دوستان اگه Live بازید کلا ODST بازی نکنید چون ماکروسافت بد جوری بن می کنه. کلا بازی توی 2 تا DVD که اولیش بخش تک نفره به اضافه مد Firefight ( اگر این مد می خواهید بازی کنید به صورت سیستم لینک و Split Screen هم میشه. ) DVD 2 هم که مولتی که کلا بی خیالش شید.
بین این دو تا نسخه هم فرقی نداره. یک بار گفتم بازی 2 هفته است شیپ شده یعنی کار ساختش تموم شده اما فروشگاه فرانسوی به اشتباه زودتر فروخته.
من نمیفهمم یعنی اگه حتی full stealth هم باشی به موقع هم بازی کنی بازم بنی؟
این همه بچه ها از همین سایت هم بودن بازی کردن بن شدن؟
یعنی کلا قید هیلو رو بزنیم؟:biggrin1:
من نمیفهمم یعنی اگه حتی full stealth هم باشی به موقع هم بازی کنی بازم بنی؟
این همه بچه ها از همین سایت هم بودن بازی کردن بن شدن؟
یعنی کلا قید هیلو رو بزنیم؟:biggrin1:
ووووووووووووایییی یعنی الان میشه تو بازار گیرش اورد یا فقط چنتا فرانسویه نامرد زودتر حالشو بردن!!!!!!
اگه باشه من 100000 تومنم شده میدم میگیرمش مردم از بی هیلو یی
اگه مستر چیف هم بود توش که الان فرانسه بودم:laughing:
دوستان به شدت از بازی کردن انلاین سری هیلو بدون نسخه اصلی خودداری کنن که به احتمال زیاد درصد!!!!!! بنن(یجا شنیدم) ماکرو خیلی رو این بازی حساسه و از هرکی شنیدم گفته حتما اصل رو بگیر
به نظر من مایکروسافت از عمد این بازی رو LEAK کرده البته این فقط نظر من هست الکی گیر ندین بهم .
با این کارش میخواد هر چی PIRATE هست رو از بیخ و بن همه رو بن کنه :biggrin1: من زیاد فن HALO نیستم در حد CAMPING بازی رو تموم کنم ولی چون به لایو وصل میشم میترسم بازی کنم چون به شدت زود اومده فکر کنم 20 روز زودتر اومده این بازی :biggrin1:
در کل همین سینگل پلیر هم بازی نکنیم بهتره
من فقط یه مسئله ای واسم روشن نشده.
اگه اینا راه خاصی برای تشخیص بازی کپی از اصل دارن (همونطور که آخرم Halo 3 کپی بدون مشکل نیومد) پس چرا بقیه شرکتها از این روش استفاده نمیکنن؟
من سر این موضوع اصلا تفاهم ندارم. کی گفته سری Halo بن می کنه !؟ هر بازی می تونه بن می کنه و مایکروسافت اینقدر بی منطق نیست که فقط از طریق 1 بازی بن کنه. Ban Wave سال پیش هم بازی های زیادی را در بر گرفت که Halo هم در بین اونا بود.
...
بازی برای Xbox360 ارجینال ریلیز شده !؟ فکر کنم زیادی زود باشه ...
اگه اینا راه خاصی برای تشخیص بازی کپی از اصل دارن (همونطور که آخرم Halo 3 کپی بدون مشکل نیومد) پس چرا بقیه شرکتها از این روش استفاده نمیکنن؟