Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بله امين جان اين نسخه به حالتي يك Spin-off از Halo 3 است. و Reach نسخه 4 حساب نميشه ولي يك نسخه مستقل و كامل است بر عكس ODST.;)
اوه من فکر یه لحظه اشتباه کردم:دی فکر کردم اخرین نسخه ای که اومده 2 هست در واقع حواسم نبود اخرین نسخه 3 ـه !

شما اينو سوال كردي؟
اگر منظورت سوال بود بايد بگم يه نگاه به صفحات قبلي و تاپيك Reach بنداز.
اگرم سوال نبود كاملا اشتباهه.
اره یه چیز تو مایه های سوال بود حالا میرم الان صفحات قبل رو میخونم شنیده بودم یکی از هالو ها قبل یک و یکی دیگر ادامه است .:-"

اره یه چیز تو مایه های سوال بود حالا میرم الان صفحات قبل رو میخونم شنیده بودم یکی از هالو ها قبل یک و یکی دیگر ادامه است .:-"
در کل اگه اول پست ها رو بخونی بهتر از اینکه بیای و همین جوری پست بدی;) یک نکته تلفظ صحیح بازی هالو نیست و هِیلو هستش

یه سوال مگه نمیگفتن گیم پلی 5_6 ساعته یا بازی کامل نیست پس چرا 60 دلاری هست؟؟؟؟؟
خب همين ديگه.:biggrin1: الان ما هم تو همين مونديم.
فكر كنم گيم پليش بيشتر باشه يا شايدم يه سري مپهاي جديد توش گذاشتن كه قيمتش بره بالا.:biggrin1:
كسري بيا ما رو از گمراهي نجات بده.:biggrin1:

یه سوال اصلا کی گفته 5_6 ساعت هست یعنی از جه منبعی میگن؟
توي اولين اطلاعات رسمي بازي گفته بودند 4-5 ساعت وئ قيمتش هم خيلي پايين تر از 60 دلار ( مجله Game Informer ) اما الان به نظر نمي رسه در اون حد باشه. علاوه بر اون يك مد جديد co-op به اسم Firefight توي بازي گذاشتند و بتا Halo : Reach هم توش هست.

توي اولين اطلاعات رسمي بازي گفته بودند 4-5 ساعت وئ قيمتش هم خيلي پايين تر از 60 دلار ( مجله Game Informer ) اما الان به نظر نمي رسه در اون حد باشه. علاوه بر اون يك مد جديد co-op به اسم Firefight توي بازي گذاشتند و بتا Halo : Reach هم توش هست.
چه شود !!!
توی لایو میزارنش دیگه ؟ ( تا با Point بخریمش )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or