Halo 5 Guardians معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hero_halo5.jpg
مایکروسافت امروز از عنوان جدید سری Halo رونمایی کرد، Halo 5: Guardians قرار است پاییز 2015 عرضه شود.
همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد بازی در انحصار Xbox One خواهد بود و با توجه به سخنان Bonnie Ross رئیس استدیو 343 Industries در ساخت Halo 5 موتور کاملا جدیدی استفاده شده است. نکته قابل ذکر دیگر در سخنان Bonnie Ross آغاز سفر ما در دنیای هیلو از سال 2014 است که می تواند به این معنی باشد که Halo 2 Anniversary هم به زودی رونمایی خواهد شد.
مایکروسافت قول داده است که در E3 اطلاعات بیشتری از Halo 5 منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
خوبه همینجوری بریم جلو پای کیلزون GOW تلو و باقی بازیا میاد وسط تا الان که رزیستنس و DS و دیدیم راضیم ازتون...
حالا خوبه فقط کاورش اومده بیرونو اینهمه فشار اورده اگه گیم پلی بیاد احتمالا یه عده خودکشی میکنن اینجا...
من که زیاد خوشم نیومد. بیشتر شبیه Killzone و Dead Space میمونه تا هیلو :|
:|
یعنی دقیقا همون چیزی شد که پیش بینی کردم تا ساعاتی بعد متوجه میشیم صحراش تقلید از آنچارتد طرز ایستادن مستر چیف شبیه جوئل و....
پ ن:نمیگیم ترول نکنید ولی حداقل درست ترول کنید تا ابروی همه ی سونی فنا نره....

درسته ی لحظه مغزم گیر پاچ کرد نفهمیدم که شوتر اول شخص 60 فریم
بله احتمالش 0 باید باشه قضیه 1080 . مشخص میشه .
تو گف بیشتر از 900p و 60 فریم صحبت میشه . که به نظر من اگه بازی بخواد شبه open-world باشه و جزییات بالا هم داشته باشه در x1 بعید نیست تیم سازنده

رزولوشن رو حتی تا 790 هم بیاره . بستگی به سلیقه سازنده داره . اما من فک میکنم همون 900 ایده ال باشه . برای نسل جدید 1080 باید باشه ولی دیگه از 900 هم نباید پایین بیاد:|

Spencer, u made my WEEK@ :)

===========
هیلو فن ها چنان پوستی از 343 بکنن که خودشون استودیوشون رو منفجر کنن ! شخصیت جدیدی که رو کاور ها عکسش بیاد ؟ حتی کورتانا رو روی کاور ها نبود ! تازه اون کورتانا بود . . . فقط خدا به دادشون برسه و این بازی رو خراب نکنن (من که میگم خرابه !) اگه کوچکترین سعیی بخوان بکنن برای اینکه کورتانا رو با یه شخصیت جدید جایگزین کنن ، فن بوی ها نابودشون میکنن !! وقتی یه شخصیت معرفی نشده رو اینطوری کنار چیف قرار میدن توی اولین عکس رسمی بازی ، تنها چیزی که به ذهن من میرسه اینه که چیف قراره یه سرخر همیشه همراهش باشه !!!!!!! در حالی که چیف همیشه lone wolf بوده و هست ! هیچ کس دنبال چیف نیست یا هیچ کس همراه چیف کمک نمیکنه ! چیف همیشه خودش به تنهایی دنیا رو نجات میده (به استثنای کورتانا ، کورتانا تنها استثنا هست !) !! Reach که نیست که براش Partner بزارن ! من که خودم یادم نیست توی بازی های اصلی بجز چیف spartanــه دیگه ای وجود داشته باشه که کار خاصی بکنه ، همیشه تمرکز روی چیف هست !! خدا کنه این چیزا یادشون باشه !

هنوزم میخوای PS4 بخری؟؟
==================
من نمیدونم این بحث باکس شات و resistance و اینا چیه که در جریانه؟؟؟!! موضوع اصلی رو توجه کنید بهش!!

خب چند تا حدس :

1-به احتمال قوی کاراکتر مونثه..چون زرهش داره داد میزنه... از بازوها و پاهاش کاملا تابلوئه!:d تازه زره های اسپارتانهای مونث
اینجوری هست!

