Halo 5 Guardians معرفی شد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
hero_halo5.jpg
مایکروسافت امروز از عنوان جدید سری Halo رونمایی کرد، Halo 5: Guardians قرار است پاییز 2015 عرضه شود.
همانطور که قبلا نیز پیش بینی می شد بازی در انحصار Xbox One خواهد بود و با توجه به سخنان Bonnie Ross رئیس استدیو 343 Industries در ساخت Halo 5 موتور کاملا جدیدی استفاده شده است. نکته قابل ذکر دیگر در سخنان Bonnie Ross آغاز سفر ما در دنیای هیلو از سال 2014 است که می تواند به این معنی باشد که Halo 2 Anniversary هم به زودی رونمایی خواهد شد.
مایکروسافت قول داده است که در E3 اطلاعات بیشتری از Halo 5 منتشر کند.

منبع

آخرین ویرایش:
Halo 5 باید 1080p و 60fps باشه.
اگه مایکروسافت با بزرگترین استدیو فرست پارتی خودش، بزرگترین فرنچایز خودش رو، روی کنسول نسل بعدیش ( + افزایش فرکانس پردازنده و دبدبه و کبکبه ای هم که با DX12 را انداخته )، نتونه با همچنین کیفیتی اجرا کنه، دیگه باید فاتحه XOne رو خوند!

اگه مایکروسافت با بزرگترین استدیو فرست پارتی خودش، بزرگترین فرنچایز خودش رو، روی کنسول نسل بعدیش ( + افزایش فرکانس پردازنده و دبدبه و کبکبه ای هم که با DX12 را انداخته )، نتونه با همچنین کیفیتی اجرا کنه، دیگه باید فاتحه XOne رو خوند!
یه جوری می گید که مث اینکه تمام بازی های FP سونی دارن 1080p و 60 فریم اجرا میشن... درضمن نمونه بارز FMS 5ــه که داره با گرافیک شاخش 1080p و 60 فریم اجرا میشه .. نیازی نیست فاتحش رو بخونید.

هیچ ربطی نداره یه بازی شاید رو 720p هم بهترین و تکنیکی ترین گرافیک ارائه بده !

ابروریزی سونی سر فضیه killzone هنوز جمع نشده بیخیال

این قضیه بازی ها دیگه مسخره بازی شده به نظرم :دی اولش که میگفتن Halo 2 Anniversary رو نشون میدن، بعد Halo War Collection، حالا هم که شد Halo Master Chief Collection، فکر کنم فردا بگن Halo Phil Spencer Collection هم وجود داره :)) اینجوری پیش بره واقعا چیز خاصی واسه E3 باقی نمی مونه، حتی اگه سورپرایز بزرگی هم داشته باشن با این وضعیت اون رو هم قبل از E3 یه جورایی اعلام میکنن یا اینکه لیک میشه. امیدوارم یکی از بهترین کنفرانس های احتمالی رو با جوگیری نزنن خراب کنن :دی

فاز اینایی که تو جواب پست من دارن سونی رو ترول می کنن چیه الانــ !؟ :d/:) این Fanboyism همــ فیلمی شده برا خودش!!
قابل توجه شمایی که اسمــ Phil زو زدی پای آواتارت، بخون اینو!

"I love the fans that we have, but I don't think being a fan of Xbox does not mean you can't be a fan of something else, or you have to be an anti-fan of some other brand"

Read more: Microsoft's Phil Spencer on 'unhealthy' console fanboyism - Story - Entertainment - 3 News

آخرین ویرایش:
باو داره راست می گه دیگه چرا می زنیدش؟:d
منم به استناد همین قضیه می گم بازی به احتمال زیاد 1080p هست .یعنی 343i هر جوری بشه این بازی رو 1080p می ده بیرون تا قدرت X1 رو نشون بده ...

باو داره راست می گه دیگه چرا می زنیدش؟:d
منم به استناد همین قضیه می گم بازی به احتمال زیاد 1080p هست .یعنی 343i هر جوری بشه این بازی رو 1080p می ده بیرون تا قدرت X1 رو نشون بده ...

مگر هر بازی 1080 اجرا بشه نشان دهنده قدرت کنسول هستش ؟ اتفاقا اگه میخواد قدرت کنسول رو نشون بده باید به مسایلی فراتر از رزولوشن فکر بکنه .

