بازی قابل کوبیده شدن نیست که نیازی به دفاع داشته باشه.این بازی برای من باعث سربلندیه. تنها مشکلی که تونستن پیش بیارن
2 تا و نصفی سایت زور زدن با توسل به 2 و 5 بازی رو زیر سوال ببرن که کی اصلا بهشون توجه می کنه. نمرات دیگه بازی که در محدوده همیشگی قرار داره و
نمره Gamespot و IGN هم که 9 و بالاتر هست. جوایزش هم که مشخصه. دیگه یه استودیو رو وارد یه دنیای عظیم بکنی و بگی خودت ادامه بده بهتر از این می تونه ادامه بده که 343i ادامه داده؟
به راحتی می تونست اتفاقات این طور باشه که 3 تا نمره حدود 7 و 8 ثبت بشه از سایتای دیگه به جای اون 3 نمره یا می تونست 3 تا نمره کامل یا نزدیک به کامل ثبت بشه.می تونست 3 تا نمره پایین ثبت
بشه که از قضا همین مورد سوم اتفاق افتاده. بدون اون 3 نمره که در تعداد 86 نمره گم هستن حساب کنید میانگین 89 و خورده ای رو نشون میده.یه پراکنش منطقی داره نمرات بازی. همون 4 اگه مثلا برای
UNCHARTED 3 ثبت میشد پارسال که خوشبختانه نشد ظاهر مسئله این میشد که در متا به جای 92 می نوشتن 91. به همین راحتی 1 نمره کم در ظاهر اما ادم غیر مغرض می فهمید و می فهمه که 4 جایی
در این بازی نداره و نباید فریبش بده.
-----------------------
البته بخشی از مشکلات هم بعضا خود علاقه مندان بازی هستن که میان می گن بازی بهترین گرافیک کل نسل رو داره. یه همچن موضوعی به سادگی قابل طرح نیست در مورد بازی ها.
تند روی بعضی از دوستداران بازی که بی انصافی می کنن در حق خیلی از بازی های دیگه مورد قبول نیست و از نظر من مردود هست حکم دادن به همین سادگی که فلان بازی بهترینه
حتی اگه HALO نازنین من باشه.
البته توجیه گر رفتار شرم اور گروهی از PS فن ها نیست که جملات مضحک و مسخره ای از خودشون به جا گذاشتن که بله بازی معمولیه و اگه پارسال میومد یا سال دیگه میومد هیچم نبود یعنی چنگ زدن
به هیچ و پوچ و کسی هم نمی تونه رد یا اثباتش بکنه چون مبنایی نداره. یه حرفیه باد هوا زده شده برای اینکه یه چیزی گفته شده باشه و توجیهی بلکه فراهم بشه و خزعبلات دیگه ای که بگذرم بهتره.
--------------------
من اینجا نرفتم و اون قبلی رو هم که قفل شد یه نگاهی به اخراش انداختم از هر 2 گروه مطالب عجیب و غریب زیاد به چشم میومد.
اون تایپیک اصلا اهمیتی نداره و به دوستان خودم لااقل توصیه می کنم وقت عزیز خودشون رو اونجا تلف نکنن.نتایج جای دیگه اعلام شده و بالا پایین پریدن توی تایپیک ها هم کوچکترین خللی درش ایجاد نمی کنه.
حالا یه عده خوششون نیومده.نیاد.ادم مغرض در هر گروه و دسته ای که باشه درست بشو نیست.