Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
اقا نظرسنجي بالا اضافه شد بپاشين براي نظر !:biggrin1:
امان از دسته اين بعضي فنبوي هاي سوني امتيازهاي فوق كم بهش ميدن .
من دارم روش فكر ميكنم كه چه امتيازي بدم . البته اگه سعي كنيد امتيازتون بر حسب gs باشه بهتر ميشه .:biggrin1:

يعني gamespot امتياز 10 ميده به اين بازي :-"
من نظرم 9/5 هست به علت اين سختگيري و امتيازدهي جديد سايت .
ولي از خيلي سايتها امتياز 10 را ميگيره .
به نظر من اين بازي تو بعضي بخش ها بايد امتياز بالاي 10 را بگيره ! كه واقعا بسيار حرفه اي ساخته شده و فقط از دست bungie برمياد .

آخرین ویرایش:
فرخ شکن نکن که gamespot به این بازی 10 نمیده تازه من خدا خدا میکنم همین 9.5 رو هم بده اخه این گیم اسپات بعضی وقت ها میگیرش مثل همین بایوشاک!
ولی 9.5 فکر کنم عادلانه باشه:)

فرخ شکن نکن که gamespot به این بازی 10 نمیده تازه من خدا خدا میکنم همین 9.5 رو هم بده اخه این گیم اسپات بعضی وقت ها میگیرش مثل همین بایوشاک!
ولی 9.5 فکر کنم عادلانه باشه:)

ولي من بهش 10 دادم :cheesygri
علت؟ به تو مربوط نيست :biggrin1:

نطرشخصی:وقتی ضایع شدی میفهمی:biggrin1:

نظر شخصي : سايت فقط gs نيست .
حالا من نگفتم كه gamespot اين امتياز را ميده منم همون 9/5 نظرم هست اين امتياز را بنابه نظر شخصيم دادم :biggrin1:

يه سوال ؟ چرا نبايد بشه ركورد gears of war را زد:evil: اين gamespot احمق وقت گير اورد كه اين امتياز دهي جديد نيم نمره اضافه كرد .
حالا گرفتن امتياز 9/5 هم ارزو شده !

ولي امين يه وقت ديدي تو ضايع شدي ها :biggrin1:

نظر شخصي : سايت فقط gs نيست .
حالا من نگفتم كه gamespot اين امتياز را ميده منم همون 9/5 نظرم هست اين امتياز را بنابه نظر شخصيم دادم :biggrin1:

يه سوال ؟ چرا نبايد بشه ركورد gears of war را زد:evil: اين gamespot احمق وقت گير اورد كه اين امتياز دهي جديد نيم نمره اضافه كرد .
حالا گرفتن امتياز 9/5 هم ارزو شده !

ولي امين يه وقت ديدي تو ضايع شدي ها :biggrin1:
امتیاز 9.6 GOW قبلا توسط Halo 1 زده شده با نمره 9.7 ;)

امتیاز 9.6 GOW قبلا توسط Halo 1 زده شده با نمره 9.7 ;)

عزيز گذشته ها گذشته .
با حال كار دارم الان توي كنسولها gears of war بيشترين امتياز را داره كه الان شكستن ركوردش خيلي سخت شده .

ميگم اين سايتها چرا امتياز به اين بازي نميدند وايسادن براي روز عرضه !
خبر ندارن كه تو ايران همه دارن بازي را ميگيرن و امتياز بهش ميدن:laughing:

منم ميگم بين 9.5 تا 10 ! :biggrin1: از گيم اسپات ميگيره !!

تو آماري كه گرفتم بار 42 هست كه ميگن gamespot نمره بين 9/5 تا 10 نداره :biggrin1:يعني يا 9 يا 9/5 يا 10 .

آخرین ویرایش:
من الان مرحله ی چهارم هستم.تنها صعف بازی گرافیک بازی است که تو یه سری موارد اشکال داره.چیزی که خیلی توجه منو به خودش جلب کرده فیزیک فوق العاده قوی هست.
به نظر من ارزش بیشتر از 9 رو نداره از گیم اسپات هم 9 میگیره;)
وسایل نقلیه هم چند تا بهش اضافه شده مثلا تو مرحله ی 4 یه موتور میده سوار میشین انده حاله یه نفر هم پشت با آر پی جی شلیک میکنه:love:
داستان بازی هم کم کم داره جالب میشه از اون اولش که مستر چیف فرود اومد تا به الان اتفاق خاصی نیفتاده جالب اینه که آربیتر هم با مستر چیف در بعضی از مراحل میرن که من خیلی حال کردم چون آربیتر خیلی دوست دارم

منم بالاخره بازي رو گرفتم چي بگم كه هرچي بگم كم گفتم
بازي عالي از هر جهت گرافيك بازي بسيار بالا هست مخصوصا تكسچرها كه در بعضي موارد از gears of war فراتر مي رن:-" نورپردازي بازي فوق العاده هست بهترين نور خورشيد ممكن هم من در اين بازي ديدم سايه ها هم فوق العاده با كيفيت هستند كيفيت تفنگ ها هم خيلي خوبه
گيم پلي بازي هم نيازي به گفتن نداره بهترين هست ديگه خيلي هم بهتر از 2 نسخه ي قبل اين بازي هست
فيزيك بازي هم عالي عالي هست بمبي پرت كردم طرف بلند شد خورد به يه ديواركه ديوار با توجه به هيكل طرف رفت داخل و خراب شد:eek:
كلا هر كي اين بازي رو نخره..............:-"

تو آماري كه گرفتم بار 42 هست كه ميگن gamespot نمره بين 9/5 تا 10 نداره يعني يا 9 يا 9/5 يا 10
نفهم نيستم كه بابا ميدونم همش تقصير خودمه كه حواسم جمع نيست كه 9.5 يا 10 رو 9.5 تا 10 نگم !:-" همش فرقش دو تا نقطس از بس شماها دقيقين !:biggrin1:

بازي را اول به طور كلي بازي ميكنن و بعد يه جمع بندي ميكنن و بعدش ميگن كه چه امتيازي حقش هست .
و بعد ميگن كه گرافيك بازي يا گيم پلي يا داستانش چطور بود .
نه اينكه تو مراحل بعدش يه چيزهاي جالبه ديگه ادم ببينه بعد بگه چه جالب !!!
وقتي ميخوايين در مورد يه نكته از بازي نظر داد بايد از تمام بعد بازي را سنجيد و مقايسه كرد .

خونسرد باشين بازي را حداقل تا نصف برين بعد بگين فوق العاده يا اشغال .

بازي را اول به طور كلي بازي ميكنن و بعد يه جمع بندي ميكنن و بعدش ميگن كه چه امتيازي حقش هست .
نه اينكه تو مراحل بعدش يه چيزهاي جالبه ديگه ادم ببينه بعد بگه چه جالب !!!
دقیقا برای همینه که شما هنوز جلد بازی هم به دستت نرسیده اونوقت بهش 10 دادی؟!:laughing:

اين تصاوير را جالب ديدم تا بزارم همه يه مقايسه اي كنن . اين مقايسه halo3 با يك دمويي بود كه نشون داده شد و real time نبود هست .
اين عكسها را عليرضا جان گذاشته بودند كه واقعا جالب ديدم .

گرافيك شخصيت بازي ها باهم مقايسه كنيد جالبه نه !!!!!!!؟
طرف راستيه realtime هست .

Side by side graphics comparison of the recently released Halo 3 screenshots and the CGI trailer that was released a while back. At least based on the images, the game holds up quite well in comparison.

03.jpg

01.jpg

02.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or