یه AI هم رحم نمیکنی؟:dطراحی لباس کرتانا خیلی مشکل داره . خدا هدایتش کنه .
بستگی داره.اگه بخوای با بچه ها مبارزه کنی،wargames رو دانلود کن و اگه میخوای spartan ops رو بازی کنی،اون رو دانلود کن.اسپارتان ا.پس که از اپیزودهای 5 بخشی تشکیل شده و در حال اپدیت شدنه همچنان.دوستان مولتیش چند بخش داره؟کدومشو بهتره اول دانلود کنم؟در مورد بخشاش توضیح میدین؟ممنوم
یه AI هم رحم نمیکنی؟:d
بستگی داره.اگه بخوای با بچه ها مبارزه کنی،wargames رو دانلود کن و اگه میخوای spartan ops رو بازی کنی،اون رو دانلود کن.اسپارتان ا.پس که از اپیزودهای 5 بخشی تشکیل شده و در حال اپدیت شدنه همچنان.
war games از مسابقات flood , slayer , CTF , regecide , odd ball , king of the hill , ... تشکیل شده.
.......
راستی مسابقه ی juggernaut چرا تو بازی نیست؟با اپدیت بعدی میاد دیگه؟من juggernaut رو به flood ترجیح میدم
هیچ کاری نمی تونی بکنی جز این که صبر کنی تا شاید به اکانت های EU هم کد ها رو بدنمن یه سوالی پرسیدم ولی هنوز جواب نگرفتم.
specializations redeem code رو دریافت نکردم.
اکانتم در united kingdom هست.
الان چیکار کنم؟
(کسی واقعا نمیدونه؟)
یعنی الان برای اکانت های اروپا هنوز براشون نفرستادن؟اصلا اگه نفرستن اونا چطوری از لول 70 بالاتر برن؟اصلا با عقل جور در نمی اد.هیچ کاری نمی تونی بکنی جز این که صبر کنی تا شاید به اکانت های EU هم کد ها رو بدن
نمیدونم چرا تاپیک اینجوری شده.منم یه سوال پرسیدم اخرش جواب نگرفتم.کسی نبود؟
نمیدونم چرا تاپیک اینجوری شده.منم یه سوال پرسیدم اخرش جواب نگرفتم.
من که اصلا کد دریافت نکردم .
| [h=4]Now They Fly?[/h] | [h=6]50 POINTS[/h] | |
[h=4]Size Is Everything[/h] | Kill 20 enemies with a detached Machine Gun Turret. | [h=6]20 POINTS[/h] | |
[h=4]ODST[/h] | Kill a player while you’re airborne from using a Man Cannon. | [h=6]30 POINTS[/h] | |
[h=4]Bigfoot[/h] | Kill 20 enemies using the Mantis’ stomp attack. | [h=6]20 POINTS[/h] | |
[h=4]David and Goliath[/h] | Board an enemy Mantis. | [h=6]20 POINTS[/h] | |
[h=4]Clay Pigeon[/h] | Shoot an enemy out of the air while they use the Man Cannon. | [h=6]40 POINTS[/h] | |
[h=4]Special Delivery[/h] | Kill an enemy with a melee attack when landing from a Man Cannon. | [h=6]30 POINTS[/h] | |
[h=4]Pump Yer Brakes[/h] | Score the killing blow on a Mantis. | [h=6]40 POINTS[/h] |
برای دریافت این کد باید بازی رو پیش خرید می کردی!!یعنی الان برای اکانت های اروپا هنوز براشون نفرستادن؟اصلا اگه نفرستن اونا چطوری از لول 70 بالاتر برن؟اصلا با عقل جور در نمی اد.