Halo 3 : ODST

• Thread starter Thread starter 54M113
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید من نتونستم دیشب قسمت HALO 3 ODST رو درست ببینم،دیشب تو تریلر اثری از مخفیکاری بودش؟
نه والا ما مخفيكاري توش نديديم. اتفاقا بيشتر به سبك بازيهايي مثل COD نزديك شده.:biggrin1:
در واقع بيشتر از مخفيكاري گروهي شده.

میگم این سرباز های odst هم مثل اسپارتان ها میتونن سوار وسایل
نقلیه بشن ؟
تو halo wars که نمیشدن ... اگه نشه خیلی بده ... نصف حال halo
و گیمپلی استثناییش مال استفاده از وسایل نقلیه ی مختلفه ...
البته من تریلر رو ندیدم .. نمیدونم توش نشون داده یا نه

میگم این سرباز های odst هم مثل اسپارتان ها میتونن سوار وسایل
نقلیه بشن ؟
تو halo wars که نمیشدن ... اگه نشه خیلی بده ... نصف حال halo
و گیمپلی استثناییش مال استفاده از وسایل نقلیه ی مختلفه ...
البته من تریلر رو ندیدم .. نمیدونم توش نشون داده یا نه
هنوز معلوم نيست ولي فكر نكنم مثل اسپارتانها سوار تمام وسيله هاي نقليه بشن. شايد فقط وسايل مربوط به انسانها.

سوار ميشند بابك. شايد اسپارتان نباشند اما فلج كه نيستند.:biggrin1: تريلر بازي براي E3 ببنيد اين قابليت نشون داده.
كسري تو اون تريلر كه كسي سوار وسيله اي نشد.:biggrin1:
آخه يه موضوعي كه هست اينه كه اينا يه گروهن. نميتونن هر كدوم سوار يه وسيله Covenant ها بشن. اونوقت كي ميخواد اينا رو رهبري كنه؟!:biggrin1:
ولي مسترچيف اكثرا خودش تنها بود. به خاطر همين ميتونست بپره رو هر وسيله اي.
از اونور هم تو Halo Wars سربازاي ODST سوار هيچي نميشدن. :biggrin1:

تريلر كنفرانس نمي گم. تريلر مخصوص E3 ميگم. اينم لينكش
http://trailers.gametrailers.com/gt_vault/10364/t_halo3odst_e309_gp_hd.wmv
معلوم نيست توي هر مرحله چند نفر از 4-5 شخصيت اصلي باهاتند اما چيزي كه من ديدم كاملا شبيه Halo 3 بود. حالا مثلا اينهمه اربيتر باهامون توي شماره 3 بود خيلي بهش اهميت مي داديم :biggrin1: توي co-op كه ديگه هيچي :biggrin1:

باید یکم این بازی را سیاهتر بسازند!!!!
آخه توی بازی اکشن نباید سبز و صورتی و .... باشند. همه چیز باید سیاه و خاکستری و قرمز ( خون) باشد!

باید یکم این بازی را سیاهتر بسازند!!!!
آخه توی بازی اکشن نباید سبز و صورتی و .... باشند. همه چیز باید سیاه و خاکستری و قرمز ( خون) باشد!
کور رنگی گرفتم از بس بازی های این نسل دو رنگ و تگ رنگ (!!) بودن، چهارتا بازی خوش اب و رنگ هم که میخواد بیاد شما ها نزارید :دی.

FRATOS عزیز ایشون خوب راست میگه بازی اکشن اول شخص که نباید اینجوری باشه حالا اینکه خیلی بهتر از HALO3 شده اون که رنگین کمون بود این ODST خیلی بهتر شده اگه تو HALO بعدی که دارن میسازن کمتر هم بشه اون موقع دیگه دسته کمی ار K Z نداره

عنوان محبوب مايكروسافت باز هم در قالب شماره "3" بازگشته و اين بار بدون Master Chief.
نمايش خوب اين بازي در كنفرانس مايكروسافت نويد يك عنوان زيباي ديگر از Bungie است و حال به بررسي آن چه تا به حال ديديم مي پردازيم.

در مرحله ي اول در ادامه ي Halo 2 سفينه ي شما در شهري سقوط مي كند .شما پس از 5 دقيقه از خواب بيدار مي شويد و با شهري كاملا نا آشنا وصد البته خطر ناك روبه رو مي شويد . حال شما بايد نيمه شب به دنبال بقيه اعضا جوخه خود بگرديد . اين گونه ماجراجويي شما آغاز مي شود . در يك اقدام جالب از سازندگان شما در طول بازي با وسايل اعضا ي جوخه خود مواجه مي شويد كه با Flashback هاي داستان گذشته شما پيگيري مي شود.

بعضي مراحل بازي مراحل پازل مانند و به قولي معمايي است كه شما بايد در شهر به دنبال راه حل آن باشيد.و در همين جستجو ها داستان بازي را همانند يك پازل كنار هم قرار دهيد.

كامپيتور كنترل شهري در بازي وجو دارد كه به شما كمك هاي زيادي مي كند و نقشه هاي 3D از محيط هايي كه در آنها هستيد به شما مي دهد .

با توجه به اين كه ديگر شما Master Chief نيستيد . كاراكتر شما آسيب پذير است و نمي توانيد پرشهاي بزرگي انجام دهيد يا سريع بدويد و هيچ سنسور حركتي ديگر با شما نيست. شما بايد قبل از درگيري تمام تاكتيكها را بررسي كنيد و اين را بدانيد كه آسيب پذير هستيد.

سيستم سلامتي خود كار ديگر در بازي وجود ندارد و شما بايد با استفاده از medipaks هايي كه در شهر پيدا مي كنيد سلامتي خود را بازگردانيد.

سيستمي به نام VISR در بازي وجود دارد كه در واقع يك نوع دوربين ديد در شب است و شما مي توانيد دوست و دشمنان خود را هم از طريق آن تشخيص دهيد.

دو نوع سلاح ODST در بازي وجود دارد :1-يك پيستول بي صدا 2- و يك SMG بي صدا.

در بخش Multiplayer بازي ما با بخشي به نام Firefight رو به رو هستيم كه بسيار شبيه به بخش Horde بازي GEOW 2 است.
بخش CO-OP بازي 4 نفر را ساپورت مي كند .
در كل بخش Multiplayer بازي پيشرفتهاي زيادي داشته كه اين قسمت را حتي از قبل زيبا تر كرده است.

اين بازي در 22 September امسال براي Xbox 360 عرضه خواهد شد.همچنين عنوان Halo:Reach هم براي سال 2010 تاييد شد.

FRATOS عزیز ایشون خوب راست میگه بازی اکشن اول شخص که نباید اینجوری باشه حالا اینکه خیلی بهتر از HALO3 شده اون که رنگین کمون بود این ODST خیلی بهتر شده اگه تو HALO بعدی که دارن میسازن کمتر هم بشه اون موقع دیگه دسته کمی ار K Z نداره
موضوع اینه که Halo از اولین نسخه همین طوری بوده و طرفدارای این بازی هم به این سبک گرافیکی عادت کردن. همون Halo 1,2 هم که 90% بازی نکردن از نظر رنگ بندی این طوری بود و Halo Wars هم همین طور. وگرنه کار زیاد سختی نیست که همه چیز رو تیره و تاریک بسازن !
البته من خودم منتظر یه Halo تاریکتر (از نظر جو) هستم ولی نه توی سری اصلی این بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or