Halo 3 Preview: Part 2-b
این پیامی بود که از سوی Covenant برای انسان ها فرستاده شده بود. کاونانت یک اجتماع بزرگ از موجودات فضایی از نژاد های مختلف هست که در کنار یکدیگر زندگی می کنند. آنها Forerunners را می پرستند. فوررانرز در واقع نژادی بوده است که هزاران سال پیش زندگی می کرده اما به دلیلی نسلشان منقرض شده که در ادامه به آن اشاره می کنیم.کاونانت در واقع اجتماعی است که شدیدا بر مسائل مذهبی خود تعصب دارد، آنها توسط سه Prophet (پیامبر) رهبری می شوند و در کنار آنها High Council قرار دارد که شورایی متشکل از مقامات عالی رتبه Elite (یکی از نژادهای کاونانت) و پیامبران جزء است. کاونانت از بسیاری از تکنولوژی ها و artifact هایی که از فوررانرز به جای مانده استفاده می کند و این یکی از دلایل پرستیدن فوررانرز ها است. تکنولوژی فوررانرز بسیار پیشرفته و پیچیده است به طوری که کاونانت از بسیاری از آنها سر در نمی آورند و فقط طبق دستور العمل از آنها استفاده می کنند و توانایی ساخت و درک مکانیزم آنها را ندارند. پایتخت کاونانت High Charity هست یک ایستگاه فضایی متحرک و بسیار عظیم هست. بنیان عقیدتی کاونانت Great Journey نام دارد که در واقع نوعی عروج و زیارت معنوی به حساب می آید و هدف نهایی کاونانت است یعنی همان رستگاری! در داستان مشخص می شود که کاونانت برای انجام Great Journey باید حداقل یکی از هفت artifact فورانرز به نام HALO را فعال کند و همین مسئله تبدیل به مهمترین بخش داستان در دنیای Halo می شود.
نژاد های کاونانت بدین شکل هستند:

Prophets: که در بین کاونانت با نام San 'Shyuum معروف هستند آنها عالی رتبه ترین کاونانت هستند و رهبری سیاسی و مذهبی کاونانت را به طور کامل به عهده دارند. سه تا از این پیامبران اعظم هستند (Hierarchs) که عبارتند از پیامبر راستی و درستی (Truth)، پیامبر رحم و شفقت (Mercy) و پیامبر افسوس و پشیمانی (Regret). آنها از لحاظ فیزیکی ضعیف و سست هستند و همواره روی تخت های نشسته اند که به وسیله آن حرکت می کنند، اما از لحاظ ذهنی بسیار ورزیده و زیرک هستند، البته ناتوانی فیزیکی آنها به هیچ عنوان مانعی برای سلطه همه جانبه آنها نیست. آنها محافظان شخصی از نژاد Elite دارند که حتی اگر آنها هم در محافظت از پیامبر شکست بخورند تخت آنها مجهز به یک سلاح قدرتمند است. آنها اطلاعات زیادی در مورد فورانرز، تاریخ و تکنولوژی آنها دارند و همواره با وعده Great Journey محافظان و کاونانت را نسبت به خود وفادار نگه می دارند. آنها از سادگی و جهالت کاونانت در مورد مسائل مذهبی سوءاستفاده کرده و دروغ های زیادی به آنها گفته اند و حتی Great Journey را نیز به صورت غیر حقیقی به کاونانت فهمانده اند.

Elites: آنها با نام Sangheili در بین کاونانت معروف هستند و هسته مرکزی ارتش کاونانت را تشکیل می دهند و محافظان مخصوص پیامبران هستند. آنها همواره در صف مقدم جبهه های کاونانت قرار دارند و فیزیک مناسب و قدی بیش از 2.5 متر آنها را به جنگجویانی توانمند، باهوش و بی رحم تبدیل کرده است. Elite ها از هر انسانی قوی تر هستند (به جر اسپارتان ها) و معمولا کمتر با یکدیگر دیده می شوند و در عوض دسته هایی از Grunt را فرماندهی می کنند. آنها اولین نژادی بودند که پس از کشف Great Journey توسط پیامبران وارد اجتماع کاونانت شدند. درجات آنها بر اساس رنگ armor ای است که به تن دارند و به نظر می رسد بالاترین مقام در بین آنها Honor Guard باشد که از Regret محافظت می کند.
