بازی کن حتما.اینو که نشد بازی کنم. امیدوارم امسال نسخه ۳ رو رسمی معرفی کنن و سال دیگه هم ریلیز بشه تا طعم واقعی هاف لایف رو بعد از ۲۰ سال بچشیم بالاخره.
من ندارم ولی با یه هدست خیلی ضعیف تر بازی کردم و مخم سوت کشید بس که خفن بود.کسی تجربه ی بازی با psvr 2 داشته؟ آداپتور pc رو بخرم به نظرتون؟
والا اشتباه بزرگی که من کردم این بود که اون اول که بازی منتشر شد و من فهمیدم که vr هست و احتمالا نمیتونم حالا حالاها بازیش کنم و از طرفی هایپ وحشتناکی هم برای دیدن دنیاش داشتم بعد مدت ها و نمیتونستم صبر کنم، فریب شیطان رجیم رو خوردم و رفتم از یوتیوب کل بازی رو دیدمبازی کن حتما.
از دستش اصلا نباید داد.
خب من به حرف شما گوش کردم بازی رو خریدم آداپتور رو هم سفارش دادم امامن ندارم ولی با یه هدست خیلی ضعیف تر بازی کردم و مخم سوت کشید بس که خفن بود.
خرید آداپتور رو نمیدونم ولی اگه psvr 2 داری قطعا باید آداپتورش رو هم داشته باشی چون روی PS5 که ساپورتی نداره.
کل عناوین خفن VR روی PC هستن.
این کاناله رو من سالهاست دنبال میکنم و کارش درسته.
هرچی میگه کاملا درسته ، خیالت راحت:
=======
من نظرم اینه که هرکسی که VR داره محکومه که Alyx رو بازی کنه.
کسی هم نداره به نظرم باید قرض کنه و برای یک بار هم که شده تجربش کنه![]()
به غیر از اینکه بهترین بازی وی آری بود که بازی کردم و تنها بازی وی آر داستان محوری بودش که خیلی با کیفیت و لذت بخش بودش روی وی آر، یکی از بهترین بازی هایی که بازی کردمم بود. اصلا انگار واقعا توی اون دنیایی.من ندارم ولی با یه هدست خیلی ضعیف تر بازی کردم و مخم سوت کشید بس که خفن بود.
خرید آداپتور رو نمیدونم ولی اگه psvr 2 داری قطعا باید آداپتورش رو هم داشته باشی چون روی PS5 که ساپورتی نداره.
کل عناوین خفن VR روی PC هستن.
این کاناله رو من سالهاست دنبال میکنم و کارش درسته.
هرچی میگه کاملا درسته ، خیالت راحت:
=======
من نظرم اینه که هرکسی که VR داره محکومه که Alyx رو بازی کنه.
کسی هم نداره به نظرم باید قرض کنه و برای یک بار هم که شده تجربش کنه![]()
به به مبارکهخب من به حرف شما گوش کردم بازی رو خریدم آداپتور رو هم سفارش دادم اما
قراره بعد از 16 فروردین برسه دستم . تو اصفهان هرجا رو گشتم نداشتنحالا تا اون موقع باید خماری بکشم.
واقعا دیگه تو این سطح و هزینه بازی VR دیگه ای ساخته نشده.به غیر از اینکه بهترین بازی وی آری بود که بازی کردم و تنها بازی وی آر داستان محوری بودش که خیلی با کیفیت و لذت بخش بودش روی وی آر، یکی از بهترین بازی هایی که بازی کردمم بود. اصلا انگار واقعا توی اون دنیایی.
به نظرم ولو بهترین کار رو کرد که روی وی آر دادش فقط.
من بعد از بازی کردن این بازی روی وی آر، دیگه هیچ بازی وی آری به دلم ننشست.
Batman Arkham VR هم ظاهرا خیلی خوبهبه به مبارکه
حیف که بعد عید میرسه
واقعا دیگه تو این سطح و هزینه بازی VR دیگه ای ساخته نشده.
اگه یه بازی VR که AAA هم باشه داشته باشیم فقط همین الیکسه.
رسمی اعلام نشده ولی برآوردها میگن که Valve حدود 100 میلیون دلار براش هزینه کرده.
اونهم قبل از اینکه ساخت بازی اینقدر گرون بشه.
من Asgard Wrath هارو بازی نکردم ، امتحانشون کردی؟
اون دو تا رو هم میگن خیلی پرهزینه و خفن ساختن.
نه من هنوز اونا رو بازی نکردم، لامصب وی آر بازی کردن یه انرژی خوبی میخواد برای شروعشبه به مبارکه
حیف که بعد عید میرسه
واقعا دیگه تو این سطح و هزینه بازی VR دیگه ای ساخته نشده.
اگه یه بازی VR که AAA هم باشه داشته باشیم فقط همین الیکسه.
رسمی اعلام نشده ولی برآوردها میگن که Valve حدود 100 میلیون دلار براش هزینه کرده.
اونهم قبل از اینکه ساخت بازیها اینقدر گرون بشه.
من Asgard Wrath هارو بازی نکردم ، امتحانشون کردی؟
اون دو تا رو هم میگن خیلی پرهزینه و خفن ساختن.
Batman Arkham Shadow شاید باشه ولی قبلیش فکر نکنم، خیلی کوتاه بودش اون و اونطور پیچیدگی ساخت مثل HL:Alyx رو نداشت.Batman Arkham VR هم ظاهرا خیلی خوبه![]()