Halo 3

امتیاز شما به HALO3

• مجموع رای دهنده‌ها
    292
البته یه نیمچه اتحادی بین مستر چیف و اون ژنرال فضائی که اسمش رو یادم رفته ( به علت کهولت سن :cheesygri ) وجود داره که دوستی اونها و اینکه در دو جبهمه خالف هستن خیلی میتونه جذاب باشه.

پ.ن. همچنان روز شماری میـــــــــــکنیــــــــــــــــم :p.
تاریخ ریلیز رو که عوض نکردن؟ :biggrin1:یا کردن؟:(

تاریخ ریلیز رو که عوض نکردن؟:biggrin1: یا کردن؟:(
فکر نمیکنم تغییر کنه. نصف فروشگاه ها اماده عرضه هستن. همه چیز به وفق مراده:biggrin1:.
اما اینا چرا اینقدر میپرین ؟ یکم غیر طبیعی نیست ؟
چیزی نمیبینم :confused: جریان چیه :biggrin1:. تو Halo 2 یه چیزیهای بود که اگر میرفتی روش به ارتفاع زیادی پرتت میکرد. شاید این هم همون باشه :biggrin1:.

میکنه :biggrin1:. فکر کنم تا چهار نفر رو همزمان حمایت میکنه;).
فكر كنم ماكرو گفت تا 16 نفر ...
اون تريلر هم همرو ناراضي كرد ولي ماكرو گفت كه اين ها طرح هاي اوليه ي بازي اند ;)
پس برو بريم 16 نفره تويه محيط توپ تا 8 روز ديگه :love:

همه ی 8 صفحه رو خوندم.همه میگن این بازی گرافیک نداره.(البته همه نمیگن.)در حالی که گرافیکش داره روز به روز بهتر میشه.
ولی دیگه کسی نمیتونه بگه گیم ÷لی نداره چون از همون روز اول داشته و اصلا نیازی هم نداره.
به نظر من تاریخ عرضه ی بازی نه عقب میفته و نه جلو.چون اینطوری همه ضرر میکنن.خودتون میدونید توی no good tv با بازیگرای معروف درباره ی halo مصاحبه کرده بنابراین شاید یه دسته ای هم چون بازیگر محبوبشون گفته halo بازیه خوبیه و... اصلا برن 360 بخرن.:biggrin1:
این بازی تمامه بازی هایه ps3 که تا الان عرضه شدن رو میخوره و هستشون رو هم میندازه بیرون.:biggrin1:

همه ی 8 صفحه رو خوندم.همه میگن این بازی گرافیک نداره.(البته همه نمیگن.)در حالی که گرافیکش داره روز به روز بهتر میشه.
ولی دیگه کسی نمیتونه بگه گیم ÷لی نداره چون از همون روز اول داشته و اصلا نیازی هم نداره.
به نظر من تاریخ عرضه ی بازی نه عقب میفته و نه جلو.چون اینطوری همه ضرر میکنن.خودتون میدونید توی no good tv با بازیگرای معروف درباره ی halo مصاحبه کرده بنابراین شاید یه دسته ای هم چون بازیگر محبوبشون گفته halo بازیه خوبیه و... اصلا برن 360 بخرن.:biggrin1:
این بازی تمامه بازی هایه ps3 که تا الان عرضه شدن رو میخوره و هستشون رو هم میندازه بیرون.:biggrin1:
دقیقا ;)
نه تنها این بازی بلکه 90% بازی یا ی 360 بازیای دیگرو میخوره;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or