Dreadlord
کاربر سایت
نه والا ما مخفيكاري توش نديديم. اتفاقا بيشتر به سبك بازيهايي مثل COD نزديك شده.:biggrin1:ببخشید من نتونستم دیشب قسمت HALO 3 ODST رو درست ببینم،دیشب تو تریلر اثری از مخفیکاری بودش؟
در واقع بيشتر از مخفيكاري گروهي شده.
نه والا ما مخفيكاري توش نديديم. اتفاقا بيشتر به سبك بازيهايي مثل COD نزديك شده.:biggrin1:ببخشید من نتونستم دیشب قسمت HALO 3 ODST رو درست ببینم،دیشب تو تریلر اثری از مخفیکاری بودش؟
اره. خود جنسهمرسی خیلی جالب بود.
ببینم این شات ها مربوط به همون تریلر کنفرانس مایکروسافت هستش؟
هنوز معلوم نيست ولي فكر نكنم مثل اسپارتانها سوار تمام وسيله هاي نقليه بشن. شايد فقط وسايل مربوط به انسانها.میگم این سرباز های odst هم مثل اسپارتان ها میتونن سوار وسایل
نقلیه بشن ؟
تو halo wars که نمیشدن ... اگه نشه خیلی بده ... نصف حال halo
و گیمپلی استثناییش مال استفاده از وسایل نقلیه ی مختلفه ...
البته من تریلر رو ندیدم .. نمیدونم توش نشون داده یا نه
كسري تو اون تريلر كه كسي سوار وسيله اي نشد.:biggrin1:سوار ميشند بابك. شايد اسپارتان نباشند اما فلج كه نيستند.:biggrin1: تريلر بازي براي E3 ببنيد اين قابليت نشون داده.
باید یکم این بازی را سیاهتر بسازند!!!!
آخه توی بازی اکشن نباید سبز و صورتی و .... باشند. همه چیز باید سیاه و خاکستری و قرمز ( خون) باشد!
کور رنگی گرفتم از بس بازی های این نسل دو رنگ و تگ رنگ (!!) بودن، چهارتا بازی خوش اب و رنگ هم که میخواد بیاد شما ها نزاریدآخه توی بازی اکشن نباید سبز و صورتی و .... باشند. همه چیز باید سیاه و خاکستری و قرمز ( خون) باشد!
موضوع اینه که Halo از اولین نسخه همین طوری بوده و طرفدارای این بازی هم به این سبک گرافیکی عادت کردن. همون Halo 1,2 هم که 90% بازی نکردن از نظر رنگ بندی این طوری بود و Halo Wars هم همین طور. وگرنه کار زیاد سختی نیست که همه چیز رو تیره و تاریک بسازن !FRATOS عزیز ایشون خوب راست میگه بازی اکشن اول شخص که نباید اینجوری باشه حالا اینکه خیلی بهتر از HALO3 شده اون که رنگین کمون بود این ODST خیلی بهتر شده اگه تو HALO بعدی که دارن میسازن کمتر هم بشه اون موقع دیگه دسته کمی ار K Z نداره