Dreadlord
کاربر سایت
از اين به بعد تمام بازيها تو لايو قرار ميگيره و ميشه با پوينت خريد.چه شود !!!
توی لایو میزارنش دیگه ؟ ( تا با Point بخریمش )
ولي مشكل اينجاست كه بايد 6-7 گيگ دانلود كني. ميتوني؟!:biggrin1:
از اين به بعد تمام بازيها تو لايو قرار ميگيره و ميشه با پوينت خريد.چه شود !!!
توی لایو میزارنش دیگه ؟ ( تا با Point بخریمش )
مشکل اون نیستش بابا:biggrin1: کی می خواد اون همه MP زبون بسته رو بده برای بازی 4 تومانی:biggrin1:از اين به بعد تمام بازيها تو لايو قرار ميگيره و ميشه با پوينت خريد.
ولي مشكل اينجاست كه بايد 6-7 گيگ دانلود كني. ميتوني؟!:biggrin1:
بابا شما چرا جدي نميگيري؟:biggrin1: اين يه بازي مستقل و كامله. مثل هر بازي ديگه اي كه قيمتش 60 دلاره. الان ديگه جديدا DLC ها هم رو ديسك مياد ميخواي اين نياد؟!!پس تو بازار هم میاد ؟
نه حالا گفتم شايد مايه داره بخواد اوريجينال بخره.مشکل اون نیستش بابا کی می خواد اون همه MP زبون بسته رو بده برای بازی 4 تومانی
:biggrin1:این چه سوالیه؟مگه قرار بوده نیاد؟پس تو بازار هم میاد ؟
باز تو اومدی فری:biggrin1:
Download now
Download now
Download now
Download now
Download nowاینجور که تو Gamespot زده تاریخ عرضه بازی میشه دقیقا 31 شهریور!مثل اینکه بازی LEAK شده من لینکاشو تو قسمت دانلود بازیهای Xbox360 گذاشتم کسی دانلود کرد یه خبری بده ببینم نسخه NUKE هست یا نه :biggrin1:
بازی هفته پیش شیپ شده و یک مغازه توی فرانسه بازی به چند نفر فروخته و بازی الان کامل Leak شده منتها کسی که Halo رو کلا غیر اصل بازی کنه بن هستش و قضیه دقیقا مثل Halo 3 می مونه حالا وای به حال اینکه بازی زودتر عرضه بشه.اینجور که تو Gamespot زده تاریخ عرضه بازی میشه دقیقا 31 شهریور!
پس این لینکا شدید مشکوک میزنه. :thinking: اگرم درست باشه من که صبر میکنم تا اون موقع.