فکر کردن کسی نمیفهمه:d
اونطوری بخوای حساب کنی کاور Resistance به Fable 2 شباهت داره از اونجایی که نزدیک دو هفته هم دیرتر ریلیز شده ( البته یادم نیست کدوم زودتر رونمایی شد )
البته این تصویر هیلو کاور بازی نیست!ولی میتونستی کاور orginal fable رو بزاری که از زمان ps2 حضور داشته:d
کورتانا نیست توهم بسه
:biggrin1:
nooooooooooooooooo...

خوبه همینجوری بریم جلو پای کیلزون GOW تلو و باقی بازیا میاد وسط تا الان که رزیستنس و DS و دیدیم راضیم ازتون...
حالا خوبه فقط کاورش اومده بیرونو اینهمه فشار اورده اگه گیم پلی بیاد احتمالا یه عده خودکشی میکنن اینجا...

اون از xoneبدون کینکت این ازمعرفی halo5اگه یادتون باشه e3 سالهای پیش مایکروسافت از همینا به عنوان یه سورپرایز بزرگ استفاده میکرد حالا چی شده که داره قبل e3اینارو رو میکنه خدا داند;)

البته این تصویر هیلو کاور بازی نیست!ولی میتونستی کاور orginal fable رو بزاری که از زمان ps2 حضور داشته:d

nooooooooooooooooo...
احتمالا یکی از کاورا باشه چون تو سایت اصلی هم عکس کاور هست.. دیگه Fable 2 دم دست بود عکس با کیفیتش گفتیم سریعتر بزاریم واسه دوستان:d
نزدیک 20 تا کاور فیلم و بازی تو ذهنم هست با این کانسپت این چون Microsoft Only بود گذاشتم البته Insomniac هم خودیه این حرفارو نداریم که ;)

الان دلیل اینکه یه عده از اینکه چند نفر گفتن اون کرکتر بالایی شبیه به Dead Space ـه ناراحت شدن و از اینجور جمله ها استفاده میکنن چیه؟ :-/ یا مثلاً شباهت باکس آرت به Resistance 2 !!
حالا خوبه فقط کاورش اومده بیرونو اینهمه فشار اورده
شباهت داشتن چیز بدی نیست، کنترل کنید خودتون رو :)

خوبه همینجوری بریم جلو پای کیلزون GOW تلو و باقی بازیا میاد وسط تا الان که رزیستنس و DS و دیدیم راضیم ازتون...
حالا خوبه فقط کاورش اومده بیرونو اینهمه فشار اورده اگه گیم پلی بیاد احتمالا یه عده خودکشی میکنن اینجا...

تا پماد ضد سوزشو دارن غم ندارن:d لامصب ویتامینی هم هست که قشنگ ماهیچه هارو شل کنه:d

آخرین ویرایش:
والا لوگو هیلو رو هم بردارن باز من چیف رو می بینم می فهمم هیلوــه حالا شاید تو دد اسپیسی که شما بازی کردی چیف هم حضور داشته :d
اون نفر بالایی هم که آرمورش دقیقا تو کاستومایزر هم هیلو 4 و هم ریچ بوده . فقط درخشش آبی رنگش جدیده ...

داداش دارم میگم تو نگاه اول! معلومه وقتی دقت کنی میفهمی که اون نیست!

الان دلیل اینکه یه عده از اینکه چند نفر گفتن اون کرکتر بالایی شبیه به Dead Space ـه ناراحت شدن و از اینجور جمله ها استفاده میکنن چیه؟ :-/ یا مثلاً شباهت باکس آرت به Resistance 2 !!

شباهت داشتن چیز بدی نیست، کنترل کنید خودتون رو :)
احتمالا چون اگر دقت کنی فقط سونی فنای عزیز اشاره کردن به این مسایل یکم بچه ها حساس شدن که طبیعی هست.. در کل مسیله مهمی نیست عکس کاور..

این شباهت کاور به Resistance 2 اشتباه نیست، ولی خب کاور این مدلی اول مال Fable بوده به گمونم :دی ولی انصافا هیچ شباهتی بین Dead Space و این Art ـی که اومده من نمی بینم.

احتمالا چون اگر دقت کنی فقط سونی فنای عزیز اشاره کردن به این مسایل یکم بچه ها حساس شدن که طبیعی هست.. در کل مسیله مهمی نیست عکس کاور..
نه من فکر میکنم واکنش بخاطر سونی فن بودن نیست! بخاطر اینه که قبل از اینکه دد اسپیسی وجود داشته باشه این نوع سوت توی هیلو امری عادی بود+قبل از اینکه رزیستنسی وجود داشته باشه توی og fable این نوع تصویر استفاده شده( حتی این عکس باکس آرت هم نیست که بعضیا ذوق زده شدن):dدر کل به رخ کشیدن دانسته های بسیار قلیل وسط تاپیک کار خوبی نیست!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or