Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
اینم عکسش:
220px-SteveDownes.jpg

آقا من دارم Crimson map pack رو مجانی دانلود می کنم :d قیمت زده بود 0 پوینت! :d چه جوریاس؟:d نکنه اون جایزه ـه که مایکرو واسمون فرستاد توش War games map pass هم بوده؟:d

آقا من دارم Crimson map pack رو مجانی دانلود می کنم :d قیمت زده بود 0 پوینت! :d چه جوریاس؟:d نکنه اون جایزه ـه که مایکرو واسمون فرستاد توش War games map pass هم بوده؟:d
لعنت به من که موقع ساحتن اکانت ، UK رو انتخاب کردم:punish:
الان بدون کد با لول 47 باید صبر کنم ببینم که تا لول 70 متوقف میشم یا نه.:|
......
یه سوال فنی:
اگر من اکانت جدید US بسازم،ممکنه تاخیر کمتری با خارجی ها داشته باشم؟الان تقریبا 1 ثانیه تاخیر دارم.نمیشه اینجوری بازی کرد.اصلا ربطی داره؟خودم که فکر میکنم ربطی نداره چون شماهایی که اکانت US ساختین ، واقعا که تو US نیستین.

سلام دوستان منم بازی رو تموم کردم
دوستان مستر چیف میری اون سیاره با اون همه افرد دیگه چی میشه وکورتانا چرا رفت ایا برمیگرده ویک خواهش لطفا چشمان مستر چیف رو برام بزارید من رو اخرین درجه نرفتم

دوستان با توجه به این خبر تو گیم اینفورمر :
Shortly before the release of Halo 4, Microsoft and 343 Industries announced a promotion that if you played the game within the first two weeks of release, you would receive a code that would give you early access to certain multiplayer specializations. Users who received that code discovered that if they redeemed it, they could download Halo 4's first map pack, the Crimson map pack, for free.
که فکر کنم دیگه خودتون فهمیدید جریان چیه ولی باز من توضیح میدم
کسانی که اون کد هدیه رو گرفته اند میتوانند مپ پک اول ( Crimson map pack) رو مجانی دانلود کنند!
و کسانی که کد رو نگرفتن هیچ ربطی به US یا EU بودن اکانت نداره و فقط این کد به کسانی داده میشه که دو هفته ی اول که بازی اومده بود رو بازی کرده باشن!
اینم لینکه منبع:
Distribution Mistake Means Free Halo 4 Crimson Map Pack DLC - News - www.GameInformer.com
پ ن : کسایی که خریدن ... :-"

این gauss cannon تو Exile عجب چیریه . یه بار رانندش شدم 30 نفرو کشتیم . البته اگه رانندش آدم نباشه کاری میکنه که نتونی حتا یه نفرو هم بکشی و در جا کشته میشین .

59698607261969637497.jpg

98423720618340317603.jpg

که فکر کنم دیگه خودتون فهمیدید جریان چیه ولی باز من توضیح میدم
کسانی که اون کد هدیه رو گرفته اند میتوانند مپ پک اول ( Crimson map pack) رو مجانی دانلود کنند!
و کسانی که کد رو نگرفتن هیچ ربطی به US یا EU بودن اکانت نداره و فقط این کد به کسانی داده میشه که دو هفته ی اول که بازی اومده بود رو بازی کرده باشن!
اینم لینکه منبع:
کاش میدونستم کد رو میدادم به یکی دیگه چون من همون ساعت اول عرضه War Game Pass، اونو رو خریدم :دی.
درضمن این کد برای من کلاسها رو باز کرد یعنی توی توضیحاتش هم همین بود.

کاش میدونستم کد رو میدادم به یکی دیگه چون من همون ساعت اول عرضه War Game Pass، اونو رو خریدم :دی.
درضمن این کد برای من کلاسها رو باز کرد یعنی توی توضیحاتش هم همین بود.
الان کد رو داری؟:dازت میخرمش.
من برای مپ ها نمیخوام.فقط برای این میخوام که تا لول هفتاد که رسیدم ، باز هم بتونم بازی منم.چون الان بدون اون کد تا لول 70 بیشتر نمیتونم بازی کنم و باید بازیم رو بندازم تو سطل اشغال ظاهرا.
البته بگم که من 2 هفته اول بازی نکرده بودما.
.......
البته الان فهمیدم که از لول 70 به بعد،فقط لول اپ نمیکنه اما میشه بازی کرد و مشکلی نیست.
این همه داشتم عذاب میکشیدم از این قضیه ، کسی نمی تونست بهم بگه که بدون کد هم مشکلی ندارم؟:|
باز دم michealscofield گرم که من رو از این کابوس در اوورد.

آخرین ویرایش:
گرفتاری شدیم به خدا!. توی مپ های DLC که خیلی عظیم هستن و مناسب برای King of Hill و Capture the Flag و اینا، باز یه سری به Infinity Slayer رای میدن. ندید اقا، ندید :دی.
الان کد رو داری؟ازت میخرمش.
توی اون کامنت مشخص نیست که از استفاده کردنش ناراحت شدم؟ :دی.

اپیزود سوم SO خدا بود ...
تنهایی خیلی سخت میشه ، 4 تا هانتر با کلی الیت و جک و جونور دیگه یک دفعه میاد وسط !
فکر کنم اینها یک رم توی SkyDrive برای 360 گذاشتن ! آخه چطور ممکنه این همه دشمن که تا خرخره پلی گون و تکسچر دارند میاد تو صحنه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or