Brutes: آنها با نام Jiralhanae در بین کاونانت معروف هستند و جدیدترین گونه ای هستند که به کاونانت ملحق شده اند. با بیش از 2.7 متر قد و قدرتی بسیار زیاد آنها جنجگجویانی بسیار سرسخت هستند. چهره آنها شبیه به گوریل هست و معمولا در دسته های چندتایی حمله می کنند. رهبری آنها را یک بروت به نام Tartarus به عهده دارد. آنها نیز در چهار رنگ هستند و عالی رتبه ترین آنها به رنگ سفید هستند. آنها بسیار مایلند تا نقش و نفوذ بیشتری در کاونانت داشته باشند و خود را به پیامبران نزدیک کنند. آنها به دلایل نامعلوم با Elite سر ناسازگاری دارند و در حالی که از Elite قدرتمند تر و سریع تر هستند اما دیسیپلین و ذکاوت آنها را نداشته و قدرت مدیریت و رهبری آنها در حد Elite نیست.
Hunters: موجوداتی بسیار خطرناک و وحشی که با قدی بیش از 3.5 متر یکی از بزرگترین کاونانت هستند. آنها بیشتر به خاطر تخصصشان در انهدام و دفاع سنگین به خدمت گرفته شدند. آنها به صورت دو نفری در میدان جنگ کنار یکدیگر می جنگند و یکدیگر را bond brothers خطاب می کنند. بر خلاف دیگر کاونانت، هانتر ها دارای استخوان بندی داخلی و سیستم عصبی مرکزی نیستند! هانتر ها در حقیقت از اختلاط و کلوخه شدن کرم های همزیگر به وجود می آیند! که در درون لباس جنگی آنها جمع شده اند. آنها همواره نسبت به گونه های پست تر کاونانت بی رحم و ظالم هستند و حتی در میدان جنگ اگر آنها جلوی دست وپای هانتر ها را بگیرند با بی رحمی تمام کشته می شوند! آنها رابطه چندانی با دیگر گونه های کاونانت برقرار نمی کنند البته به جز گونه Elite. گفته می شود که آنها عقاید مذهبی خاص خود را داشته و حتی در اوقات فراغت به سرودن شعد و مدیتیشن می پردازند. جثه بسیار بزرگ آنها، لباس جنگی غیرقابل نفوذشان، سپر های بزرگشان و fuel-rod cannon هایی که روی دستشان نصب شده آنها را به تانک های قدم زن در میدان جنگ تبدیل کرده است! البته زره آنها در قسمت گردن و پشت دارای نقطه ضعف هست به همین خاطر با شلیک های دقیق می توان آنها را از پای درآورد. همانطور که گفته شد آنها همواره به صورت جفت جفت هستند و اگر یکی از آنها بمیرد دیگری با سپر خود به سمت دشمن حمله ور می شود. آنها خیلی وقت پیش به صورت اجبازی به کاونانت پیوستند و از همان ابتدا تنها برای Elite ها احترام قائل بودند. ولی هانتر ها در میدان جنگ به واقع رام نشدنی هستند!
Jackals: در بین کاونانت با عنوان Kig-Yar نامیده می شوند. آنها در واقع حکم دیده بان و تک تیرانداز را برای کاونانت دارند. درجه آنها بالاتر از Grunts است و از حواس پنجگانه قوی تری نسبت به انسان ها و حتی دیگر کاونانت ها برخوردار هستند. آنها مجهز به یک سپر انرژِی، یک plasma pistol و یا beam rifle هستند. سپر آنها در مقابل سلاح انسان ها مقاوم است اما زیر آتش پلاسما دوام نمی آورد. جکال ها جثه کوچکی دارند به همین خاطر معمولا در یک حالت تدافعی دیده می شوند که از پشت سنگر و یا بلندی شلیک می کنند. آنها معمولا وقتی که دشمن در حال مبارزه با دیگر کاونانت ها است حمله می کنند تا مورد حمله دشمن قرار نگیرند.

