با آپدیتهای اولیه no vr بازی کردم، ولی این اپدیتهای آخر، کامل مشکلاتو رفع کردن، اون اوایل نیاز بود خود vr برای استیم هم دانلود کنی و کلی دردسر داشت و باگم داشت.
تنها باگ بزرگی که با این خوردمف تو چپتر 6، یکی از دستگاههای آپگرید اسلحه، که میخواستی آپگرید کنی، میپرید بیرون.
نصب مود خیلی ساده هست، اگه فیت گرل گرفتی، تیک نصب مود رو میزنی و تموم، اگه هم فیت گرل نگرفتی، مودو کپی میکنی.
بازی با یه سیستم خیلی ساده هم جواب میده در حد گرافیک 730 هم جواب میده.
______
تو 99 درصد بازی حتی، حس نمیکنی vr هست، تنها ایرادات بعضی اوقات گیر میکنی بین object ها که عمدتا با نشستن و پریدن رد میشی.
یه ایرادم پریدن از لای پنجره و ... ایناست که با ctrl و space باید انجام بدی و برای خود vr بهینه شدهف برا همین باید یکم تمرین کنی تا بفهمی چجوریه.
البته بازی گزینه noclip داره که برا مواقعی که حوصله نداری، باهاش از دیوار و ... رد میشی، من خودم دو بار ازش مجبور شدم ، استفاده کنم، که حین پرشابود تو چپتر 7
اگه no clip رو فعال کردی، یه مقدار بالاتر از سطح زمین غیر فعالش کنید، با همون v غیرفعالمیشه، چون اگه بین دو سطح باشید، میرید پایین، بالاتر باشید با غیرفعال کردنش خودش تنظیم میکنه
کلیدهای بازی هم ایناست
Left Click: Select in Main Menu/Throw Held Object/Primary Attack
W, A, S, D: Move
Space: Jump
Ctrl: Crouch
Shift: Sprint
E: Interact/Pick Up Object/Gravity Gloves/Put Valuable Item in Wrist Pocket
Z: Use Health Pen in Wrist Pocket
X: Drop Object in Wrist Pocket
F: Flashlight (if you have it)
H: Cover your mouth
F5: Quick Save
F9: Quick Load
M: Main Menu
P: Pause
V: Noclip (if you get stuck)
C: Console
اون گرفتن دهن تو چپتر 7 فقط نیازه و با mouse wheel هم تفنگ عوض میکنی و save هم خودش تو فواصل کوتاه میکنیو اگه میخواید کلیدها رو تغییر بدید، این آپدیت رو بریزید
Half-Life Alyx NoVR - Script Update #8 file
نصبشم ساده هست میریزی تو فولدر بازی ومیری
Half-Life - Alyx\game\hlvr\scripts\vscripts
اونجا یه پوشه binding.lua هست، بازش میکنی و تغییر میدی
فقط نمیتونی up و right و left و down رو نمیشه تنظیم کرد
و تیرها هم تو لباس جسدها هستن هم تو کارتن هم سطل آشغالی، ممکنه زیر جسدها باشنن، معلوم نباشن، جسد دیدی یه e بزن