Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
اینجا مرکز خرید و فروش نیست. تاپیک Halo 3 هست. اگه سوالی در مورد خرید بازی و ... دارین توی تاپیکهای بازارچه بپرسین.
از این به بعد هم کسی راجع به خرید بازی از فلان جا و قیمت و ... حرف بزنه کارت میگیره.

مجله Famitsu که معتبر ترین مجله ژاپن هست Halo3 رو تست کرده و نمره عالی 37/40 بهش داده!!:eek: تو این مجله 4 نفر به هر بازی نمره میدن. برای این بازی این نمرات رو دادن:
10-9-9-9 که برای این مجله عالیه! اونم توی یه کشوری که ار 360 انقدر بدشون میاد!:biggrin1:
این هم لینک:

http://www.totalgamerzone.com/story-650-Latest-Famitsu-Review-Scores.html

یه هفته مونده;):p
شد 6 روز ... دارم از انتظار مي ميرم
--------------------------------------
بچه ها داشتم تو لايو امكانات HALO3 رو مي خوندم ...
اينا رو نوشته بود :

1. مي تونيد يه گروه 4 نفره از بكس خودتون تشكيل بديد كه بهش مي گن Clan ... بعد با يه كلن ديگه مسابقه بديد ;)

2. در هر بازي HALO3 از 4 كلن به طور همزمان پشتيباني مي كنه :eek:

3. مي تونيد بخش داستاني بازي رو با كمك كلن خودتون تموم كنيد :eek:

4. بازي هم كلن هاي Co-Up داره و هم Versus ... يعني هم مي تونيد 2 تا 2 تا كلن ها باهم يار بشن و هم مي تونيد 4 تا كلن باشيد كه براي خودتون مي جنگيد.

------------------

مغازه ي Best Buy در آمريكا به هركسي كه اين بازي رو پيش خريد كنه 10 دلار پول نقد مي ده :eek:

------------------

پيش خريد بازي از مرز 5 ميليون نسخه گذشت :eek:

------------------

ديگه قلبم داره مياد تو دهنم ... چرا بازي رليز نمي شه :love::love::love:

دقیقا منم دارم از انتظار میمیرم فقط یه چیزی چون من نسخه های قبلیشو بازی نکردم می خواستم بدونم به غیر از خودت کسی دیگه هم هست مثل Gow که کمکت کنه تو بازی و برای کشتن دشمنا ؟

دقیقا منم دارم از انتظار میمیرم فقط یه چیزی چون من نسخه های قبلیشو بازی نکردم می خواستم بدونم به غیر از خودت کسی دیگه هم هست مثل Gow که کمکت کنه تو بازی و برای کشتن دشمنا ؟
بعضی مراحل کلا چند نفری باهات هستند و....ولی کلا یه شخص خاصی نیست که همیشه باهات باشه.

امیدوارم، مشکل Ping نداشته باشیم. چون واقعا این بازی مولتی زدنش بدجور حال میده...
در ضمن این بازی هم امشب رو اینترنت اومد.

آخرین ویرایش:
بچه ها شایعه شده این Halo 3 اگه کپی باشه X360 رو از کار میندازه!!! :(
مایکروسافت اینکارو کرده تا همه مجبور بشن اورجینال بخرن تا فروش کنه!
اما به نظر من چرت و پرت هست چون اون موقع هیچ اکس باکسی نمیمونه!

موفق باشید

کی همچین حرفی زده ؟

امیدوارم، مشکل Ping نداشته باشیم. چون واقعا این بازی مولتی زدنش بدجور حال میده...
در ضمن این بازی هم امشب رو اینترنت اومد.
بازی stranglehold به خوبی ping شمارو با بقیه در جهان نشون می ده. برای اینکه بفهمین واقعا pingتون در لایو چنده می تونید از این بازی استفاده کنید.

پینگ همه ماها بالای 250 هست. البته با اروپایی ها منظورمه.

موفق باشید
مطمئني از كار ميندازه ؟ گفتن اگه قبل از 26 سپتامبر بازي كني بن ميشي ! نگفتن دستگاه از كار ميوفته !!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or