Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
درود ب همه
چند وقت پیش بدجوری برای بهدست اوردن جمجمه ها تقلا میکردم، یادتون اومد؟ حالا تونستم سه تا شون رو بگیرم که تو این پست راه رسیدن بهشون میگم برات.

Skull Iron
آخرین بخش مرحله اول ( Sierra 117 ) که باید جانسون و افرادش رو نجات بدید. حالا بعد از اینکه انها رو نجات دادی و سفینه خودی امد برید روی پل، سمت چپ رو نگاه کنید، یه سکو ( دیوار ضخیم ) میبیند. بپرید و برید روی سکو و به سمت چپ حرکت کنید. کمی بعد به محلی میرسید که حالت تراس داره ( که اگر روی Hard بازی کنید اونجا دوتا تک تیرانداز داره ). تراس رو ادامه بدید اخر مسیر، پشت اخرین ستون ( تیر اهن! ) میتونید جمجمه رو پیدا کنید.

Black Eye
همین که مرحله Crow's Nest شروع بشه میتونید این جمجمه رو بگیرد. بدون اینکه حرکت کنید دوربین رو بالا ببرید، روبروتون ( بالا ) یک لوله بزرگ سفید رنگ میبینید. حالا از پله ها برید بالا تا زیر همون لوله به یک قفسه برسید. بپرید بالای قفسه، بپرید روی آهن قرمز رنگی که لوله رو نگه داشته، حالا بپرید روی لوله، انتهای لوله جمجمه منتظر شماست.

Tough Luck
اوایل Tsavo Highway بعد از قسمتی که کاوانات ها با یک دیوار انرژی راه رو بستن به یک پل میرسید به بعد از چند لحظه سفینه بزرگ کاواناتهای از انجا عبور میکند. ابتدای همان جا ( پل ) سمت راست راهی به زیر پل داره. برید پائین یک مقدار به جلو بعد سمت چپ. میرسید به ستون های پل. اولین ستون که تقریبا چسبیده به دیوار رو دیدید؟ با پریدن و استفاده کردن از لبه های اون به پشت ستون برسید. مسیر رو تا انتهای برید و حالا سمت چپ رو نگاه کنید. جمجمه رو خواهید دید که روی یک تخته سنگ هست.

نکته:
  • از RB برای برداشتن جمجمه استفاده کنید.
  • آچیومنت بلافاصله بعد از برداشتن جمجمه ازاد خواهد شد.
  • برای بدست اوردن انها باید مرحله را از ابتدا شروع کنید.
  • مرحله را با درجه سختی Normal شروع کنید.

هر کدوم رو که تونستم بگیرم توضیح میدم براتون.
ممنون که توجه کردید.

سلام دوستان ، من تازه تونستم نسخه ارجينال این بازی رو بگيرم و رو کنسول جديدم بازی کنم، اول که خواستم مراحل تکنفره رو بازی کنم ، در منوی اصلی اولين گزينه رو انتخاب کردم ( Start solo game ) که بعد از هربار خارج شدن و دوباره ورود به بازی گزينه تغيير ميکنه به Resume solo game
خوب ، الان به مرحله ای رسيدم که ميريم در قلب پايگان فلود ها تا نابودشون کنيم و کورتانا رو پيدا کنيم ! .
مسئله و مشکل من اینجاست که تا الان که فکر ميکنم چيزی حدود 5-6 مرحله رو رد کردم ، هنوز 2 تا اچيومنت بيشتر نداده !! که اونام به تمام کردن هر مرحله مربوط نميشه ! موندم چيکار کنم ، اعصابمو ريخته بهم ، اینهمه رفتم جلو دريغ از يکدونه اچيومنت ، ظلم خداييش ، خيلی ستمه !
چيکار کنم؟
درست زير اون گزينه اول تو منوی اصلی يک گزينه ديگه هست به نام Champion ( درست نوشتم؟!!) ، نکنه از این بايد برم تا بتونم اچيومنت پايانی هر مرحله رو بگيرم؟ کمک کنيد لطفا