2-خب کسانیکه تو برنامه Spartan II انتخاب شده بودند به عنوان برترین های اسپارتانها اینا بودند :
Kurt-051 - در ابتدا به عنوان MIA (همون مفقود الاثر خودمون ) لیست شده بوده بعدا ظاهرا KIA (کشته شده در نبرد) لیست شده.البته ممکنه زنده باشه!

Jerome-092 - ایشون هم مفقودالاثر هست! (بعد از مستر چیف بیش از همه از این خوشم میاد!)

Frederic-104 - زنده هست و فعال! تو Forward Unto dawn هم بود

John-117 - همون مستر چیف خودمون :)

حالا اگر این کاراکتر جدید مونث نباشه میتونه یکی از این 3 اسپارتان دیگه باشه...همیشه منتظر بودم یه بازی ساخته باشه از هیلو که مربوط به یکی از اون 3 تای دیگه باشه!

3- همونطور که یکی از دوستان اشاره کردند روی زرهش لوگوی ONI یا office of Naval Intelligence رو داره..اینا همونهایی هستد که تمامی اسپارتان ها رو زمانیکه بچه بودند برای پروژه اسپارتانها بخصوص اسپارتان 2 جمع آوری کردند..حالا نظر من اینه که این طرف باید نسل جدیدی از اسپارتانها باشه(..چون مشخصه که زرهش انگار پیشرفته تره ..)یا به عبارتی TOP Secret UNSC project :d که میتونه یه اسپارتان مونث باشه (مورد 1)
احتمالا هم با توجه به کاور بازی حداقل نصف بار داستانی بازی رو به دوش میشکه و احتمالا هم در تقابل با مستر چیفه یا به عبارتی فرستادنش دنبال مستر چیف!

==============
master chief got a new GF
:d

تفسیر های دوستان برام خیلی جالبه ! هنوز هیچی معلوم نیست، 1080p بودن بازی رو غیر ممکن می دونن:lol:
دوست عزیز هیچ کس از 1080p شدن بازی ناراحت نمیشه ! ولی شخصاً فکر میکنم نباید انتظار جادو جنبل از 343 داشته باشیم ! اگه رزولوشن Full hd با 60 فریم بخوان ارائه بدن احتمال اینکه سری هیلو از لحاظ گرافیکی دیگه تو این نسل بنچمارک نباشه زیاده ! گرچه شایدم بتونن، اینا رو 360 یه همچین چیزی ساختن :
83199208601647356566.jpg
44495985096180352547.jpg
20193038772788472308.jpg

14701326927249145816.jpg
خدا میدونه این دیگه چی از آب در بیاد :d
41262595126855656856.jpg
بخصوص اینکه 343 نشون داده مراحل خیلی شبیه آرت ها در میاره :d

دوست عزیز هیچ کس از 1080p شدن بازی ناراحت نمیشه ! ولی شخصاً فکر میکنم نباید انتظار جادو جنبل از 343 داشته باشیم ! اگه رزولوشن Full hd با 60 فریم بخوان ارائه بدن احتمال اینکه سری هیلو از لحاظ گرافیکی دیگه تو این نسل بنچمارک نباشه زیاده ! گرچه شایدم بتونن، اینا رو 360 یه همچین چیزی ساختن :
83199208601647356566.jpg
44495985096180352547.jpg
20193038772788472308.jpg

14701326927249145816.jpg
خدا میدونه این دیگه چی از آب در بیاد :d
41262595126855656856.jpg
بخصوص اینکه 343 نشون داده مراحل خیلی شبیه آرت ها در میاره :d
خودت جواب خودت رو دادی دیگه من چی بگم؟:d

خدا میدونه دیگه اسپنسر برای E3 چی پخته! کلا شوکه شدم که تو E3 معرفی نشد!
==============

یه مطلب جالبی گفته گیم اینفورمر..گفته guardian در دنیای هیلو چیز جدیدی نیست..تو مولتی پلیر هیلو اگه توسط آبجکت هایی که تحت تاثیر فیزیک هستند کشته بشین مینویسه killed by Guardians .. حالا معلوم نیست که ایا نام بازی به اینا بر میگرده یا منظورش از نگهبانها مسترچیف و همین شخصیت جدیده هست!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or