Guitar Hero 3 Legends of Rock

قبل از این که بخری صبر کن و مطمئن شو که که گیتار هیرو4 برای PC میاد.

خودشون اعلام کردن که برای PC میاد مشکل این نیست ولی خوداییش من باکیبورد اینجوری میزنم حتما اگر گیتارش باشه همرورو روی Expert بالای 95 % میزنم حالا بغیر از این Tfaf

خودشون اعلام کردن که برای PC میاد مشکل این نیست ولی خوداییش من باکیبورد اینجوری میزنم حتما اگر گیتارش باشه همرورو روی Expert بالای 95 % میزنم حالا بغیر از این Tfaf

آخه قضيه اينجاس كه تيو PC دكمه ها دقيقا جلوته ولي با گيتار دكمه ها سمت چپته و انگشت هم كم مياري چه برسه به اينكه مثل من انگش آخريت ضعيف هم باشه

آخه قضيه اينجاس كه تيو PC دكمه ها دقيقا جلوته ولي با گيتار دكمه ها سمت چپته و انگشت هم كم مياري چه برسه به اينكه مثل من انگش آخريت ضعيف هم باشه

جیگر اگه خودت نوازنده بودی بیشتر حال میکردی تازه من کیبرد هم مثل گیتار میگیرم بغلم !!!!!!

آقا یه سوال... کسی تا حالا تونسته through the fires and flames را روی Expert بالای 80% بزنه؟
اگه کسی تونسته یه عکس هم از انگشتاش و مچش بندازه... :biggrin1:

البته با دسته 360 زدم
RB و LT دستم رو از اون به بعد بايد محكم فشار بدم:cheesygri
لامصب دسته من رو هم خراب کرد ! دکمه LB دستم پکیده و باید فشارش بدم کار کنه ! ( توی R6 Vegas فهمیدم ! )

لامصب دسته من رو هم خراب کرد ! دکمه LB دستم پکیده و باید فشارش بدم کار کنه ! ( توی R6 Vegas فهمیدم ! )
باز خوبه، کُلی جو داره، اما باید قید دست و دسته و انگشت و چشم و ... زد!. بدون گیتار ارزش نداره ;).
راستی یه پسر امری کائی رکورد دنیا رو زده و اسمش رفت تو گینس به عنوان بهترین گیتاریست مجازی. فقط موندم چطوری داشت میزد، تقریبا چیزی دیده نمیشد!.

باز خوبه، کُلی جو داره، اما باید قید دست و دسته و انگشت و چشم و ... زد!. بدون گیتار ارزش نداره ;).
راستی یه پسر امری کائی رکورد دنیا رو زده و اسمش رفت تو گینس به عنوان بهترین گیتاریست مجازی. فقط موندم چطوری داشت میزد، تقریبا چیزی دیده نمیشد!.
فقط یک احتمال می مونه : طرف گیتار نمیزده ، Cheat میزده!:biggrin1:

شوخی کــــــــدم! :biggrin1:

يه لینک از کلیپش میدی؟

منم اونو تو google videoديده بودم
پسره خيلي تو جوه يك دوربين هم بسته بود به گيتارش
البته اگه درست گفته باشم
چون خيلي زيبا تموم كرد One رو كل سولوي one رو درست زد

يه لینک از کلیپش میدی؟
شرمنده، این رو تو V o A نشون دادن. یه جمعیتی هم امده بود که بیا و ببین.
slip_knot جان اینی که شما دیدی نیست. این طرف سیاه پوست بود. بعدش هم چند تا داور و ناظر پیشش بودن برای . مخلص کلام اینکه تا گیتارش نباشه باید بیخیال این بازی شد. چشم و دست و انگشت و اعصاب به کنار، دسته نازنین از بین میره.
شوخی نبود :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or