یه دکمه میزدم که از در و دیوار رد میش و حالت پرواز کردن میشد.جاهایی که گیر میکرد رو اینطوری رد میکردم حالا این چاهه نمیدونم اینطوری حل میشه یا نه.NO VR SCRIPT ش رو رفتم ولی یجایی بود که باید از تو چاه یه چیزی رو میکشیدیم بیرون . اونجا گیر میکرد .
به به مبارکهمن بازی رو با تخفیف ۶۶ درصد خریدم بالاخره
الان می خوام با ماد No VR بازیش کنم. آخرین ورژنش چیه؟ استیبل هست؟ راحت روی نسخهی استیم نصب میشه؟
@m.d.makan
برس به داد من![]()
دوتا مادساز دارن هرکدوم ورژن خودشون رو میسازن.این کدوم نسخه هستش ؟ اون اولی که اومد این شکلی نبود .
ورژنش چنده ؟
به به مبارکه
برای این دوتا ماد توسعه دادن:
دوتا مادساز دارن هرکدوم ورژن خودشون رو میسازن.این کدوم نسخه هستش ؟ اون اولی که اومد این شکلی نبود .
ورژنش چنده ؟
اون یکی NoVR Script
ولی این اسمش No VR Mod
که صفحه های قبل هم ویدئوهاش هست.
تفاوت اینها تو اینه که تو NoVR Script همون گیم پلی VR رو جوری پیاده کرده و میانبر براش گذاشته که بشه بدون عینک هم بازی کرد.
ولی No VR Mod کلا با تغییرات و حتی ساخت انیمیشن های جدید و همینطور ابزارها بازی رو تبدیل به یک FPS معمولی میکنه.
پروژه بزرگتری از اون اولیه.
این یکی آپدیت سیزدهمه که احتمالا تو چندماه آینده منتشر میشه.
============
اگه همین الان میخوای بازی کنی باید از اون اسکریپته (NoVR Script) استفاده کنی که روش نصبش تو این ویدئو هست ، آسونه نصبش:
اما برای اون یکی که کلا براش اینیمشن و کلی امکانات دیگه تهیه کرده باید صبر کنیم.
خودش میگفت امسال منتشر میکنم ولی تاریخ دقیق نداده.
نه متاسفانه اصلا منتشر نکرده.No VR mod هیچ ورژن قابل بازی ای الان نداره؟
الان چندتا ویدیو دیدم خیلی بی دردسره، یکم فقط مچ دست آلیکس غیر طبیعی میزنه، اما عجب گرافیک و اتمسفری دارهنه متاسفانه اصلا منتشر نکرده.
باید صبر کنیم ببینیم امسال چیکار میکنه.
لعنتی این رو به حدی خوب ساخته که آدم دلش نمیاد با اون اسکریپته بازی کنه.
اما خب به نظرم یکبار با همین اسکریپته برو ، میتونی کامل بازی رو تموم کنی.
الان تا گرمی بزن تو گوشش.
دور بعد حالا هروقت اومد با No VR برو.
دقیقا برای همینه که پلیرهایی که این رو بازی نکردن به ولو شک دارن که اگه بخواد HL بعدی رو بسازه نمیتونه اون کیفیتی رو که باید پیاده کنه.الان چندتا ویدیو دیدم خیلی بی دردسره، یکم فقط مچ دست آلیکس غیر طبیعی میزنه، اما عجب گرافیک و اتمسفری دارهچرا HL3 رو نمی سازید نامسلمونا آخه
![]()
آره مادسازها براش ساختن ، مثلا Levitation حدود 4-3 ساعت داستان رو کاملا بعد از پایان بازی اصلی ادامه میده.بازی اکسپنشن داستانی داره؟من با همین مود novr تا چپتر یکی مونده به آخر رفتم تا امروز.بازی خیلی خوب تا آخر قابل بازیه.