The voice of a hero, The sound of a legendصدا پیشه جان کی هست..؟
ادامه ی Spartan Ops از 21 ژانویه شروع میشه.آقا این قسمت 6 SO نیمد ؟ :d
لعنت به من که موقع ساحتن اکانت ، UK رو انتخاب کردمunish:آقا من دارم Crimson map pack رو مجانی دانلود می کنم :d قیمت زده بود 0 پوینت! :d چه جوریاس؟:d نکنه اون جایزه ـه که مایکرو واسمون فرستاد توش War games map pass هم بوده؟:d
که فکر کنم دیگه خودتون فهمیدید جریان چیه ولی باز من توضیح میدمShortly before the release of Halo 4, Microsoft and 343 Industries announced a promotion that if you played the game within the first two weeks of release, you would receive a code that would give you early access to certain multiplayer specializations. Users who received that code discovered that if they redeemed it, they could download Halo 4's first map pack, the Crimson map pack, for free.
کاش میدونستم کد رو میدادم به یکی دیگه چون من همون ساعت اول عرضه War Game Pass، اونو رو خریدم .که فکر کنم دیگه خودتون فهمیدید جریان چیه ولی باز من توضیح میدم
کسانی که اون کد هدیه رو گرفته اند میتوانند مپ پک اول ( Crimson map pack) رو مجانی دانلود کنند!
و کسانی که کد رو نگرفتن هیچ ربطی به US یا EU بودن اکانت نداره و فقط این کد به کسانی داده میشه که دو هفته ی اول که بازی اومده بود رو بازی کرده باشن!
اینم لینکه منبع:
الان کد رو داری؟:dازت میخرمش.کاش میدونستم کد رو میدادم به یکی دیگه چون من همون ساعت اول عرضه War Game Pass، اونو رو خریدم .
درضمن این کد برای من کلاسها رو باز کرد یعنی توی توضیحاتش هم همین بود.