PC Half-Life Alyx

NO VR SCRIPT ش رو رفتم ولی یجایی بود که باید از تو چاه یه چیزی رو میکشیدیم بیرون . اونجا گیر میکرد .
یه دکمه میزدم که از در و دیوار رد میش و حالت پرواز کردن میشد.جاهایی که گیر میکرد رو اینطوری رد میکردم حالا این چاهه نمیدونم اینطوری حل میشه یا نه.

دوستان عزیز؛ بزرگواران
در صورت مقدور بودن، این بازی رو با هدست VR تجربه کنید. تمام لذت بازی به همین VR بودن و ارتباط با محیط بازیه
ماد No VR و غیره تمام لذت بازی رو از بین میبره. به نظر خودم اگر فقط یک دلیل برای خرید هدست های VR باشه همین بازی Half Life Alyx هستش به خصوص اگر به فرنچایز Half Life علاقه مند باشید.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Taha75
من بازی رو با تخفیف ۶۶ درصد خریدم بالاخره :دی
الان می خوام با ماد No VR بازیش کنم. آخرین ورژنش چیه؟ استیبل هست؟ راحت روی نسخه‌ی استیم نصب میشه؟
@m.d.makan
برس به داد من:دی

• Like
Reactions: m.d.makan
من بازی رو با تخفیف ۶۶ درصد خریدم بالاخره :دی
الان می خوام با ماد No VR بازیش کنم. آخرین ورژنش چیه؟ استیبل هست؟ راحت روی نسخه‌ی استیم نصب میشه؟
@m.d.makan
برس به داد من:دی
به به مبارکه😍😍
برای این دوتا ماد توسعه دادن:

============
اگه همین الان میخوای بازی کنی باید از اون اسکریپته (NoVR Script) استفاده کنی که روش نصبش تو این ویدئو هست ، آسونه نصبش:

اما برای اون یکی که کلا براش اینیمشن و کلی امکانات دیگه تهیه کرده باید صبر کنیم.
خودش میگفت امسال منتشر میکنم ولی تاریخ دقیق نداده.

No VR mod هیچ ورژن قابل بازی ای الان نداره؟
به به مبارکه😍😍
برای این دوتا ماد توسعه دادن:

============
اگه همین الان میخوای بازی کنی باید از اون اسکریپته (NoVR Script) استفاده کنی که روش نصبش تو این ویدئو هست ، آسونه نصبش:

اما برای اون یکی که کلا براش اینیمشن و کلی امکانات دیگه تهیه کرده باید صبر کنیم.
خودش میگفت امسال منتشر میکنم ولی تاریخ دقیق نداده.

No VR mod هیچ ورژن قابل بازی ای الان نداره؟
نه متاسفانه اصلا منتشر نکرده.
باید صبر کنیم ببینیم امسال چیکار میکنه.
لعنتی این رو به حدی خوب ساخته که آدم دلش نمیاد با اون اسکریپته بازی کنه.

اما خب به نظرم یکبار با همین اسکریپته برو ، میتونی کامل بازی رو تموم کنی.
الان تا گرمی بزن تو گوشش.
دور بعد حالا هروقت اومد با No VR برو.

• Like
Reactions: m.a.t and Isildur

نه متاسفانه اصلا منتشر نکرده.
باید صبر کنیم ببینیم امسال چیکار میکنه.
لعنتی این رو به حدی خوب ساخته که آدم دلش نمیاد با اون اسکریپته بازی کنه.

اما خب به نظرم یکبار با همین اسکریپته برو ، میتونی کامل بازی رو تموم کنی.
الان تا گرمی بزن تو گوشش.
دور بعد حالا هروقت اومد با No VR برو.
الان چندتا ویدیو دیدم خیلی بی دردسره، یکم فقط مچ دست آلیکس‌ غیر طبیعی می‌زنه، اما عجب گرافیک و اتمسفری داره :| چرا HL3 رو نمی سازید نامسلمونا آخه :دی

• Like
Reactions: m.d.makan
الان چندتا ویدیو دیدم خیلی بی دردسره، یکم فقط مچ دست آلیکس‌ غیر طبیعی می‌زنه، اما عجب گرافیک و اتمسفری داره :| چرا HL3 رو نمی سازید نامسلمونا آخه :دی
دقیقا برای همینه که پلیرهایی که این رو بازی نکردن به ولو شک دارن که اگه بخواد HL بعدی رو بسازه نمیتونه اون کیفیتی رو که باید پیاده کنه.
تازه این طراحی گیم پلی و بازی برای VR بوده که اونجا خوب جواب بده ، اگه روزی بخوان یک HL با پکیج کامل و پرخرج تر بسازن واقعا باید از این تیم ترسید.

یه خبر خوب برات اینکه بازی رو که تموم کرد چندتا ماد در حد اکسپنشن خیلی باکیفیت براش منتشر شده.
یکیش همین Levitation که تو صفحات قبل معرفی کردم ،الان دیدم با همین اسکریپت قابل بازیه:

بازی به طرز شگفت انگیزی با NoVR قابل بازی و لذت بخشه، من چرا چهارسال نرفته بودم سراغ این جواهر اخه :دی یکم شوتینگ بازی کندتر از شوتینگ نرمال HL با موس هست اما از یه طرف یه سنگینی جالبی هم برای بازی ایجاد کرده و با توجه به اینکه در نقش یه دختر ۱۹ ساله ایم و نه دکتر گوردون فاکی*گ فریمن توجیه خودش رو داره. من چهارتا چپتر بازی کردم و واقعا حیرت زده ام از اتمسفر و گرافیک فنی و هنری بازی. بی نظیره به خصوص وقتی با Ep2 مقایسه می کنی می بینی چه قدر از همه نظر پیشرفت کرده.
این جو سنگین و اتمسفریک HL به نظرم مشابهش فقط توی Halo 2 و بایوشاک وجود داره.
در کل اگر مثل من چهارسال ( یا کمتر به خاطر نبودن ماد novr خوب) ازش غفلت کردید الان حتی با از دست دادن یه بخشی از ایمرسیو بودن تجربه‌ی اصلی vr یه بازی فوق العاده و بدون مشابهه.

آخرین ویرایش:
بزرگترین مشکلی که ماد novr دارم اینه که پازلها رو خودش حل میکنه

یکی دو بار هم با دیوار نامرئی بر خوردم . در کل با ماد قابل بازیه

گرافیگ فنی عجیبی هم داره در عین حال که بهینه هست

20250223015213_1.jpg 20250104074649_1.jpg 20250223020148_1.jpg

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or