اچيومنتشو دقيقا يادم نيست چجوري بود ولي يه بار كه تموم كني (رو Normal) فكر كنم نزديك 200 تا Gamerscore بده.
اونم campaign هه. اون در اصل براي مولتيه كه بتوني Co-op بري. ولي تكي هم ميشه كه ميتوني مراحلو خودت انتخاب كني. (البته بايد مراحلش آزاد بشه)

من بدون استفاده از هیچ راهنما و چیزی مازیار جان بازی رو با 415 تا آچیومنت تمام کردم. ولی بهتره از راهنما استفاده کنی آخه من اون موقعه تو خط آچیومنت بازی نبودم:biggrin1:

منم اولين بار تموم كردم 450 تا گرفتم.:biggrin1: الانم حدود 700 تا دارم.:cool:
گفتم شايد مازيار زياد تو اين خطها نيست.:biggrin1: وگرنه اچيومنت گرفتن ازش زياد سخت نيست.
مثلا هر Skull ي كه پيدا كني مفت و مجاني 10 تا ميده.:biggrin1: حالا تصور كن حدودا 10-12 تا Skull داره.:biggrin1:

بابا من که خر نيستم !! زبونتونو گاز بگيريد ، يکبار هم پستمو از اول بخونيد ،
آخه بابا برای هر مرحله ای که تمام ميکنم هم اچيومنت نميده ، اون 200 تای آخر رو ميخوام چيکار ، این اچيومنت های مرحله هارو بده بقيش پيشکش . من ميگم تا الان 6 مرحله رفتم اما يکدونه هم اچيومنت نداده ، آخه سخت ترين بازی ( از نظر گرفتن اچيومنت ) هم بعد از پايان هر مرحله يک اچيومنت 5 تايی ناقابل ميده ، فکر کنم این يکی قاط زده،
حالا هم ديگه اون حرفارو تکرار نکنيد که خونم به جوش مياد ها ، اینهمه توضيح دادم ، باز ميان ميگن بورو راهنما بخون!!!!!
بعد از يک عمر گيمری خيلی رو آدم فشار مياد :evil: :sick:

بابا من که خر نيستم !! زبونتونو گاز بگيريد ، يکبار هم پستمو از اول بخونيد ،
آخه بابا برای هر مرحله ای که تمام ميکنم هم اچيومنت نميده ، اون 200 تای آخر رو ميخوام چيکار ، این اچيومنت های مرحله هارو بده بقيش پيشکش . من ميگم تا الان 6 مرحله رفتم اما يکدونه هم اچيومنت نداده ، آخه سخت ترين بازی ( از نظر گرفتن اچيومنت ) هم بعد از پايان هر مرحله يک اچيومنت 5 تايی ناقابل ميده ، فکر کنم این يکی قاط زده،
حالا هم ديگه اون حرفارو تکرار نکنيد که خونم به جوش مياد ها ، اینهمه توضيح دادم ، باز ميان ميگن بورو راهنما بخون!!!!!
بعد از يک عمر گيمری خيلی رو آدم فشار مياد :evil: :sick:

با سلام
باید بازی روی نرمال بازی کنید تا پایان هر مرحله اچیومنت همون مرحله رو بهتون بده ، من هم مشکل شما رو داشتم ولی همین که روی نرمال بازی کردم اچیومنت ها رو داد.:blushing:

ديگه خداييش به شعور گيمريم توهين کردی ، تنها بازی که من مجبور شدم رو Easy بزارمش Ninja gaiden2 بود که خودت اگر اطلاع داشته باشی جزو سخت ترين بازيهای تاريخ محسوب ميشه!
دستت درد نکنه ديگه ، من از همين اول رو نرمال رفتم ،
اصلا آقايون ولش کنيد ، از همون اول ميرفتم با اشکان صحبت ميکردم تا الان 1750 تا اچيومنت بازيرو گرفته بودم ! :دی :sick:

