. ولی خب محیط های بازی بسیار بزرگ و شلوغ هست و اتفاقات زیادی در هر لحظه در حال رخ دادن هست که باعث میشه همون حس حماسی میدان های جنگ پرشور و بزرگ Halo در این قسمت هم وجود داشته باشه حتی خیلی هیجان انگیز تر!
خوب با اجازه يكي از قسمتهاي اين صحبت شيرين را جواب ميدم . اين چيزي كه فكر كنم ماهها پيش به اين نكته من اشاره كرده بودم كسي كه بايد بدونه الان بايد بدونه !!
وقتي يك محيط بزرگ در اختيار داري و ميبيني كه در اين محيط اتفاقات بسيار زيادي ميوفته اين از قدرت كنسول تا حدود زيادي ميگيره پس نبايد در انتظار يك گرافيك فضايي از بازي داشت .
با اين حساب سر انگشتي بكنيد ميبينيد گرافيك halo3 بسيار عالي هست .
وقتي يه بازي را داري با يه بازي ديگه مقايسه ميكني بايد تمام جنبه هاي بازي را در نظر بگيريد .
اگه بازي halo3 را با gears of war مقايسه كنيد چنين نتيجه اي ميده نورپردازي بدون شك در halo3 حرف اول و اخر را ميزنه و همچنين سايه ها و افكت هاي بي نظير بازي كه نميشه گذشت .
ولي در بازي gears of war تكسچر ها بهترند محيطهاي دور گرافيك انچناني نداره ولي halo3 در محيطهاي دور خيلي بهتر عمل ميكنه .
با توجه به اينها gears of war در بيشتر مواقع در محل هاي تاريك اتفاق ميوفته كه حجم كاري گرافيك تا حدودي پايين مياد .
gears of war در 30 فريم اجرا ميشه (مهم !) در حالي اينكه halo3 در 60 فريم اجرا ميشه .
gears of war در رزوليشن 720p اجرا ميشه ولي halo3 بنابه گفته بانجي اولين بازي xbox360 هست كه به طور واقعي از رزوليشن 1080p استفاده ميكنه .
اگه منطقي رفتار كنيد با در نظر گرفتن تمام موارد گرافيك halo3 بهترين هست .
و يكي از چيزهايي كه هست فزيك بازي هم از قدرت كنسول ميگيره كه بايد به اين مورد هم بسيار مهم هست كه در gears of war در حد halo3 نيست كه همه چي را بشه منفجر كرد كه همين انفجارها كه تيكه ها به زيبايي هر چه تمام تر به اينور و اونور ميپرند بايد توجه كرد .
نورپردازی و توجه به برخی جزئیات مثل آسمان واقعا عالی بود. در کل از لحاظ فنی واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم شاید به همون شدتی که Gears of War منو تحت تاثیر قرار داد البته نه این که هر دو به یک شکل impressive باشند، چون Gears واقعا از لحاظ وسعت محیط و تعداد کاراکتر ها در هر صحنه به گرد پای Halo 3 هم نمی رسه
شايد چيزهايي كه همه فكر ميكردند من در خواب ميبينم ! چندين روز پيش بود كه در مورد نورپردازي بحث ميكردم .
حالا به جرات ميتونم بگم بهترين نورپردازي حال حاضر هست و يك سروگردن بيشتر از رقيبان خود .
بقيه قسمتهاي خارج از گرافيك بازي در سطح يك كار فوق حرفه اي قرار داره كه فقط فقط از دست bungie برمياد .
شما از اون صحبت هایی که قبلا در مورد GT5 کردی کاملا سلیقت و نظراتت برای من آشکار شده بنابراین نه من به نظرات شما می خندم و نه برام مهم هست که مثلا killzone از نظر بصری بهتر از halo هست یا نه. من خودمو که گول نمی زنم، چشم و عقلمم خوشبختانه تا الان سالمه. وقتی می بینم halo از نظر گرافیکی یسری اشکالات داره مخصوصا در texture ها و رنگ محیط (البته نقاط قوت هم داره از جمله نور پردازی فوق العاده در محیط که همیشه لذت بردم ازش) نمیام همه جا هی بگم که گرافیک این بازی خارق العادس. گرافیک این بازی می تونست خیلی بهتر از اینا هم باشه یعنی چیزی کم نداشت نه 360 نه خود بازی. killzone هم از نظر من خیلی چیز خارق العاده ای ارائه نداده ولی حقیقت اینکه از halo بالاتره از خیلی از جهات گرافیکی نه همه جهات که شما می گی از نظر بصری پایین تره. تنها بازی خارق العاده از نظر گرافیکی crysis هست که اونم با این beta یکم نظر عوض شد و تا اومدن بازی هیچ نظری در موردش نمی دم.
اشكان جان حرفهات محترم هست .ولي همينطور كه گفتم گرافيك بازي را بايد از تمام جهت سنجيد .
مثلا فريم بازي , نوع رزوليشن , وسعت فضا در بازي , و.......................
textureدر همه جا اونطور كه ميگي نيست ولي بارنگ محيط هستم اين مورد را اگه يادت بياد قبلا من خودم اشاره ميكردم .
ولي در مورد killzone 2 يعني ميخواي بگي از نظر بصري بهتر از halo3 الان كه عرضه شده هست ؟!
killzone 2 نورپردازيش اينطوري عظيم بود ؟
يا مثلا طراحي شخصيتها مثل halo3 زيبا و فوق العاده هست .
در مورد كرايسيس خودتم خوبه ميگي كه با ديدن beta نطرت عوض شده .
چون من تو اين beta گرافيك حتي يك سال پيش كرايسيس را در نمايش هاش نديدم و هميشه در اين شك بودم كه يه كلكهايي به كار ميبرن بازي سازها .
با اينكه ميدونم اين بازي گرافيك فراتر از انتظار خواهد داشت ولي باز داراي اشكالاتي هست .
به نظر من تنها بازي كه ثابت كرده از لحاظ گرافيكي دو سه سال جلوتر هست بازي rage هست با اون نمايش خارق العاده خود .