PlayStation GTA V Online | PS4

با سلام خدمت شما دوستان بازیسنتری
این بخش رو زدم تا از این به بعد ، بحث های مربوط به آنلاین بازی GTA V در این تاپیک ادامه داده بشه . دوستان هم می تونند IDهای خودشون رو تو این تاپیک بنویسن و هم دیگر رو اد کنن تا موقعی که بازی منتشر شد ، بتونند تو آنلاین برن حال و حول :D

آخرین ویرایش:
سلام
به 3نفر از بچه های که آنلاینن و لولشن ترجیحآ بالای 50 باشه برای تکمیل مراحل heist برای همدیگه نیاز مندیم

(دیگه خدتون میدونید با چه جونوررای heist میریم (خارجیا ) امروز پیش پای شما یه مرحله رو جلو رفتیم هواپیما مرحله فرار از زندان طرف رفت باهاش سقوط کرد فکر کنم این دفعه 4-5 سر سقوط هواپیما دارم میبازم تو مراحل مختلف چند بار هم لابراتور و آخر خود ماموریت فرار از زندان یعنی 90٪ مرحله تموم یکی میاد گند میزنه)

دوستان من تازه گرفتم
برا انلاین یه راهنمایی میکنید
چون الان تو همون شهر لوسانتوس و یه سری job به کاراکتر میده.
همش همینه انلاین؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

سلام
به 3نفر از بچه های که آنلاینن و لولشن ترجیحآ بالای 50 باشه برای تکمیل مراحل heist برای همدیگه نیاز مندیم

(دیگه خدتون میدونید با چه جونوررای heist میریم (خارجیا ) امروز پیش پای شما یه مرحله رو جلو رفتیم هواپیما مرحله فرار از زندان طرف رفت باهاش سقوط کرد فکر کنم این دفعه 4-5 سر سقوط هواپیما دارم میبازم تو مراحل مختلف چند بار هم لابراتور و آخر خود ماموریت فرار از زندان یعنی 90٪ مرحله تموم یکی میاد گند میزنه)

لول 30 اگه نیاز داشتین ادد بنمایید با تشکر
ali-fast

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or