Halo 4 [پست اول تاپیک خوانده شود]

بهترین مرحله بازی از نظر شما کدام مرحله (ها) است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    234
آقا آواتار رو بی خیال بشید، همون امضای یک شکل بهتره، یه جمله خفن هم میزاریم زیر عکس امضا :دی واسه طرحش هم هر کی طرح داره تا جمعه بزاره تو همین تاپیک یکیش رو انتخاب می کنیم دور همی :دی

آقا آواتار رو بی خیال بشید، همون امضای یک شکل بهتره، یه جمله خفن هم میزاریم زیر عکس امضا :دی واسه طرحش هم هر کی طرح داره تا جمعه بزاره تو همین تاپیک یکیش رو انتخاب می کنیم دور همی :دی
ته اقا.تصمیم از قبل گرفته شده.بالاخره باید یه فرقی بین halo با بقیه بازی ها باشه دیگه.ما میخوایم سر تا پا (اواتار تا امضا)یه دست شیم.

پیوند من با هیلو والاتر از آواتار و امضاست. چیز معنوی سراق داری؟ :دی.

ته اقا.تصمیم از قبل گرفته شده.بالاخره باید یه فرقی بین halo با بقیه بازی ها باشه دیگه.ما میخوایم سر تا پا (اواتار تا امضا)یه دست شیم.
40 روز تا عرضه بازی مونده، با آواتار و امضا یکسان خودمون هم گیج میشیم کی به کیه، دیگه بقیه بماند :دی
پیوند من با هیلو والاتر از آواتار و امضاست. چیز معنوی سراق داری؟
ما فقط مادیات رو بلدیم :دی :دی

بیخیال ماشید باو من تو این زمینه ها اصلاً استعداد ندارم :d همینو بگیرد یه دست رویی بکشید سرش به قول محمد یه جمله خفن ـم بندازین تنگش والسلام :d
68523208224987033298.jpg

آخرین ویرایش:
چشم درد وحشتناکی دارم ولی یک چیزی می طرحیم شاید خوشتون اومد..

حالا از من گفتن بود خود دانین ولی به نظرم خیلی حرکت چیپیه :biggrin1:​

تو همون چلسکی رو بزن برای خودت..

من اماده هستم واسه هر گونه خز بازی و ضایع بازی !!!
امضاء ردیف شد یکی واسه منم مسیجش کنه بذارم اون زیر !!! :d
مرسی

تو که کلا به هیچ آوتار و امضاءی پایبند نیست هر دقیقه می چنجی..

اقا ما که خیلی تو این تاپیک هم پست نمی دیم؛هنوزم تو نخ Believeـیم!:d
پایه امضا هستم بیشتر،دمدمای اومدن بازی هم میشه برا یک 10 15 روزی اوتارهارو یکی کرد که خیلی شناختن سخت نشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or