اونجوری هم میشه استنباط کرد اما بنظر من این نشون میده که چقدر دوست داشتن نسخه بعدی بسازن ولی اونقدری هم برای نسخه بعدی ایده آل گرا بودن و وقتی میدیدن که به حد استانداردهای Valve نرسیدن، همشو کنسل کردن.Details of Multiple Cancelled Valve Projects Revealed, Including Half-Life 3 - IGN
ایده اولیه HL3 و بقیه بازیایی که ولو کنسل کرده قشنگ معلومه دیگه نمیخواستن بازی بسازن امیدوارم این روند به لطف Alyx تغییر کرده باشه
r/Games - "We were wrong with the premise that you will be happiest if you work on something you personally want to work on the most" ~ Valve developerاونجوری هم میشه استنباط کرد اما بنظر من این نشون میده که چقدر دوست داشتن نسخه بعدی بسازن ولی اونقدری هم برای نسخه بعدی ایده آل گرا بودن و وقتی میدیدن که به حد استانداردهای Valve نرسیدن، همشو کنسل کردن.
دقیقا منم فکر میکنم بعد موفقیت Alyx برداشتن قدم های بعدی برای Valve راحت تر شده.
نمیدونم تا حالا خریدی یا نه ولی اگه فقط برای همین Allyx میخوای VR بخری نه، هیچوقت همچین توصیه ای نمیکنم.درود
دوستان کسی این بازی انجام داده ؟ ارزش داره VR بخرم ؟ با چه VR ای خوبه؟
اگه از موشن سیکنس و عادت نکردن موقتی بدنم به این مریضی vr خراب کن بگذریم واقعا بهترین خریدی بود که کردمنمیدونم تا حالا خریدی یا نه ولی اگه فقط برای همین Allyx میخوای VR بخری نه، هیچوقت همچین توصیه ای نمیکنم.
اشتباه نکن بازی فوق العادست و 100 درصد پیشنهاد میکنم ولی VR یک پلتفرم دیگست و هزینه بر، همینطور سخت افزار بروزی هم میطلبه.
رو این حساب انگار داری یکی از گرونترین کنسولهارو میخری که فقط باهاش یک بازی انجام بدی، برای همین منطقی نیست.
VR کلی بازی باکیفیت دیگه هم داره که کم از Allyx ندارن، اگه اونهارو هم مدنظر قرار داری پس تو خرید VR شک نکن.
واقعا دیدن فیلم تو Bigscreen یکی از بهترین تفریحات من.اگه از موشن سیکنس و عادت نکردن موقتی بدنم به این مریضی vr خراب کن بگذریم واقعا بهترین خریدی بود که کردم
چه beat saber و pistol whip که قشنگ انگار داری هوازی کار میکنی و بدن رو میسازه
چه الیکس و Bonework و کلی بازی AAA دیگه که تجربه فوق العاده خفنین
از یوتوب و فیلم 3d و سینما تو استیج fov عظیم vr غافل نشیم
واقعاواقعا دیدن فیلم تو Bigscreen یکی از بهترین تفریحات من.
جوری که دیگه پشت مانیتور فیلم دیدن اصلا برام جذاب نیست.