danial.wwf
کاربر سایت
رو منم حساب کنین.ببینین چقدر این بازی برام مهمه که حاضرم عکس فردی مرکوری(کویین) رو واسه یه مدت کوتاه ور دارم.:crying1:
یه پیشنهاد دادم به چندتا از بچه ها و قبول کردن که تا زمان عرضه هیلو 4 همه فن های این بازی یه امضا و آواتار یه دست بذاریم برای خودمون از هیلو چهار و چشم دشمن رو با این بازی عظیم بسوزونیم :d
مصطفی Kayne هم پیشنهاد داد که اینجا مطرح کنم بهترین طرح و بذاریم واسه آواتار و امضا . اگه حمت کنین کاره قشنگی میشه![]()
فعلا ( خان داداش، Kayne ، navaee ، B.A.B ، Eru Ilúvatar ، Timeless One ، Hosein Me ، N A V i D iii ) قبول کردن این کار رو انجام بدیم :d
فعلا واسه نمونه این تا طرح:
![]()
![]()
![]()
اتفاقا gif باشه نمایه جالب تری هم داره :d باشه فقط سریع تر :dیک دو روز فرصت بدین تا براتون یک طرحی بزنم.. GIF هم میشه..؟
نیلوفر من خوشحال می شم امضا رو بزارم اما یادت باشه برای سوزوندن و اینا این کارو نمی کنم. می دونی که من میونه ای با سوزوندن و سوخته شدن ندارم:d
مطمئنم که اگه هر بازی نکته ای داشته باشه با گفتگو و تبادل نظر می شه انتقالش داد که همه استفاده کنن اما بحث سوزش باعث رنجش بیشتر میشه و تنفر از اون نام رو فقط بیشتر می کنه:d
اما برای لحظات خوشی که با این بازی داشتم و دارم خوشحال می شم که به عنوان امضا برای احترام بهش استفاده کنم.
این ایده رو پارسال ما سر U3 پیاده کردیم. امضاش هم احسان Chuji ساخته بودبچه ها ،این ایده عالی بود.از حالا به بعد هر کی ازش استفاده کنه ، میتونیم بگیم از ما تقلید کرده.
راستی شما از سایتی (خارجی)تقلید کردین ؟ یا ایده خودتونه؟
شنیده بودم هیلو بازها ضریب هوشی بالایی دارن![]()
هی روزگاراین ایده رو پارسال ما سر U3 پیاده کردیم. امضاش هم احسان Chuji ساخته بود
بعدش هم بچه های تاپیک فوتبال با آواتار های پیرهن های تیمشون این کارو کردن![]()
شاید قبلا این کار رو کرده باشن ولی کرمون باید به اندازه خوده بازی بزرگ باشه :dهی روزگار![]()