Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
من از یه آدم اهل فن پرسیدم گفت مشکلم از اینجائیه که براش پروفایل نساختم. تو هیچ بازی تا حالا اینطوری نبوده برام که باید پروفایل بسازم. معمولا با همون پروفایل که تو داشبورد میسازیم بازی میکنیم. کسی نمیدونه چطوری باید تو بازیش پروفایل ساخت؟ ممنون میشم راهنمایی کنید:(

منو هاش هم مثل بازیش مضخرفه . . . ;)
گرافیکش در حد صفره . . .
تیر که میزنی یک ساعت بعد صداش میاد . هوش مصنوعی که شاهکاره . آدما مثل مورچه ها اینقدر میخورن به هم و به درو دیوار تا راه رو پیدا کنن . لودینگ هاش هم که با سرعت نور برابری میکنه . دیگه از یه بازی چی میخواین ؟؟؟ :horse:

اولا" که Halo اصلا بازی کوچیکی نیست .. یا بهتر بگم ، واقعا بازی بزرگیه که شما اینقدر راحت هر چی میخواین دربارش میگین .
Gameplay و موسیقی های این بازی توی کمتر بازی FPSــی پیدا میشه . یا شایدم اصلا پیدا نشه .
در مورد گرافیک هم هر چی جلوتر برین بهتر میشه .
اصلا این بازی برای بازی سینگل ساخته نشده !

هوش مصنوعی که شاهکاره

درجه سختی ؟؟ روی Heroic واقعا دیوانه کننده است ! هوش مصنوعیش عالیه . Legendary که بعضی جاهاش غیر قابل عبور میشه ! :دی

درجه سختی ؟؟ روی Heroic واقعا دیوانه کننده است ! هوش مصنوعیش عالیه . Legendary که بعضی جاهاش غیر قابل عبور میشه !
راست میگه بابا. من یه بار یه غلطی کردم گذاشتم رو legendary مثل ... پشیمون شدم.:( داشت گریم در میاومد. :((
گرافیکشم بد نیست. به قول ایشون این بازی بیشتر برای مولتی پلیر ساخته شده بود نه سینگل. به نظر من که بازیش فوق العاده بود.

درجه سختی ؟؟ روی Heroic واقعا دیوانه کننده است ! هوش مصنوعیش عالیه . Legendary که بعضی جاهاش غیر قابل عبور میشه ! :biggrin1:
آخه میدونی ؟! هوش مصنوعی چندین و چند تعریف داره. مثلآ توی یه بازی دشمن واقعآ باهوشه و از در و دیوار میپره بالا و غلط میزنه و ... ( F.E.A.R ) ولی توی Halo 3 اون دو مرحله ای که من روی Legendary بازی کردم , چیزی که بیشتر متوجهش شدم این بود که تآثیر تیر دشمن بیشتر شده بود. یعنی به جای اینکه مثلآ با 10 تا شلیک بمیریم , با 2 تا میمردیم و این معنیش باهوش تر شدن دشمن نیست. مطمئنآ توی این حالت هوش دشمنها هم میره بالا ولی 80% سختی ای که من دیدم به خاطر شدت تیراندازی بود که ربطی به IQ دشمن نداره !

آخه میدونی ؟! هوش مصنوعی چندین و چند تعریف داره. مثلآ توی یه بازی دشمن واقعآ باهوشه و از در و دیوار میپره بالا و غلط میزنه و ... ( F.E.A.R ) ولی توی Halo 3 اون دو مرحله ای که من روی Legendary بازی کردم , چیزی که بیشتر متوجهش شدم این بود که تآثیر تیر دشمن بیشتر شده بود. یعنی به جای اینکه مثلآ با 10 تا شلیک بمیریم , با 2 تا میمردیم و این معنیش باهوش تر شدن دشمن نیست. مطمئنآ توی این حالت هوش دشمنها هم میره بالا ولی 80% سختی ای که من دیدم به خاطر شدت تیراندازی بود که ربطی به IQ دشمن نداره !
خوب وقتی میتونه اونجوری تیر بزنه که از در و دیوار بالا نره دیگه ! :دی
بنظرم Legendary رو فقط میشه با Co Op عین آدم رفت ! :دی

خوب وقتی میتونه اونجوری تیر بزنه که از در و دیوار بالا نره دیگه ! :biggrin1:
ها ؟!! نه , من میگم مثلآ یه خط Health داریم که با 10 تا قسمت پر شده. توی اولین درجه بازی هر تیری که بهت میخوره یدونه از اون قسمتا از بین میره ولی توی Legendary با هر تیر 8 تا قسمت از بین میره. این دیگه ربطی به هوش مصنوعی نداره و یه چیز قراردادیه ! { من خودم هوش مصنوعی بازی رو توی Legendary قبول دارم ولی توی درجه های پایین تر ضعف زیاد دیدم توش. حتی توی GameSpot هم یه ویدئوی کوچیک آپلود کردم که اگه پیدا کنم اینجا میزارم }

پ.ن. پیدا شد !

آخرین ویرایش:
گرفتم چی میگی ! :دی در واقع قدرت تیرها بیشتره ! مثل COD4 که مثلا معمولا با 2-3 تا تیر خلاص میشی ! :دی

من خودم هوش مصنوعی بازی رو توی Legendary قبول دارم ولی توی درجه های پایین تر ضعف زیاد دیدم توش. حتی توی GameSpot هم یه ویدئوی کوچیک آپلود کردم که اگه پیدا کنم اینجا میزارم }

احتمالا تیرزده بودی به چشش کور شده بوده ! :دی

اریا جان اینطوریها هم که میگی نیست .منخودم دقیقا تمام درجات بازی را مقایسه کردم .
IQ دشمنها با بردن درجه سختی به خوبی میره بالا!
دقیقا خودم ازمایش کردم حالا من زیاد خوشم نمیاد اسم سلاح ها تو بازی را حفظ کنم .

من وقتی درجه سختی بازی را پایین میارم وقتی با سلاح یه موشک میندازم طرف دشمنها از خودشون به سختی عکس العمل نشون میدن و به راحتی اجازه میدن تا بهشون بخوره و حتی مثلا نارنجک میندازی طرفشون . ولی با بردن درجه سختی بالاتر مخصوصا Legendary دشمنها بسیار باهوش تر میشن و بخوبی جای خالی میدن و تقریبا خوردن موشکها بهشون از راه دور محال میشه !
به خوبی هرچه تمام تر به نارنجکها عکس العمل نشون میدن و جالبش اینه که مدام هم در حال تعویض مکان هستند که نشونه گیری بهشون سخت میشه .
حالا تعداد دشمنها تو HALO3 هم زیاده که به نوبه خود شاهکاره هوش مصنوعی تو بازی .

در کل halo3 بهترین FPS بود که بعد half life2 بازی کردم :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or