Grunts: و اما گرانتز که با نام Unggoy در بین کاونانت شناخته می شوند (Unggoy در زبان فیلیپینی به معنای میمون هست!) آنها به عنوان اولین پیاده نظام کاونانت شناخته می شوند و پایین ترین درجه را در بین آنها دارند. معمولا به صورت تکی یا دو تای آنها کوچکترین تهدیدی برای دشمن ندارند اما در صورتی که تعدادشان زیاد باشد، با plasma pistol های خود حسابی از خجالت دشمن در می آیند. معمولا وقتی تعدادشان کم هست و یا مورد حمله شدید قرار می گیرند، می ترسند و از ترس جانشان به این طرف و آن طرف می دوند! اما وقتی یک Elite با آنها همراه است به خوبی می جنگند. بر خلاف انسان ها و دیگر کاونانت آنها در محیط هایی که اکسیژن وجود دارد قادر به نفس کشیدن نیستند و باید از وسیله ای به نام SCUBA استفاده کنند که گاز متان مورد نیاز آنها را تامین می کند. قد آنها در حدود 1.5 متر است ولی با همین جثه کوچک قادر به استفاده از اکثر سلاح ها نظیر plasma turrets و fuel rod gun های قابل حمل هستند.
Engineers: که با نام Huragok در بین کاونانت معروف هستند. همانطور که از نام آنها پیداست متخصصان و مهندسان کاونانت هستند که به واسطه شاخک های خود که می توانند به تارهای کوچکتر تقسیم شوند قادر به نفوذ و دستکاری در هر سیستم و ماشین آلاتی هستند. یک بار مستر چیف با چشمان خودش یک Engineer را دید که موتور یک ماشین را پایین آورد، آن را به دلخواه خود تغییر داد و دوباره سر هم کرد، سپس دوباره موتور ماشین را پایین آورد و آن را به شکل اولیه خود بازگرداند و تمام اینها تنها چند ثانیه به طول انجامید!!! انگیزه آنها مشخص نیست و حتی آنها هیچ مرزی بین دوست و دشمن قائل نیستند و تنها دوست دارند به دستکاری ماشین آلات و تکنولوژی ها بپردازند، آنها هیچ گونه توان تهاجمی ندارند و تنها به دنبال تعمیر کردن هستند. حتی یک بار یک Engineer ژنراتور سپر مستر چیف را تعمیر کرد و سپس رفت اما به خاطر این که ممکن بود تکنولوژی برتر سپر مستر چیف را به کاونانت انتقال دهد کشته شد! (Engineer ها تا به حال در بازی های Halo دیده نشده اند). در صورتی که یک artifact فوررانرز در حال تخریب باشد آنها صدای ناهنجار و تیزی از خود منتشر می کنند.

Drones: که با نام Yanme'e در بین کاونانت معروف هستند. آنها شبیه به حشره بوده و با صدا هایی کوتاه و شبیه به شادی و خنده! با یکدیگر ارتباط بر قرار می کنند، حرکات آنها باعث شده تا هدفگیری آنها مشکل شود. گفته می شود که آنها قادر به مبارزه و پرواز در محیط هایی شبیه به زمین هستند به همین خاطر احتمالا محیط زندگی آنها شبیه به زمین بوده البته با مقدار بسیار کمتری جاذبه چرا که در محیط های دیگر، آنها برای مدت زمان های کمتری قادر به پرواز هستند. آنها توانایی بالایی در مبارزات نزدیک دارند و هم چنین معمولا روی ماشین ها فرود آمده و با استفاده از چنگک های خود و حملات سنگین، به کسانی که درون ماشین هستند صدمه می زنند.
درود بر حمید عزیز
منبع