هوش مصنوعی که شاهکاره
راست میگه بابا. من یه بار یه غلطی کردم گذاشتم رو legendary مثل ... پشیمون شدم.درجه سختی ؟؟ روی Heroic واقعا دیوانه کننده است ! هوش مصنوعیش عالیه . Legendary که بعضی جاهاش غیر قابل عبور میشه !
داشت گریم در میاومد. 
آخه میدونی ؟! هوش مصنوعی چندین و چند تعریف داره. مثلآ توی یه بازی دشمن واقعآ باهوشه و از در و دیوار میپره بالا و غلط میزنه و ... ( F.E.A.R ) ولی توی Halo 3 اون دو مرحله ای که من روی Legendary بازی کردم , چیزی که بیشتر متوجهش شدم این بود که تآثیر تیر دشمن بیشتر شده بود. یعنی به جای اینکه مثلآ با 10 تا شلیک بمیریم , با 2 تا میمردیم و این معنیش باهوش تر شدن دشمن نیست. مطمئنآ توی این حالت هوش دشمنها هم میره بالا ولی 80% سختی ای که من دیدم به خاطر شدت تیراندازی بود که ربطی به IQ دشمن نداره !درجه سختی ؟؟ روی Heroic واقعا دیوانه کننده است ! هوش مصنوعیش عالیه . Legendary که بعضی جاهاش غیر قابل عبور میشه ! :biggrin1:
خوب وقتی میتونه اونجوری تیر بزنه که از در و دیوار بالا نره دیگه !آخه میدونی ؟! هوش مصنوعی چندین و چند تعریف داره. مثلآ توی یه بازی دشمن واقعآ باهوشه و از در و دیوار میپره بالا و غلط میزنه و ... ( F.E.A.R ) ولی توی Halo 3 اون دو مرحله ای که من روی Legendary بازی کردم , چیزی که بیشتر متوجهش شدم این بود که تآثیر تیر دشمن بیشتر شده بود. یعنی به جای اینکه مثلآ با 10 تا شلیک بمیریم , با 2 تا میمردیم و این معنیش باهوش تر شدن دشمن نیست. مطمئنآ توی این حالت هوش دشمنها هم میره بالا ولی 80% سختی ای که من دیدم به خاطر شدت تیراندازی بود که ربطی به IQ دشمن نداره !
ها ؟!! نه , من میگم مثلآ یه خط Health داریم که با 10 تا قسمت پر شده. توی اولین درجه بازی هر تیری که بهت میخوره یدونه از اون قسمتا از بین میره ولی توی Legendary با هر تیر 8 تا قسمت از بین میره. این دیگه ربطی به هوش مصنوعی نداره و یه چیز قراردادیه ! { من خودم هوش مصنوعی بازی رو توی Legendary قبول دارم ولی توی درجه های پایین تر ضعف زیاد دیدم توش. حتی توی GameSpot هم یه ویدئوی کوچیک آپلود کردم که اگه پیدا کنم اینجا میزارم }خوب وقتی میتونه اونجوری تیر بزنه که از در و دیوار بالا نره دیگه ! :biggrin1:
من خودم هوش مصنوعی بازی رو توی Legendary قبول دارم ولی توی درجه های پایین تر ضعف زیاد دیدم توش. حتی توی GameSpot هم یه ویدئوی کوچیک آپلود کردم که اگه پیدا کنم اینجا میزارم }
آخه میدونی ؟! هوش مصنوعی چندین و چند تعریف داره. مثلآ توی یه بازی دشمن واقعآ باهوشه و از در و دیوار میپره بالا و غلط میزنه و ... ( F.E.A.R ) ولی توی Halo 3 اون دو مرحله ای که من روی Legendary بازی کردم , چیزی که بیشتر متوجهش شدم این بود که تآثیر تیر دشمن بیشتر شده بود. یعنی به جای اینکه مثلآ با 10 تا شلیک بمیریم , با 2 تا میمردیم و این معنیش باهوش تر شدن دشمن نیست. مطمئنآ توی این حالت هوش دشمنها هم میره بالا ولی 80% سختی ای که من دیدم به خاطر شدت تیراندازی بود که ربطی به IQ دشمن نداره !

حالا تعداد دشمنها تو HALO3 هم زیاده که به نوبه خود شاهکاره هوش مصنوعی تو بازی .
در کل halo3 بهترین FPS بود که بعد half life2 بازی کردم![]()