الان با اینکه ps4 داره بازیها رو بصورت 1080 اجرا میکنه (به جز 2 مورد 900 ) من خودم دوس دارم بازی هایی مثل the order که امسال منتشر میشن رزولوشن پایینتری داشته باشه اما

در عوض در دیگر موارد که خیلی به چشم میاد قدرت رو خرج کنن

انقد نخوایین که 1080 باشه چون اگه اینطوری باشه شاید در نتیجه با توجه به 60 فریم بودن اونطور که شما میخوایین راضی کننده نباشه :d

مگر هر بازی 1080 اجرا بشه نشان دهنده قدرت کنسول هستش ؟ اتفاقا اگه میخواد قدرت کنسول رو نشون بده باید به مسایلی فراتر از رزولوشن فکر بکنه .

الان با اینکه ps4 داره بازیها رو بصورت 1080 اجرا میکنه (به جز 2 مورد 900 ) من خودم دوس دارم بازی هایی مثل the order که امسال منتشر میشن رزولوشن پایینتری داشته باشه اما

انقد نخوایین که 1080 باشه چون اگه اینطوری باشه شاید در نتیجه با توجه به 60 فریم بودن اونطور که شما میخوایین راضی کننده نباشه :d
من و شما و نهایتا 20 % دیگه از گیمر ها متوجه هستیم که کیفیت فقط به رزولوشن نیست . 80% دیگه فقط 1080و 720 براشون مهمه ...
هیلو هم چون مهم ترین بازی مایکروسافت هست قطعا سعیشون رو می کنن 1080 بشه . بعد هم مایکروسافت فعلا براش بهترین چیز خوابیدن این جو 1080 -720 هست . همین رایز رو دوستان 900P بودنش رو تا کسی می گفت گرافیک بهتری از کلیزون یا انفیمس داره همه مثل چماق می کوبیدن تو سرش ...
البته از نظر من 343 با همون رزولوشن 1080 و 60 فریم بر ثانیه بهترین گرافیک سال 2015 رو ارایه خواهد داد :d

آخرین ویرایش:

اگه همه سونی فن ها مثل شما بودن توی تاپیک Xbox One اسم بازی های سونی به چشم نمی خورد ;)

خوش به حال اون موقع ها که کسی از رزولوشن و فریم و این خزعبلات سر درنمیاورد یا براش اهمیت نداشت و بازی رو به خاطر چیزای دیگه ای که میشه ازشون لذت برد بازی میکرد نه مثل الان فقط به خاطر گرافیک و رزولوشن و اینطور بحث ها ....=((:|

واقعا دلم برای دوران سگا جنسیس ,PS1 و PS2 تنگ شده:(

ما هیچکودم آنتی برند سونی نیستیم ، و با عناوین شما با احترام برخورد می کنیم ولی اینا مایکروهیترا هستن که هر جا که میان هی میگن XBOX ONE باید با WII U رقابت کنه و بحث رزولوشنو می کشید وسط و میگید این تقلید از اونه و شما هیچکوم از بازیاتون نمره 95 نگرفته و شما استدیو FP ندارید ( یعنی نشده تو تاپیکی برم و اسم TLOU رو نشنیده باشم)
یارو تو عمرش یبارم HALO نرفته میاد میگه HALO 4 بدترینه چون بانجی نساختتش !!!
با عناوین ما!؟ یعنی الانــ من شدمــ فن سونی!؟ :d حتما یه نیگاهی به اینجا بنداز! در باب همین TLOUـی هست که فرمودین!!

- - -ویرایش - - -

خوش به حال اون موقع ها که کسی از رزولوشن و فریم و این خزعبلات سر درنمیاورد یا براش اهمیت نداشت و بازی رو به خاطر چیزای دیگه ای که میشه ازشون لذت برد بازی میکرد نه مثل الان فقط به خاطر گرافیک و رزولوشن و اینطور بحث ها ....=((:|

واقعا دلم برای دوران سگا جنسیس ,PS1 و PS2 تنگ شده:(
رزولوشن و فریمــ و اینا شد پس خزعبلات! :d میگمــ اصلا چه کاریه، همون نسل هفتمــ می موندیمــ ، رزولوشن رو می آوردیمــ رو 240p، فریمــ رو 15 و به قول دوستمون spill به مسائلی فراتر از رزولوشن فکر می کردیمــ . ( راستی آقاحسامــ شما هدفت از خرید GTX 770 مسائلی فراتر از رزولوشن بوده!؟) راستی این اینویدیا و AMD همــ بیکارنــ ـآآآ... نشستن به خاطر یه سری خزعبالات دمــ به دمــ کارت گرافیک میدنــ بیرونــ !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or