اینو مطمئنی؟!! کجا گفتن 3 هست:confused: یعنی reach میشه 4 ؟!

اوه من فکر یه لحظه اشتباه کردمبله امين جان اين نسخه به حالتي يك Spin-off از Halo 3 است. و Reach نسخه 4 حساب نميشه ولي يك نسخه مستقل و كامل است بر عكس ODST.![]()
شما اينو سوال كردي؟ODST جوونی های MASTER CHEIF هست وقتی بچه بوده قبل 1 و REACH هالو ( هیلو ) 4 محسوب میشه .
اره یه چیز تو مایه های سوال بود حالا میرم الان صفحات قبل رو میخونم شنیده بودم یکی از هالو ها قبل یک و یکی دیگر ادامه است .شما اينو سوال كردي؟
اگر منظورت سوال بود بايد بگم يه نگاه به صفحات قبلي و تاپيك Reach بنداز.
اگرم سوال نبود كاملا اشتباهه.

در کل اگه اول پست ها رو بخونی بهتر از اینکه بیای و همین جوری پست بدیاره یه چیز تو مایه های سوال بود حالا میرم الان صفحات قبل رو میخونم شنیده بودم یکی از هالو ها قبل یک و یکی دیگر ادامه است .![]()
یک نکته تلفظ صحیح بازی هالو نیست و هِیلو هستش:laughing::laughing::laughing::laughing: خودت هم که پست های قبل رو نخوندی ( هیلو )در کل اگه اول پست ها رو بخونی بهتر از اینکه بیای و همین جوری پست بدییک نکته تلفظ صحیح بازی هالو نیست و هِیلو هستش

سلام
این بازی بخش مرحله ای جدید هم داره یا فقط انلاین تقویت شده؟

خب همين ديگه.:biggrin1: الان ما هم تو همين مونديم.یه سوال مگه نمیگفتن گیم پلی 5_6 ساعته یا بازی کامل نیست پس چرا 60 دلاری هست؟؟؟؟؟
توي اولين اطلاعات رسمي بازي گفته بودند 4-5 ساعت وئ قيمتش هم خيلي پايين تر از 60 دلار ( مجله Game Informer ) اما الان به نظر نمي رسه در اون حد باشه. علاوه بر اون يك مد جديد co-op به اسم Firefight توي بازي گذاشتند و بتا Halo : Reach هم توش هست.یه سوال اصلا کی گفته 5_6 ساعت هست یعنی از جه منبعی میگن؟
چه شود !!!توي اولين اطلاعات رسمي بازي گفته بودند 4-5 ساعت وئ قيمتش هم خيلي پايين تر از 60 دلار ( مجله Game Informer ) اما الان به نظر نمي رسه در اون حد باشه. علاوه بر اون يك مد جديد co-op به اسم Firefight توي بازي گذاشتند و بتا Halo : Reach هم توش هست.