Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
حالا نمیخواد همه پایه بودن رو اعلام کنن، یکی از مدیرها میاد به هممون اخطار میده :دی وقتی امضای مورد نظر به تصویب هیئت مدیره (:دی) رسید، همین جا گذاشته میشه و دوستان میتونن استفاده کنن.

Halo 4: new screens from the countryside, Spec Ops and multiplayer

درود
تصاویر جدید داغ داغ
چهره کاراکتر ها و نورپردازی بی نظیر هست سنگ تموم گذاشته تیم سازنده :dاز اسمان زمین بگیر تا دشمناو مستر چیف خودمون همه به بهترین شکل ممکن طراحی و ساخته شدند.ی نکته ای هم که خیلی خیلی برام جالب هست تنوع مراحل بازی هست از جنگل بگیر تا سیاره و زمین و فضا و .............ظاهرا انواع اب هواراهم دربازی شاهد خواهیم بود

87899.jpg

آخرین ویرایش:
یه خبر که خیلی من رو خوشحال کرد ! :دی حالا شاید بعضی ها نخوان بدونن ولی خبر رسمی هست و توی CVG گذاشته. به هر حال توی اسپویلر میذارم :

عکسی از Flood های بازی که قیافه ـشون معصومانه تر و خوش تیپ تر از قبل شده ! :دی (احتمالآ به خاطر بخشی که توش حضور دارن این تغییر قیافه صورت گرفته)

آقا من یه کم قاتی کردم ! مطمئنم این عکس رو یه جایی دیده بودم ولی الآن خبرش برام کاملآ جدید هست. شاید قبلآ اعلام شده و من یادم رفته ، به هر حال :
Flood ها توی بخش اصلی بازی حضور ندارن و فقط توی مولتی پلیر هستن ! :دی
یه بخش مخصوص هست که میتونین در نقش Flood بازی کنین و بازیکن هایی که نقش Flood ها رو ایفا میکنن ، باید بقیه رو هم آلوده کنن.
بسیار خبر شیرینی بود عدم حضور این نکبت ها توی بخش داستانی ! :دی
Xbox News: Halo 4: New details reveal the return of the Flood - ComputerAndVideoGames.com

خوب پس واسه همین قیافشون رو تقریبا شبیه یه اسپارتان کردند(:d)که بشه باهاش به عنوان یه کارکتر بازی کرد.چون با اون شکل قبای نمیشد هیچ کار باهاش کرد(دست و بال سازنده ها بسته میشد)
اتفاقا من از عدم حضور جناب فلوت در بخش داستانی،بسیار ناراحتم.این میتونست تنوع دشمن ها رو افزایش بده و بازی رو dirty تر کنه.(با حضورش)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or