Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
درود
اگر عمری باقی باشه، به امید یزدان فردا میرم برای تهیه بازی :p.

پ.ن. فعلا بجز حسام کیا دارن حالشو می برن:confused:.
حالا خوش به حال شما که می تونید الان برید بگیرید من بد بخت باید 3 روز صبر کنم که پست واسم میاره :((
ولی با امضات خیلی حال کردم

BUNGIE دمت گرم!عجب محتوایی!عجب شخصیت پردازی!داستان که اسطورست!
من از طرفدارای HALO بودم و هستم ولی وقتی کل داستانو که نصفه فهمیده بودم کامل فهمیدم دیوونم کرد!:eek:
من فکر میکردم که تا الان قوی ترین داستان ها ماله:FF_MGS_SILENT HILL_INDIGO PROPHECY هست ولی مثل اینکه به این لیست باید HALO هم اضافه کرد

سلام به همه راستش درست نیست این حرفو بزنم ولی احتمالاَ اینجور که بوش میاد halo تا مدتی دیگه تموم میشه . من بازی نمی کنم داداشم داره میره چون اصلاَ اول شخص باز نیستم .
خبرتون می کنم .:-";)

اینجا تاپیک HALO هست نه تاپیک بحث در مورد امضای osos ! خوشبختانه من از کارت دادن خوشم نمیاد ولی اگه دیگر مدیرا اینجا رو می دیدن حتما همتون کارت گرفته بودید. پس خواهشا بیشتر دقت کنید در پستاتون و جایی که پست را ارسال می کنید.

سلام به همه راستش درست نیست این حرفو بزنم ولی احتمالاَ اینجور که بوش میاد halo تا مدتی دیگه تموم میشه . من بازی نمی کنم داداشم داره میره چون اصلاَ اول شخص باز نیستم .
خبرتون می کنم .:-";)
تو یه بار هیلو 2 رو بازی کن ! من 150% قول میدم عاشقش بشی !
حالا هیلو 3 که جای خود دارد !

ای بابا ما هنوز نگرفته اینا تموم کردن. من که وامیستم چارشنبه بگیرم. میترسم بن بشم. حالا قضیه این بن شدن راستیه؟! راستی گرافیک بازی چطوره؟ خوبه؟!!!

سلام به همه دوستان
همین الان halo3 تموم شد
بازیش کوتاه بود اما خیلی قشنگ الان دارم دمو آخرشو نگاه می کنم
در کل خیلی حال داد
منظور بدي ندارم ها اما نميدونم چرا همه ميرن بازي رو روي اسون ترين درجه تموم ميكنم بعد مي پرن ميگن ما تموم كرديم خوب مگه اين هنره؟
هنز اينه كه بازي روي سخت ترين درجه تموم كني و در 360 همه اچيومنت هاشو بگيري تا لذت ببري!

منظور بدي ندارم ها اما نميدونم چرا همه ميرن بازي رو روي اسون ترين درجه تموم ميكنم بعد مي پرن ميگن ما تموم كرديم خوب مگه اين هنره؟
هنز اينه كه بازي روي سخت ترين درجه تموم كني و در 360 همه اچيومنت هاشو بگيري تا لذت ببري!
هنر این نیست که آدم بازی رو روی درجه HARD تموم کنه همه آچیومنت ها رو بگیره
مهم اینه که از بازی عبرت گرفت تجربه پیدا کرد تو زندگی روزمره ازش استفاده کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or