Halo 5 Guardians معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hero_halo5.jpg
مایکروسافت امروز از عنوان جدید سری Halo رونمایی کرد، Halo 5: Guardians قرار است پاییز 2015 عرضه شود.
همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد بازی در انحصار Xbox One خواهد بود و با توجه به سخنان Bonnie Ross رئیس استدیو 343 Industries در ساخت Halo 5 موتور کاملا جدیدی استفاده شده است. نکته قابل ذکر دیگر در سخنان Bonnie Ross آغاز سفر ما در دنیای هیلو از سال 2014 است که می تواند به این معنی باشد که Halo 2 Anniversary هم به زودی رونمایی خواهد شد.
مایکروسافت قول داده است که در E3 اطلاعات بیشتری از Halo 5 منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
Halo5 معلوم بود داره ساخته میشه ولی واسه پاییز 2015 یخورده زود معرفی کردن . به خاطر نیازی که اسپنسر و اکس وان به جلب توجه دارن یخورده با عجله دارن سلاح هاشونو رو میکنن .

حداقل میزاشتن ای ۳ .

نمیدونم چرا من از هیلوی 343 بیشتر از هیلو بانجی خوشم اومد .

Using Xperia L via Tapatalk

Halo5 معلوم بود داره ساخته میشه ولی واسه پاییز 2015 یخورده زود معرفی کردن . به خاطر نیازی که اسپنسر و اکس وان به جلب توجه دارن یخورده با عجله دارن سلاح هاشونو رو میکنن .

حداقل میزاشتن ای ۳ .

الان مشکل 20 روزه!!؟:-/
اگه 20 روز دیرتر معرفی میشد دیگه به خاطر "نیازی که اسپنسر و اکس وان به جلب توجه دارن یخورده با عجله دارن سلاح هاشونو رو میکنن" نبود!!؟:-/

خو این هیلو جدید که E3 پارسال رونمایی شد. منتهی الان بصورت هیلو 5 رونمایی شد.

اون زنه بود تو لایو اکشن Forward Unto Dawn آخرش دیدیم. و هملت از سر برداشتو این نمیتونه همین زنه تو کاور باشه ؟! :-/

دیگه باید عوض میشد X3

01034811733367727090.jpg

حداقل میزاشتن ای ۳ .

نمیدونم چرا من از هیلوی 343 بیشتر از هیلو بانجی خوشم اومد .

الان مثلا پانصد تا تریلر و گیم پلی اسکرین شات نشون دادن که درجه هایپ E3 پایین رفته باشه ؟؟؟!!!

دیگه هرکسی پیش بینی خیلی خیلی بالایی میکرد که در E3 بازی هیلو 5 معرفی بشه و همین طور زمان زیادی هم تا E3 نمونده که بخواد اتفاق خاصی بیفته . اتفاقا بازی یک معرفی رسمی شد و در جه هایپ خیلی ها برای E3 بالاتر رفت و مایکرو سافت صد درصد برای E3 برنامه ها زیادی داره که اومده یه سری چیز ها رو قبل E3 معرفی کرده .

خیلی از حدس اون دوستم راضیم که گفت ممکنه کورتانا باشه ! :x

خیلی خوب میشه ... فقط خداکنه فیزیکی باشه توی اون Suit اگر کورتانا بشه و فقط دیگه یک AI نباشه !
چون هم صداش رو دوست دارم و هم همه چیش رو !

فقط گرافیک از این کاور معلومه میخواد چیکار کنه ! :bighug:

VIVA LA 343

فقط بچه ها این سنت شکنی نیست که پسوند داره شماره ی اصلی بازی ؟!

دلم فقط میخواد روایت مثل ریچ باشه ...

گفتم حداقل میزاشتن واسه e3 . e3 هم زوده واسه پاییز 2015 (تقریبا میشه 1 سال و نیم فاصله) . VGX باید میبود در شرایط عادی ولی الان شرایط عادی نیست واسه عمو فیل :دی
الان با این منطق باید ببینیم حال و روز ken levine چی بوده که توی e3 2010 دموی b:i رو پخش کرد!

الان با این منطق باید ببینیم حال و روز ken levine چی بوده که توی e3 2010 دموی b:i رو پخش کرد!
اونم اشتباه بود . یادت نمیاد چقدر طرفداراش گله کردن تا عرضه بشه و بعدش تاخیر اینا خورد و ... ؟؟

کوجیما هم دید با معرفی PP به این زودی کار اشتباهی کرده GZ رو کرد تو پاچمون :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or