Halo 5 Guardians معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hero_halo5.jpg
مایکروسافت امروز از عنوان جدید سری Halo رونمایی کرد، Halo 5: Guardians قرار است پاییز 2015 عرضه شود.
همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد بازی در انحصار Xbox One خواهد بود و با توجه به سخنان Bonnie Ross رئیس استدیو 343 Industries در ساخت Halo 5 موتور کاملا جدیدی استفاده شده است. نکته قابل ذکر دیگر در سخنان Bonnie Ross آغاز سفر ما در دنیای هیلو از سال 2014 است که می تواند به این معنی باشد که Halo 2 Anniversary هم به زودی رونمایی خواهد شد.
مایکروسافت قول داده است که در E3 اطلاعات بیشتری از Halo 5 منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
نه من فکر میکنم واکنش بخاطر سونی فن بودن نیست! بخاطر اینه که قبل از اینکه دد اسپیسی وجود داشته باشه این نوع سوت توی هیلو امری عادی بود+قبل از اینکه رزیستنسی وجود داشته باشه توی og fable این نوع تصویر استفاده شده( حتی این عکس باکس آرت هم نیست که بعضیا ذوق زده شدن):dدر کل به رخ کشیدن دانسته های بسیار قلیل وسط تاپیک کار خوبی نیست!

Fable Xbox 1st Added ;)
ولی فکر میکنم یکی از کاورا باید همین باشه بر اساس این لینک The Halo Journey

داداش دارم میگم تو نگاه اول! معلومه وقتی دقت کنی میفهمی که اون نیست!
برادر من اون Halo رو حذف کنن شما در نگاه اول 2 تا چیز بیشتر نمی بینی . یکیش که چیفه اون یکی هم یکی از آرمور هایی که شما می تونستی تو ریچ و هیلو 4 انتخاب کنی که البته visor آبی داره که از خودش نور می ده . حالا شباهت این به دد اسپیس چیه ؟ :d

الان دلیل اینکه یه عده از اینکه چند نفر گفتن اون کرکتر بالایی شبیه به Dead Space ـه ناراحت شدن و از اینجور جمله ها استفاده میکنن چیه؟ :-/ یا مثلاً شباهت باکس آرت به Resistance 2 !!

شباهت داشتن چیز بدی نیست، کنترل کنید خودتون رو :)
به خاطر این که دوستان سونی فن خیلی بامزه تشریف دارن و یکی دو تا هم نیستن که بیشتر دوستان سونی فنی که کامنت گذاشتن از این بامزه بازی ها زیاد انجام دادن کلا بعضی از دوستان سونی فن پست نمیذارن یا اگه بذارن به راحتی هر چه تمام تر توانایی به گند کشیدن هر تاپیکی رو دارن .........

دوستان سونی فن حالا هی بازی رو به دد اسپیس و رسیستانس و چند تا بازی مولتی و انحصاری سونی ربط بدین تا ببینیم ماجرای این تاپیک هم به کجا ختم میشه .........

الان منم دارم به کاور بازی نگاه میکنم بازی خیلی شباهت زیادی به اون مرحله بیابان آنچارتد 3 داره :|

آخرین ویرایش:
به خاطر این که دوستان سونی فن خیلی بامزه تشریف دارن و یکی دو تا هم نیستن که بیشتر دوستان سونی فنی که کامنت گذاشتن از این بامزه بازی ها زیاد انجام دادن کلا بیشتر سونی فن ها پست نمیذارن یا اگه بذارن به راحتی هر چه تمام تر توانایی به گند کشیدن هر تاپیکی رو دارن .........

دوستان سونی فن حالا هی بازی رو به دد اسپیس و رسیستانس و چند تا بازی مولتی و انحصاری سونی ربط بدین تا ببینیم ماجرای این تاپیک هم به کجا ختم میشه .........

الان منم دارم به کاور بازی نگاه میکنم بازی خیلی شباهت زیادی به اون مرحله بیابان آنچارتد 3 داره :|

ربطی به سونی فن بودن نداره، لطفاً جمع نبند! قضیه خیلی سادست ولی شما خودتون دوست دارید گیر بدید. الان هرکی تا حالا هیلو بازی نکرده باشه این آرت رو ببینه اولین چیزی که میاد تو ذهنش DS ـه نه آرمورهای هیلو ریچ! اصلاً هم کسی اینجا نگفته خاک بر سر i343 که رفته از DS و Resis تقلید کرده. دور و بر خودتو نگاه کنی هم شباهت زیاده که مشکلی هم نداره.

ربطی به سونی فن بودن نداره، لطفاً جمع نبند! قضیه خیلی سادست ولی شما خودتون دوست دارید گیر بدید. الان هرکی تا حالا هیلو بازی نکرده باشه این آرت رو ببینه اولین چیزی که میاد تو ذهنش DS ـه نه آرمورهای هیلو ریچ! اصلاً هم کسی اینجا نگفته خاک بر سر i343 که رفته از DS و Resis تقلید کرده. دور و بر خودتو نگاه کنی هم شباهت زیاده که مشکلی هم نداره.
تلاشت برای خراب کردن هیلو قابل ستایشه ;)
فقط در کنارش از اون پماد ضد سوختگی که دوستان لینکشو صفحه ی قبل گذاشتن هم استفاده کن ...

منم در بالا یه بار گفتم که به کاور بازی دقت بیشتری میکنم بازی به مرحله بیابان بازی آنچارتد 3 شباهت بسیار زیادی داره کلا اگه دقت بیشتری به کاور این بازی بکنیم شباهت های بیشتری رو هم میتونیم پیدا کنیم !!!

آخرین ویرایش:
تلاشت برای خراب کردن هیلو قابل ستایشه ;)
فقط در کنارش از اون پماد ضد سوختگی که دوستان لینکشو صفحه ی قبل گذاشتن هم استفاده کن ...
=)) پسرم شما اگه سرجمع 10 تومن واسه این بازی خرج کردی باید بهت بگم که من دوتا نسخه ی آخرشو اوریج گرفتم و هنوزم دارم درصورتیکه از انحصاری های PS3 فقط TLOU رو نگه داشتم پس اول مخاطبتو بشناس بعد خوشمزگی کن :)

منم در بالا یه بار گفتم که به کاور بازی که دقت بیشتری میکنم بازی به مرحله بیابان بازی آنچارتد 3 شباهت بسیار زیادی داره کلا اگه دقت بیشتری به کاور این بازی بکنیم شباهت های بیشتری رو هم میتونیم پیدا کنیم !!!
بهرحال من که نگفتم شبیهه، اگه از من چیزی پیدا کردی بذار، من فقط میگم اگه چیزی گفته شده به این دلیله ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or