حالا نمیخواد همه پایه بودن رو اعلام کنن، یکی از مدیرها میاد به هممون اخطار میده وقتی امضای مورد نظر به تصویب هیئت مدیره () رسید، همین جا گذاشته میشه و دوستان میتونن استفاده کنن.
Halo 4: new screens from the countryside, Spec Ops and multiplayer
درود
تصاویر جدید داغ داغ
چهره کاراکتر ها و نورپردازی بی نظیر هست سنگ تموم گذاشته تیم سازنده :dاز اسمان زمین بگیر تا دشمناو مستر چیف خودمون همه به بهترین شکل ممکن طراحی و ساخته شدند.ی نکته ای هم که خیلی خیلی برام جالب هست تنوع مراحل بازی هست از جنگل بگیر تا سیاره و زمین و فضا و .............ظاهرا انواع اب هواراهم دربازی شاهد خواهیم بود
یه خبر که خیلی من رو خوشحال کرد ! حالا شاید بعضی ها نخوان بدونن ولی خبر رسمی هست و توی CVG گذاشته. به هر حال توی اسپویلر میذارم :
عکسی از Flood های بازی که قیافه ـشون معصومانه تر و خوش تیپ تر از قبل شده ! (احتمالآ به خاطر بخشی که توش حضور دارن این تغییر قیافه صورت گرفته)
آقا من یه کم قاتی کردم ! مطمئنم این عکس رو یه جایی دیده بودم ولی الآن خبرش برام کاملآ جدید هست. شاید قبلآ اعلام شده و من یادم رفته ، به هر حال :
Flood ها توی بخش اصلی بازی حضور ندارن و فقط توی مولتی پلیر هستن !
یه بخش مخصوص هست که میتونین در نقش Flood بازی کنین و بازیکن هایی که نقش Flood ها رو ایفا میکنن ، باید بقیه رو هم آلوده کنن.
بسیار خبر شیرینی بود عدم حضور این نکبت ها توی بخش داستانی ! Xbox News: Halo 4: New details reveal the return of the Flood - ComputerAndVideoGames.com
خوب پس واسه همین قیافشون رو تقریبا شبیه یه اسپارتان کردند(:d)که بشه باهاش به عنوان یه کارکتر بازی کرد.چون با اون شکل قبای نمیشد هیچ کار باهاش کرد(دست و بال سازنده ها بسته میشد)
اتفاقا من از عدم حضور جناب فلوت در بخش داستانی،بسیار ناراحتم.این میتونست تنوع دشمن ها رو افزایش بده و بازی رو dirty تر کنه.(با حضورش)