Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
من و برادرم اولا خیلی از بازیش بدمون میومد دایم از خودمون میپرسیدیم که چرا انقدر بازیش طرفدار داره یا چرا انقدر میگن بهترین بازیه اول شخص ؟...
بالاخره برادرم به اصرار من نشست پای بازیش و خدا شاهده تا تمومش نکرد پا نشد...
دیوونه بازیش شده بود و هنوزم میگه بهترین بازیه...

کی میای لایو؟ منم میام

راستی من بعد کریدیت رو ندیدم اصلا رو چه حساب میگید مرده ( مستر چیف )
چیزی از مردنش ندیدم؟!

میشه کریدیتش رو دوباره دید؟ البته بدون دوباره بازی کردن؟;)
فعلا كه گلدم تموم شده ولي بزودي ميخرم ميام.گيمر تگمو Add كن:MAFIA1980

كي گفته مستر چيف مرده؟ شما اگر بازي رو در سخت ترين حالت بازي ميكردي :
مسترچيف پس از پايان نام سازندگان به اون خانوم ميگه ، اگر كاري داشتي من رو صدا كن و رفت روي تخت خوابش خوابيد. اگر دقت كني اونجا جايي بوده كه ماموران اسپاردا رو ميزاشتن.
درضمن وقتي كه بازي رو توي سخت ترين تموم كني يك لحظه نشون ميده اون جايي كه مسترچيف درونش خوابيده از جو يك سياره عبور ميكنه و وارد اون سياره ميشه كه نشون دهنده ادامه بازي هست.

شما اگر بازي رو در سخت ترين حالت بازي ميكردي :

این ربطی به درجه سختی نداره . توی همه درجه های سختی بعد از Credits این صحنه میاد و مسترچیف میگه :

هر وقت دنیا به من نیاز داشت منو بیدار کن و ....

درود
خوب جک سال در اومد :دی. Iron Skull نیست سر جاش (؟!:دی?!). یه جا نوشته تا چراق روشن نباشه دیده نمیشه، یه جا گفته قبل از نجات جانسون برید، یه جا گفته.... . خلاصه همه کارها رو کردم و لینکی که دوست داده بود رو رفتمو دقیقا همون جائی رفتم که نوشته بود و تو عکس بود.

نیست که نیست!. البته بگم مرحله رو از اول بازی نکردم بلکه از بخش دوم مرحله لود کردم درجه سختی معمولی هست.

ممنون میشم کمک کنید

3 halo بازی خوبیه ولی جرز اف وار بهتره

اصلا اين دوبازي خونشون يكيه كه دارين مقايسه مي كنيد ؟!
halo3 يه سبك ديگست و gears هم يه سبك ديگه .
كسي كه اول شخص دوست داشته باشه يه نظر داره و كسي هم كه سوم شخص دوست داشته باشه يه چيز ديگه .
پس گفتن اينكه اين از اون بهتره يا بدتر حرف درستي نيست .
من به شخصه با halo3 خيلي حال كردم و جزو 3 تا بهترين اول شخصيه كه تا حالا بازي كردم .
خوب gears of war هم كه تو سوم شخص به نظر من رقيب نداره كه بخوام مقايسه كنم . و كسي كه ازسوم شخص خوشش بياد ازش لذت ميبره .

فک می کنن مرده ولی تو فضاست فیلم قبل از Credits هم مراسم تدفین Jack هست. سفینه داره می ره طرف یکی از سیّارات Forerunners که اسمش یادم نیست الآن ODST اونجا هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or