ديگه خداييش به شعور گيمريم توهين کردی ، تنها بازی که من مجبور شدم رو Easy بزارمش Ninja gaiden2 بود که خودت اگر اطلاع داشته باشی جزو سخت ترين بازيهای تاريخ محسوب ميشه!
دستت درد نکنه ديگه ، من از همين اول رو نرمال رفتم ،
اصلا آقايون ولش کنيد ، از همون اول ميرفتم با اشکان صحبت ميکردم تا الان 1750 تا اچيومنت بازيرو گرفته بودم ! :دی :sick:

آقا شرمنده من نمیدونستم قصد توهین هم نداشتم ، قصدم رفع مشکل بوده و بس :love::love::love:
به هر حال ببخشید:laughing::laughing:
از استادان عزیز یه سوال داشتم دلیل وفات جک در آخر بازی چی بود اون که با موفقیت سوار سفینه شد؟(چون بیشتر استادان عزیز بازی رو تموم کردن فکر نکنم اسپویل باشه(سوالم رو میگم...))
با تشکر:cheesygri

دوستان من باید تو کدوم قسمت برم تا بتونم لایوش رو بازی کنم؟
شما ميتوني

1. درحالت Matchmaking بري كه ساده ترين راهه. در اين قسمت بعد از انتخاب مود مورد نظر Start Matchmaking رو ميزني و بعد از 5 ثانيه به صفحه ي بعدي ميره. در اين صفحه 1-3 دقيقه تقريبا طول ميكشه تا يه بازي براتون پيدا كنه. (با كساي ديگه كه Matchmaking رو انتخاب كردن). و بعد صبر كنيد تا مپ بازي رو هم انتخاب كنه و بعد بازي شروع ميشه.

2. در حالت Custom Game هست كه شما فقط با Invite كردن Friend هات ميتوني يه Match درست كني. (يا كس ديگه شما رو Invite كنه.)

3. ميتوني با يه نفر ديگه در مود Co-Op يا همون Campaign مرحله هاي داستاني بازي رو بري. (مثل Custom Game بايد Invite كني)

براي شما كه تا بحال بازي نكردي فعلا همون Matchmaking مناسبتره.

دوستان من تازه به جمع 360 دارها پیوستم ( از دیروز ) :cheesygri البته 360ام فعلا کپی خور نیست و هفت هشت تا هم بازی اوریجینال دارم که یکیش halo 3 هست . منتها دیروز حدود یک ساعت این بازی را انجام دادم ولی اصلا بهم نچسبید . گرافیک بازی به نظرم خیلی پایین بود وکلا در مقایسه با بازی های جدید که روی pc بازی کردم خیلی ضعیف به نظر میرسید .
حالا میخواستم ببینم سری halo این طوری هست یا مثلا halo odst بهتر شده ؟

دوستان من تازه به جمع 360 دارها پیوستم ( از دیروز ) :cheesygri البته 360ام فعلا کپی خور نیست و هفت هشت تا هم بازی اوریجینال دارم که یکیش halo 3 هست . منتها دیروز حدود یک ساعت این بازی را انجام دادم ولی اصلا بهم نچسبید . گرافیک بازی به نظرم خیلی پایین بود وکلا در مقایسه با بازی های جدید که روی pc بازی کردم خیلی ضعیف به نظر میرسید .
حالا میخواستم ببینم سری halo این طوری هست یا مثلا halo odst بهتر شده ؟
نسل قبل سری Halo از نظر گرافیکی جزو بهترین ها بود ولی Halo 3 همون زمانی که اومد هم از تعدادی از رقبا عقب تر بود در این زمینه. ODST هم فرق خیلی زیادی نکرده ولی Reach به خاطر زمان بیشتری که دست سازنده هاش هست , احتمالآ مثل نسل قبل عالی عمل میکنه از این نظر .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or